הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מרגיש שאני תקוע

דביר2

משתמש מתחיל
234
18
נק' מוניטין:
81
234
18
אני מרגיש שאני תקוע או שאני סתם מדמיין מה שבטוח המשקל קצת תקוע לא יודע מה לעשות
יכול להיות בגלל שאני אקטומורף אז בגלל זה אני תקוע?

קבצים מצורפים

• IMG_20140430_ffff005937.JPG
    IMG_20140430_ffff005937.JPG
    KB 69.7 · צפיות: 322
  • IMG_20140429_095115.jpg
    IMG_20140429_095115.jpg
    KB 77.6 · צפיות: 346
  • IMG-20140420-WA0019.jpg
    IMG-20140420-WA0019.jpg
    KB 64.9 · צפיות: 364
  • IMG-20140415-WA0001.jpg
    IMG-20140415-WA0001.jpg
    KB 74.9 · צפיות: 336
  • hhh20130804_155322.JPG
    hhh20130804_155322.JPG
    KB 120.8 · צפיות: 321
לא אקטומורף ולא רבאקמורף, תוסיף אוכל.
אתה, להבדיל מהרבה אחרים, לא צריך (לפחות בזמן הקרוב) לעבור את התהליך המתיש שנקרא חיטוב, שלאחר כמה זמן במסגרתו אתה כבר נהיה תשוש ומרגיש כמו סמרטוט.
אתה רזה באופן טבעי, אני מניח מאז ומתמיד, ומה שאתה צריך לעשות כדי לגדול זה להתאמן ולאכול.
קודם כל, תברך על העובדה שזאת הגנטיקה שזכית לה.
דבר שני, פשוט תוסיף עוד אוכל לכמות שאתה אוכל כרגע ותקפיד לאכול מספיק חלבון (לפחות פי 2 ממשקל גופך תהיה כמות מספקת לכל הדעות).

בנוסף, תקרא את המאמר הבא והרבה שאלות שלך יקבלו תשובה -
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא אקטומורף ולא רבאקמורף, תוסיף אוכל.
אתה, להבדיל מהרבה אחרים, לא צריך (לפחות בזמן הקרוב) לעבור את התהליך המתיש שנקרא חיטוב, שלאחר כמה זמן במסגרתו אתה כבר נהיה תשוש ומרגיש כמו סמרטוט.
אתה רזה באופן טבעי, אני מניח מאז ומתמיד, ומה שאתה צריך לעשות כדי לגדול זה להתאמן ולאכול.
קודם כל, תברך על העובדה שזאת הגנטיקה שזכית לה.
דבר שני, פשוט תוסיף עוד אוכל לכמות שאתה אוכל כרגע ותקפיד לאכול מספיק חלבון (לפחות פי 2 ממשקל גופך תהיה כמות מספקת לכל הדעות).

בנוסף, תקרא את המאמר הבא והרבה שאלות שלך יקבלו תשובה -
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

בהצלחה.
יש לי תפריט השאלה שלי עם זה בסדר לעלות 6 קילו בחצי שנה ?
אני בקושי עולה וגם זה משחק פעם 66 ופעם אחרת 64
וגם בקושי רואים שינוי או שזה לוקח הרבה זמן וככה זה צריך להיות או שפשוט אני לא מספיק האוכל?

קבצים מצורפים

• jjj.jpg
    jjj.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 147
קראת את המאמר שפרסמתי בהודעה הראשונה? אתה רק תרוויח אם תקרא אותו בעיון, ברוגע ותפנים את כל הכתוב בו.
יש שם התייחסות לכמה ק"ג מומלץ לעלות בזמן נתון (שבוע או חודש אני לא זוכר כרגע) בתקופת המסה.

6 קילו בחצי שנה אומר בהערכה גסה 1 ק"ג לחודש, שזה מעט.
מומלץ לעלות 400-600 גרם כל שבוע כשאתה במסה.

אתה מכניס מספיק חלבון, ו-2800 קלוריות זה לא מעט,
אבל העובדה היא שזה לא מספיק עבורך כדי לעלות במשקל.
הפיתרון לבעיה הזו הוא כמובן - להכניס עוד אוכל, משמע עוד קלוריות.
תעלה את התפריט בעוד 200 קלוריות.
בהנחה וזה התפריט הקבוע שלך, תוסיף את ה-200 קלוריות האלו משומן איכותי (במידה ואתה לא יודע, בגרם שומן יש 9 קלוריות),
תיעזר במחשבון תזונה כדי לדעת איזו כמות של איזה מוצר תכניס לך את ה-200 קלוריות האלו משומן.
מחשבון שאני אוהב להשתמש בו הוא המחשבון של Netogreen -
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

*אני גם מפנה לאשכול את אחד האנשים הכי תורמים פה לפורום שלא ראיתי עוד אשכול אחד שהוא לא מעורב בו ונותן את כל כולו בעזרה -
@yogevnn

לפותח האשכול - בהצלחה!
ויוגב - ישר כוח!

• פותח/ת השרשור
קראת את המאמר שפרסמתי בהודעה הראשונה? אתה רק תרוויח אם תקרא אותו בעיון, ברוגע ותפנים את כל הכתוב בו.
יש שם התייחסות לכמה ק"ג מומלץ לעלות בזמן נתון (שבוע או חודש אני לא זוכר כרגע) בתקופת המסה.

6 קילו בחצי שנה אומר בהערכה גסה 1 ק"ג לחודש, שזה מעט.
מומלץ לעלות 400-600 גרם כל שבוע כשאתה במסה.

אתה מכניס מספיק חלבון, ו-2800 קלוריות זה לא מעט,
אבל העובדה היא שזה לא מספיק עבורך כדי לעלות במשקל.
הפיתרון לבעיה הזו הוא כמובן - להכניס עוד אוכל, משמע עוד קלוריות.
תעלה את התפריט בעוד 200 קלוריות.
בהנחה וזה התפריט הקבוע שלך, תוסיף את ה-200 קלוריות האלו משומן איכותי (במידה ואתה לא יודע, בגרם שומן יש 9 קלוריות),
תיעזר במחשבון תזונה כדי לדעת איזו כמות של איזה מוצר תכניס לך את ה-200 קלוריות האלו משומן.
מחשבון שאני אוהב להשתמש בו הוא המחשבון של Netogreen -
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

*אני גם מפנה לאשכול את אחד האנשים הכי תורמים פה לפורום שלא ראיתי עוד אשכול אחד שהוא לא מעורב בו ונותן את כל כולו בעזרה -
@yogevnn

לפותח האשכול - בהצלחה!
ויוגב - ישר כוח!
תודה אחי

היי,

קודם כל שינוי גופני רואים, אומנם העליה שלך הייתה איטית יחסית אבל כל עוד יש שינוי זה טוב. עכשיו נתקעת וזה כי עלית במשקל הגוף זאת אומרת שהגוף שלך כעת צורך יותר קלוריות על מנת ליהיות נייטרלי.

בקצרה, בידיוק כמו שנאמר מעלי - פשוט תוסיף קלוריות, תתחיל מ200 קלוריות ואם אתה עולה 0.5 קילו בשבוע לערך אז זה בסדר אם לא תוסיף עוד 200 ככה כל שבוע. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
היי,

קודם כל שינוי גופני רואים, אומנם העליה שלך הייתה איטית יחסית אבל כל עוד יש שינוי זה טוב. עכשיו נתקעת וזה כי עלית במשקל הגוף זאת אומרת שהגוף שלך כעת צורך יותר קלוריות על מנת ליהיות נייטרלי.

בקצרה, בידיוק כמו שנאמר מעלי - פשוט תוסיף קלוריות, תתחיל מ200 קלוריות ואם אתה עולה 0.5 קילו בשבוע לערך אז זה בסדר אם לא תוסיף עוד 200 ככה כל שבוע. בהצלחה!
אני זוכר שפעם לקחתי גם בארך 3500 קלוריות 4000 ולא כזה עליתי במשקל החילוף חומרים אצלי מהיר
אני חושב לקחת חומרים אני מנסה עוד קצת כי אני רואה אין דרך אחרת

הבעיה היא עם ה"בערך" הזה ששם.
אם אתה עושה בערך התוצאה תיהיה בערך.

קח תפריט עם ערכים ותדבוק בו כל יום ואתה תראה תוצאות, אם לא תאכל עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית