אני מרגיש שאני תקוע או שאני סתם מדמיין מה שבטוח המשקל קצת תקוע לא יודע מה לעשות
יכול להיות בגלל שאני אקטומורף אז בגלל זה אני תקוע?
יכול להיות בגלל שאני אקטומורף אז בגלל זה אני תקוע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחיתאכל טוב, תישן טוב ותגדל. יש בסיס טוב, תפציץ במסה.
יש לי תפריט השאלה שלי עם זה בסדר לעלות 6 קילו בחצי שנה ?לא אקטומורף ולא רבאקמורף, תוסיף אוכל.
אתה, להבדיל מהרבה אחרים, לא צריך (לפחות בזמן הקרוב) לעבור את התהליך המתיש שנקרא חיטוב, שלאחר כמה זמן במסגרתו אתה כבר נהיה תשוש ומרגיש כמו סמרטוט.
אתה רזה באופן טבעי, אני מניח מאז ומתמיד, ומה שאתה צריך לעשות כדי לגדול זה להתאמן ולאכול.
קודם כל, תברך על העובדה שזאת הגנטיקה שזכית לה.
דבר שני, פשוט תוסיף עוד אוכל לכמות שאתה אוכל כרגע ותקפיד לאכול מספיק חלבון (לפחות פי 2 ממשקל גופך תהיה כמות מספקת לכל הדעות).
בנוסף, תקרא את המאמר הבא והרבה שאלות שלך יקבלו תשובה -
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
בהצלחה.
תודה אחיקראת את המאמר שפרסמתי בהודעה הראשונה? אתה רק תרוויח אם תקרא אותו בעיון, ברוגע ותפנים את כל הכתוב בו.
יש שם התייחסות לכמה ק"ג מומלץ לעלות בזמן נתון (שבוע או חודש אני לא זוכר כרגע) בתקופת המסה.
6 קילו בחצי שנה אומר בהערכה גסה 1 ק"ג לחודש, שזה מעט.
מומלץ לעלות 400-600 גרם כל שבוע כשאתה במסה.
אתה מכניס מספיק חלבון, ו-2800 קלוריות זה לא מעט,
אבל העובדה היא שזה לא מספיק עבורך כדי לעלות במשקל.
הפיתרון לבעיה הזו הוא כמובן - להכניס עוד אוכל, משמע עוד קלוריות.
תעלה את התפריט בעוד 200 קלוריות.
בהנחה וזה התפריט הקבוע שלך, תוסיף את ה-200 קלוריות האלו משומן איכותי (במידה ואתה לא יודע, בגרם שומן יש 9 קלוריות),
תיעזר במחשבון תזונה כדי לדעת איזו כמות של איזה מוצר תכניס לך את ה-200 קלוריות האלו משומן.
מחשבון שאני אוהב להשתמש בו הוא המחשבון של Netogreen -
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
*אני גם מפנה לאשכול את אחד האנשים הכי תורמים פה לפורום שלא ראיתי עוד אשכול אחד שהוא לא מעורב בו ונותן את כל כולו בעזרה -
@yogevnn
לפותח האשכול - בהצלחה!
ויוגב - ישר כוח!
אני זוכר שפעם לקחתי גם בארך 3500 קלוריות 4000 ולא כזה עליתי במשקל החילוף חומרים אצלי מהירהיי,
קודם כל שינוי גופני רואים, אומנם העליה שלך הייתה איטית יחסית אבל כל עוד יש שינוי זה טוב. עכשיו נתקעת וזה כי עלית במשקל הגוף זאת אומרת שהגוף שלך כעת צורך יותר קלוריות על מנת ליהיות נייטרלי.
בקצרה, בידיוק כמו שנאמר מעלי - פשוט תוסיף קלוריות, תתחיל מ200 קלוריות ואם אתה עולה 0.5 קילו בשבוע לערך אז זה בסדר אם לא תוסיף עוד 200 ככה כל שבוע. בהצלחה!