לדעתי זה לא שווה את הכסף עדיף תסתכל במאמרים של משה הוא לא עשה את זה סתם ככה הוא השקיע ורצה שלא תבזבז סתם כסף ועשה בשבילנו את העבודה תכתסל ושם תראה הכל ותבחר אבל זאת רק דעתי
אני יודע ראיתי את המאמרים של משה,אבל עדיין חבילה כזו ראיתי עולה סביב ה40 דולר שזה כלוםםם,מה לא שווה לנסות?,ולכל אחד יש את הטעם שלו
אגב לדעתי זה חיסכון של כסף,כי ככה אני יוכל לדעת בעתיד איזה טעמים מתאימים לי אישית,וככה אני לא יצטרך סתם לסבול מהחלבון
והחבילה עולה רק
$37.98
עוד משהו יש אפשרות לשלם רק פעם אחת על משלוח למרות שקונים הרבה דברים,לדוגמא אני רוצה לקנות אבקת חלבון מסויימת ולקנות קפסולות קפאין לדוגמא,כאילו לקנות יותר ממוצר 1 ולשלם רק על מוצר 1 את המשלוח.
אם כן איך?
עושים בעיות עם קניית מוצרים מחו"ל?פשוט אני רחוק מהמכס,ואין מצב שאני יגיע לשם ספיישל בשביל לקחת את הדברים שקניתי
ואם יש המלצות נוספות לקנייה,חשבתי רק על אבקת חלבון ועל קפאין
אבקת חלבון לא משתלם להזמין מחו"ל (לא את הקופסה של הטעמים אלא דליים של 1-2 ק"ג) כי הם שוקלים דיי הרבה ופשוט לוקחים לך המון כסף למשלוח.
ואין אפשרות לשלם רק פעם אחת על משלוח, כל סל קניות ועלות המשלוח שלו והתשלום שלו.
תודה על התגובה,אז אתה אומר שבמקום נגיד לקנות את הקופסא של ה2.5 או ה5,יותר משתלם לקנות 2-3 קטנות? ואם אני יקנה 2-3 קופסאות קטנות של הקילו+קפסולות קפאין יעשו בעיות במכס?
יש המלצות לדברים נוספים חוץ מאבקת חלבון וקפאין(לא צריך גיינר)
אתה בטוח שאי אפשר נגיד לדחוף לתוך הדלי כמה קפסולות וככה אני לא יצטרך לשלם על עלות המשלוח של הקפסולות
אני אומר שלא משתלם לקנות בכלל חלבון מחו"ל
הדבר היחידי שמשתלם לקנות זה קפיאין, קריאטין, כדורים שונים ופורמולות (בזבוז כסף, אבל אם רוצים).
בקשר למכס, כנראה שזה יגיע למכס מה שעושים פשוט שולחים פקס.
אה תודה רבה,למרות שראיתי שbb עדיין יש חיסכון של 40-50 שקלים ממחירי אבקת החלבון בארץ,וגם יש הרבה יותר מבחר,מקסימום אבקת חלבון אני יקנה דרך מאסל האוס או דרך האינטרנט,http://www.***/showthread.php?t=3875435
אז בזמן הקרוב אני ינסה לקנות קראיטין וקפאין דרך bb,יש הבדל רציני בין המחירים בארץ לחו"ל