עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא שוקל 65 עחי.אין שום מצב בעולם שהוא שוקל 80
טנקיו א לוט.קיבלת מוניטין על הטפיחה
102* בקטנוניות.כרגע הוא שוקל 103 ק"ג , ומתכנן להכנס לעד 105 בריו 2016
אני יכול להניח שזה שהדדליפט שלו ככה בגלל שהוא לא עובד עליו באופן ישיר אלא רק ע"י משיכות אולימפיות.290 היי בר ATG ו 300 דדליפט. זה נשמע לי טיפה מוזר. מה הסיבה לזה שיש לו הפרש כל כך קטן בין סקוואט ודדליפט?
(לא מזלזל חס וחלילה זה מסקרנות)
אל תשכח שהוא היה רק בן 19/20 אז, אני לעומתו הייתי משקיע בפאוורליפטינג.מקווה שיילך טוב, כשהוא היה ב105+ מעולם לא נתן תחרות אפילו קרובה לסטנדרט אולימפי למרות כל הרעש והצלצולים ביוטוב,אולי עכשיו יילך טוב יותר נצטרך להמתין ולראות
אילייה אילין רוצה לעלות ל105 לפי מה שזכור ליהרמה כל כך גבוהה זה מדהים, אני לא בטוח שהוא ייכנס.
מה שמצחיק זה שאיליה יילין צפוי להניף 200+ על 94 . בטוח שישבר השיא בC&J גם והוא יהיה מאד גבוהה.
יש את הסיני ב77 שהוא אולי יניף 180+
הולך להיות ממש טוב, מקוה שאף אחד לא ייפצע אמורה להיות אליפות עולם בנובמבר לדעתי גם שם כבר יהיה מעניין.
הוא 103 בערך, והוא כבר מזמן מדבר שהוא יתחיל להתחרות מהשנה הקרובה בעד 105(אליפות העולם הקרובה).לא חושב שאיליה יעלה ל105 הוא מתאמן עכשיו על 99-100 קילו בערך אני מאמין שאם הוא היה רוצה לעלות ל105 הוא היה כרגע מתאמן על 110 קילו לפחות , למרות שאולי הוא יעלה והתחרה על 100 קילו ויתן להם בראש עם הסינקלר אין לדעת , בכל מקרה מקווה לראות אותו מניף 200
מעניין לראות אם מישהו השנה יעבור את ה216 ק"ג בהנפה...הזוי כמה זמן השיא הזה מחזיק(למרות שהוא נמחק בתכלס, אבל בכל זאת..)
אני מדבר איתך על שיא תחרותי כמובןיש איראנים עם שיאים גבוהים מזה "במכון"
אני מדבר איתך על שיא תחרותי כמובן
הוא היום הניף 210 מבלוקים.כן ברור לי, השאלה מי יגיע מהנבחרת, יש 3 איראנים מהסופר , סלימי הוא הכי בכיר, אם הוא יופיע ותהיה לו תחרות ממשית יש סיכוי טוב שיילך על שיא חדש כי הוא משך כבר 218 באיראן