הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה ( UD2).

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום , אני נכון להיום אוכל 1200+- כל יום 20-30 פחמימה שומן מינימלי וחלבון גבוה מאוד פי 2.5 אפילו.

עכשיו זה כבר ממש נהיה קשה כי אני כבר ככה שלושה שבועות וכל יום אני עושה גם אירובי של 40 דקות וגם 4 פעמים בשבוע במכון אימוני משקולות ( תתארו לכם את הקושי).

בקיצור הירידה בינתיים סבבה לגמרי אין איבוד שריר , עכשיו רציתי לדעת איך אפשר למזער את הנזקים מיום ההעמסה ואני מדבר מבחינת נוזלים כי אני ממש נואש לזה כרגע אבל מצד שני אני יודע מה מחכה לי אחרי ההעמסה כי תמיד הייתי משתגע ביום הזה אבל עכשיו המצב שונה כי אני מרגיש שאין לי עוד הרבה לחיטוב יחסית .. אז אפשר עצות מה אפשר לעשות באותו יום..?

כמובן שאני יודע שהשומן מינימילי והרוב פחמימה באותו יום... אבל איך לעזאזל אפשר למנוע את המכת נוזלים הזאת.. ואני אחד שממש צובר נוזלים כמו סמרטוט..

יש לציין גם שלא עשיתי עוד העמסה אחת מתחילת הדיאטה..

נערך לאחרונה:
תאכל פחמימות מלאות ולא גלוקוז אני לא מוצא דרך אחרת למזער העלאת נוזלים אולי אירובי באותו יום ?

1200 קלוריות ?! על מה ולמה ?? מה הנתונים שלך שאתה אוכל ככה ?
ולמה אתה אוכל שןמן בכמות מינימלית ? בחיטוב , במיוחד בדל פחמימה אתה צריך די הרבה שומן , חלק נכבד מהתפריט
אני מאמין שאתה לא כל כך יודע מה אתה עושה עם עצמך ומציע לך לקרוא את המדריך לחיטוב בפורטל קילוגרם

1200 קלוריות ?! על מה ולמה ?? מה הנתונים שלך שאתה אוכל ככה ?
ולמה אתה אוכל שןמן בכמות מינימלית ? בחיטוב , במיוחד בדל פחמימה אתה צריך די הרבה שומן , חלק נכבד מהתפריט
אני מאמין שאתה לא כל כך יודע מה אתה עושה עם עצמך ומציע לך לקרוא את המדריך לחיטוב בפורטל קילוגרם

זה הפרוטוקול של הדיאטה. תקרא את הספר או לפחות מאמר לפני שאתה מדבר!
שלום , אני נכון להיום אוכל 1200+- כל יום 20-30 פחמימה שומן מינימלי וחלבון גבוה מאוד פי 2.5 אפילו.

עכשיו זה כבר ממש נהיה קשה כי אני כבר ככה שלושה שבועות וכל יום אני עושה גם אירובי של 40 דקות וגם 4 פעמים בשבוע במכון אימוני משקולות ( תתארו לכם את הקושי).

בקיצור הירידה בינתיים סבבה לגמרי אין איבוד שריר , עכשיו רציתי לדעת איך אפשר למזער את הנזקים מיום ההעמסה ואני מדבר מבחינת נוזלים כי אני ממש נואש לזה כרגע אבל מצד שני אני יודע מה מחכה לי אחרי ההעמסה כי תמיד הייתי משתגע ביום הזה אבל עכשיו המצב שונה כי אני מרגיש שאין לי עוד הרבה לחיטוב יחסית .. אז אפשר עצות מה אפשר לעשות באותו יום..?

כמובן שאני יודע שהשומן מינימילי והרוב פחמימה באותו יום... אבל איך לעזאזל אפשר למנוע את המכת נוזלים הזאת.. ואני אחד שממש צובר נוזלים כמו סמרטוט..

יש לציין גם שלא עשיתי עוד העמסה אחת מתחילת הדיאטה..

מניסיון אישי
פחמימות שיבואו מגלוטן יגרמו לך לצבירה של נוזלים
תכנס לאתר שלו bodyrecomposition יש לו פרוטוקול לאיך לגרום להעמסה לעזור לקבל מראה יבש, אתה צריך להגביל את כמות המים שאתה מכניס באותו הערב
תתחיל מפחמימות פשוטות ממש ותעבור למורכבות אני הכי ממליץ על אורז ותפוח אדמה כל פעם שעשיתי עם אלה יצאו לי ההעמסות הכי איכותיות וחזקות

שלא תעז לעשות אירובי בהעמסה בחיים שלך וגם לא אימון כוח אל תקשיב לאלה שלמעלה
פשוט תשב על התחת ותאכל

ההעמסה שלך אמורה להביא אותך למצב יבש ללא נוזלים אם אתה צובר נוזלים סימן שיש לך אלרגיה לאחד מסוגי הפחמימה (כן כן צבירת נוזלים תת עוריים זה סוג של אלרגיה)

אני סופר ממליץ לך לקרוא את הספר הוא ממש קצר זה באמת שווה את זה. אני יכול לשלוח לך קובץ PDF שלו ותוכל לקרוא במחשב רק שלח לי אימייל

מנוזלים אתה לא תוכל להימנע, כי פחמימה אוגרת נוזלים.
אבל זה לא ממש משנה כי אחרי יום יומיים זה יורד לחלוטין. @LipoLysis למה אסור לעשות אימון כוח ביום של ההעמסה?

מנוזלים אתה לא תוכל להימנע, כי פחמימה אוגרת נוזלים.
אבל זה לא ממש משנה כי אחרי יום יומיים זה יורד לחלוטין. @LipoLysis למה אסור לעשות אימון כוח ביום של ההעמסה?

כי מטרת ההעמסה היא למלא את מאגרי הגליקוגן ולא לבזבז אותם זה אחד
שתיים, אין סיכוי שתצליח לעשות אימון ולהפיק ממנו משהו באמת כי התנבדויות של האינסולין יגרמו לך להיות כ"כ עייף אתה כל כמה שעות תהיה בהיפוגליקמיה

בפרוטוקול הזה גם בערב של העמסה עושים אימון כוח כדי לתת גירוי ריבוזומאלי שיגרום לריבאונד אנאבולי יחד עם ההעמסה
יום למחרת זה גם מנוחה לאימון שיהיה ביום השישי שזה אימון כוח מאוד כבד

כי מטרת ההעמסה היא למלא את מאגרי הגליקוגן ולא לבזבז אותם זה אחד
שתיים, אין סיכוי שתצליח לעשות אימון ולהפיק ממנו משהו באמת כי התנבדויות של האינסולין יגרמו לך להיות כ"כ עייף אתה כל כמה שעות תהיה בהיפוגליקמיה

בפרוטוקול הזה גם בערב של העמסה עושים אימון כוח כדי לתת גירוי ריבוזומאלי שיגרום לריבאונד אנאבולי יחד עם ההעמסה
יום למחרת זה גם מנוחה לאימון שיהיה ביום השישי שזה אימון כוח מאוד כבד
דווקא אימון בבוקר של העמסה אמור לסייע להעמסה איכותית יותר

דווקא אימון בבוקר של העמסה אמור לסייע להעמסה איכותית יותר

יום רביעי בערב אימון כוח כבד 6-12 חזרות פול באדי, יום חמישי (יום למחרת) בבוקר עוד אימון כוח..? מה היתרון פה

מעבר לזה אלו ההנחיות של ליל
לא מתווכח עם הבנאדם חח

יום רביעי בערב אימון כוח כבד 6-12 חזרות פול באדי, יום חמישי (יום למחרת) בבוקר עוד אימון כוח..? מה היתרון פה

מעבר לזה אלו ההנחיות של ליל
לא מתווכח עם הבנאדם חח
אם לא עשית ברביעי
תעשה בחמישי

או
רביעי בבוקר פלג גוף עליון
חמישי בבוקר פלג גוף תחתון

קח בחשבון שהרוב פה מתאימים את הדיאטה לתוכנית שלהם ולא להפך (ככה שלא עושים פול באדי אלא מה שיש להם בתוכנית).

אם לא עשית ברביעי
תעשה בחמישי

או
רביעי בבוקר פלג גוף עליון
חמישי בבוקר פלג גוף תחתון

קח בחשבון שהרוב פה מתאימים את הדיאטה לתוכנית שלהם ולא להפך (ככה שלא עושים פול באדי אלא מה שיש להם בתוכנית).

אבל זה חלק מהפרוטוקול של הדיאטה מה אתה לא מבין. זה מבוסס על זה שאתה נותן גירוי ריבוזומאלי לכל השרירים בגוף שלך שיגרמו להיפרטרופיה סרקופלזמית (הגדלה של נפח נוזל התא) ובלי קשר, חלק מהמטרה של האימון הזה הוא לרוקן את מעט הגליקוגן שנשאר לקראת ההעמסה ולהגביר את סינטזת הפחמימות בשריר ע"י העלאת ריכוז ה tGLUT והפיכת רקמות השריר לרגישות יותר להורמונים מסויימים כמו אינסולין וכו'.. אפילו שזה קורה בלי קשר בגלל שריקון גליקוגן גורם לשינוי ההיררכיה בגוף וגורם לגוף לרצות לסנטז גליקוגן לתאי שריר יותר מאשר כל דבר אחר.

זו דיאטה שבנויה על סימולציות אתה לא יכול לעשות מה שבאלך כמו דיאטות אחרות ולחשוב שזה יצליח ולזה נועד הספר שמוסיף דברים חיוניים שחייב אותם מעבר למאמר המצורף בקילוגרם

• פותח/ת השרשור
זה הפרוטוקול של הדיאטה. תקרא את הספר או לפחות מאמר לפני שאתה מדבר!

מניסיון אישי
פחמימות שיבואו מגלוטן יגרמו לך לצבירה של נוזלים
תכנס לאתר שלו bodyrecomposition יש לו פרוטוקול לאיך לגרום להעמסה לעזור לקבל מראה יבש, אתה צריך להגביל את כמות המים שאתה מכניס באותו הערב
תתחיל מפחמימות פשוטות ממש ותעבור למורכבות אני הכי ממליץ על אורז ותפוח אדמה כל פעם שעשיתי עם אלה יצאו לי ההעמסות הכי איכותיות וחזקות

שלא תעז לעשות אירובי בהעמסה בחיים שלך וגם לא אימון כוח אל תקשיב לאלה שלמעלה
פשוט תשב על התחת ותאכל

ההעמסה שלך אמורה להביא אותך למצב יבש ללא נוזלים אם אתה צובר נוזלים סימן שיש לך אלרגיה לאחד מסוגי הפחמימה (כן כן צבירת נוזלים תת עוריים זה סוג של אלרגיה)

אני סופר ממליץ לך לקרוא את הספר הוא ממש קצר זה באמת שווה את זה. אני יכול לשלוח לך קובץ PDF שלו ותוכל לקרוא במחשב רק שלח לי אימייל

קראתי פחות או יותר מהספרים של לייל.

וזה לא שיש לי אלרגיה לפחמימה , יש לי מלא תאי שומן ( שמן לשעבר ) לכן הצבירת נוזלים.

אפשר הרחבה לגבי מה זה פחמימות שמגיעות מגלוטן בדיוק?

תודה גבר..

קראתי פחות או יותר מהספרים של לייל.

וזה לא שיש לי אלרגיה לפחמימה , יש לי מלא תאי שומן ( שמן לשעבר ) לכן הצבירת נוזלים.

אפשר הרחבה לגבי מה זה פחמימות שמגיעות מגלוטן בדיוק?

תודה גבר..
גלוטן זה חלבון שנמצא בהרבה מאכלים, במיוחד חיטה. הפחמימות היחידות באמת שאני חושב עליהן שאין בהן גלוטן זה תפו"א ואורז. לתאי השומן אין השפעה על אגירת הנוזלים אלא מסת שריר וכמות הפחמימות.

• פותח/ת השרשור
גלוטן זה חלבון שנמצא בהרבה מאכלים, במיוחד חיטה. הפחמימות היחידות באמת שאני חושב עליהן שאין בהן גלוטן זה תפו"א ואורז. לתאי השומן אין השפעה על אגירת הנוזלים אלא מסת שריר וכמות הפחמימות.

ברור שיש קשר בין תאי שומן לאגירת נוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית