הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד הקטן שרק רוצה להתחזק

SoulEffect

משתמש מתחיל
26
16
נק' מוניטין:
509
26
16
אז אחרי הרבה מחשבה החלטתי לפתוח לוג כדי לעקוב אחרי ההתקדמות שלי,אני רואה פה לוגים מ2010 שעדיין מעדכנים אותם וזה מרתק
נתונים עלי :
בן 15 משקל בוקר 87 משתדל לא לעלות יותר מדי במשקל אבל אם אני אהיה מוכרח אז אני אעלה.. ופעם אחרונה שבדקתי גובה זה היה 1.74
שיאים ל1rm מהתחרות האחרונה : 195SQ , 97.5BP ,195DL
אני ממש מקווה לשפר את הבנץ' בטקסס,שהוא יחסית למשקלים האחרים בפיגור
הלוג[משקלים שאעשה בשבוע הבא] :
אימון A-נפח יום ראשון

squat 5x5 162.5kg
bench press 5x5 87.5kg
pendley row 5x5 65kg

אימון B-התאוששות יום שלישי

squat 2x5 130kg
press 2x5 62.5kg
back extensions 3x15-20
[אני לא בטוח אם זה מספיק ליום התאוששות אז אם לא תרגישו חופשי להציע לי עוד תרגיל 🙄]

אימון C- עצימות - התכנון לשבוע הזה
squat 1x5 185kg
bench press 1x3 100kg
deadlift 1x5 180kg [ הטכניקה שלי בדדליפט לא משהו בכלל אז החלטתי לעשות דילואד קטן ולהתקדם מ180]

ויכול להיות שאשנה את מספר החזרות בסקוואט ל3 אבל אני לא בטוח אם זה יעזור יותר או לא כי אני רואה הרבה אנשים שעושים 3 חזרות ביום עצימות אז אם תוכלו לייעץ לי בנושא הזה זה יהיה מעולה
אימון נפח ביום ראשון-מכין את עצמי נפשית מעכשיו:Sync-0h5y1d7:

אתה נראה 18+
לא ייאמן שאתה בן 15 גם מבחינת כוח וגם מבחינת מראה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מרשים!
באיזה משקלים התחלת את הטקסס?
התחלתי משהו כמו חודשיים לפני התחרות ואז עברתי ל5\3\1 בגלל בעיות עם ההורים..סיפור ארוך
בכל מקרה בתחילת טקסס המשקלים היו
SQ150X5
DL135X5[עברתי לחצי סומו]
BP85X5

בהצלחה יהיה מעניין לראות לאן תגיע דרך אגב אתה עכשיו לאיזה קטגורייה אתה רוצה להיכנס ?
והחגורה היא של אינזר ?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה יהיה מעניין לראות לאן תגיע דרך אגב אתה עכשיו לאיזה קטגורייה אתה רוצה להיכנס ?
והחגורה היא של אינזר ?
תודה ואני די רוצה להישאר בעד 90...אם להיות מציאותי אני לא חושב שזה אפשרי אז כנראה שאהיה בעד 100
וכרגע אני משתמש בחגורה של rdx

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית