הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טפיחה מנדז חוזר

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
מוצג א'

290 קילו סקוואט ATG

מוצג ב'
300 קילו דדליפט

משקל גוף : RUDX2

290 היי בר ATG ו 300 דדליפט. זה נשמע לי טיפה מוזר. מה הסיבה לזה שיש לו הפרש כל כך קטן בין סקוואט ודדליפט?

(לא מזלזל חס וחלילה זה מסקרנות)

מקווה שיילך טוב, כשהוא היה ב105+ מעולם לא נתן תחרות אפילו קרובה לסטנדרט אולימפי למרות כל הרעש והצלצולים ביוטוב,אולי עכשיו יילך טוב יותר נצטרך להמתין ולראות

הרמה כל כך גבוהה זה מדהים, אני לא בטוח שהוא ייכנס.

מה שמצחיק זה שאיליה יילין צפוי להניף 200+ על 94 . בטוח שישבר השיא בC&J גם והוא יהיה מאד גבוהה.
יש את הסיני ב77 שהוא אולי יניף 180+
הולך להיות ממש טוב, מקוה שאף אחד לא ייפצע אמורה להיות אליפות עולם בנובמבר לדעתי גם שם כבר יהיה מעניין.

• פותח/ת השרשור
290 היי בר ATG ו 300 דדליפט. זה נשמע לי טיפה מוזר. מה הסיבה לזה שיש לו הפרש כל כך קטן בין סקוואט ודדליפט?

(לא מזלזל חס וחלילה זה מסקרנות)
אני יכול להניח שזה שהדדליפט שלו ככה בגלל שהוא לא עובד עליו באופן ישיר אלא רק ע"י משיכות אולימפיות.
מקווה שיילך טוב, כשהוא היה ב105+ מעולם לא נתן תחרות אפילו קרובה לסטנדרט אולימפי למרות כל הרעש והצלצולים ביוטוב,אולי עכשיו יילך טוב יותר נצטרך להמתין ולראות
אל תשכח שהוא היה רק בן 19/20 אז, אני לעומתו הייתי משקיע בפאוורליפטינג.

הרמה כל כך גבוהה זה מדהים, אני לא בטוח שהוא ייכנס.

מה שמצחיק זה שאיליה יילין צפוי להניף 200+ על 94 . בטוח שישבר השיא בC&J גם והוא יהיה מאד גבוהה.
יש את הסיני ב77 שהוא אולי יניף 180+
הולך להיות ממש טוב, מקוה שאף אחד לא ייפצע אמורה להיות אליפות עולם בנובמבר לדעתי גם שם כבר יהיה מעניין.
אילייה אילין רוצה לעלות ל105 לפי מה שזכור לי

הוא עשה היום כבר 300 ק''ג סקוואט.
איליה אמר שהתכנון שלו באליפות העולם הקרובה(שתיהיה בעיר הבירה של המדינה שלו), 193/240, ובאולימפיאדה 196/243, כמובן ששזה רק התכנונים, ואם הוא יגיע למספרים האלה ואולי אפילו יותר, זה יהיה אדיר.

לא חושב שאיליה יעלה ל105 הוא מתאמן עכשיו על 99-100 קילו בערך אני מאמין שאם הוא היה רוצה לעלות ל105 הוא היה כרגע מתאמן על 110 קילו לפחות , למרות שאולי הוא יעלה והתחרה על 100 קילו ויתן להם בראש עם הסינקלר אין לדעת , בכל מקרה מקווה לראות אותו מניף 200

מעניין לראות אם מישהו השנה יעבור את ה216 ק"ג בהנפה...הזוי כמה זמן השיא הזה מחזיק(למרות שהוא נמחק בתכלס, אבל בכל זאת..)

לא חושב שאיליה יעלה ל105 הוא מתאמן עכשיו על 99-100 קילו בערך אני מאמין שאם הוא היה רוצה לעלות ל105 הוא היה כרגע מתאמן על 110 קילו לפחות , למרות שאולי הוא יעלה והתחרה על 100 קילו ויתן להם בראש עם הסינקלר אין לדעת , בכל מקרה מקווה לראות אותו מניף 200
הוא 103 בערך, והוא כבר מזמן מדבר שהוא יתחיל להתחרות מהשנה הקרובה בעד 105(אליפות העולם הקרובה).
דווקא יהיה מאוד מעניין לראות אותו עד 105קג.

אני מדבר איתך על שיא תחרותי כמובן

כן ברור לי, השאלה מי יגיע מהנבחרת, יש 3 איראנים מהסופר , סלימי הוא הכי בכיר, אם הוא יופיע ותהיה לו תחרות ממשית יש סיכוי טוב שיילך על שיא חדש כי הוא משך כבר 218 באיראן

כן ברור לי, השאלה מי יגיע מהנבחרת, יש 3 איראנים מהסופר , סלימי הוא הכי בכיר, אם הוא יופיע ותהיה לו תחרות ממשית יש סיכוי טוב שיילך על שיא חדש כי הוא משך כבר 218 באיראן
הוא היום הניף 210 מבלוקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית