הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב תחתון בצד שמאל

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם
אני מרגיש כאבים מעל התחת בגב תחתון בצד שמאל ולפעמיים בימין כשאני עושה הקשתה בגב תחתון בעמידה
רציתי לדעת האם זה דומס או נזק לגב
ואני גם מרגיש שהשרירים תפוסים יש המלצות מה לעשות גם בגב תחתון וגם ברגליים בזמן שאני עושה סקוואט
תודה ! @yonizarkh
אשמח לשמוע את דעתך אשמח אם למישהו יש סרטון מתיחות לגב תחתון שעובדות עליו חזק למה אני עושה וזה לא משפיע עליי רוב תרגילים

היה לי משהו די דומה בימים האחרונים וגיליתי שהמתיחה הדינאמית של נידנוד הרגל לפנים עד הסוף ואז לאחור עד הסוף ממש מפעילה את האזור ומקלה על הכאב, תנסה אולי זה יעזור גם לך.

• פותח/ת השרשור
היה לי משהו די דומה בימים האחרונים וגיליתי שהמתיחה הדינאמית של נידנוד הרגל לפנים עד הסוף ואז לאחור עד הסוף ממש מפעילה את האזור ומקלה על הכאב, תנסה אולי זה יעזור גם לך.
גבר יש מצב אתה שולח לי סרטון הדגמה של התרגיל

גבר יש מצב אתה שולח לי סרטון הדגמה של התרגיל
אין לי מושג איך קוראים לזה אבל אני אנסה להסביר במילים
אתה עומד ישר ומחזיק במשהו ואז מנדנד את הרגל לכיוון הפנים שלך עד הסוף וכשאתה מחזיר אותה בחזרה אתה מקפל את אצבעות הרגליים פנימה ומנדנד אותה הכי אחורה שאתה יכול.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג איך קוראים לזה אבל אני אנסה להסביר במילים
אתה עומד ישר ומחזיק במשהו ואז מנדנד את הרגל לכיוון הפנים שלך עד הסוף וכשאתה מחזיר אותה בחזרה אתה מקפל את אצבעות הרגליים פנימה ומנדנד אותה הכי אחורה שאתה יכול.
תודה רבה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית