הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת קריאטין

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אני עכשיו אחרי תקופה של חיטוב מתחיל מסה והחלטתי לקחת קריאטין , כמו שהבנתי תקופה של שבועיים של העמסה ואז חודש לקיחה סדירה עושים טוב את העבודה , האם כדאי לקחת בצורה של העמסה או פשוט מנה ביום ? מה אתם ממליצים ?

אני לוקחת קראטין כבר כמעט חודשיים. עזר לי להעלות את משקלי העבודה אך לא היתה שום עליה במשקל גוף שלי בעקבות הקראטין.אני שוקלת להפסיק לקחת, האם משקל גופי צפוי לרדת (למרות שלא עלה?)

אני לוקחת קראטין כבר כמעט חודשיים. עזר לי להעלות את משקלי העבודה אך לא היתה שום עליה במשקל גוף שלי בעקבות הקראטין.אני שוקלת להפסיק לקחת, האם משקל גופי צפוי לרדת (למרות שלא עלה?)
איפה דורון מילנר שיגיד לך להוסיף אירובי
אולי זה יעזור לך לעלות במשקל גוף

לא קשור כרגע לזה, אני שואלת בכללי. אם משקל גוף לא עולה כשמוסיפים קראטין, האם הוא צפוי לרדת כשמפסיקים קראטין?

את במקרה בחיטוב? כי זה ההסבר היחיד ההגיוני לתופעה המדוברת.

יכולתי גם להגיד שאת נמנית עם האנשים עליהם קריאטין לא משפיע, אך ציינת שמשקלי העבודה שלך כן עלו. לא נשמע הגיוני שקריאטין משפיע כי ע"מ להשפיע הוא צריך להיספג ומעצם היותו ספוג ברקמות הוא סופח נוזלים.

נשאר רק להאמין שחיטבת בערך באותו הקצב שס פתיחת הנוזלים קרתה.

מה לגבי המראה? יש מראה נוזלי יותר?

לגבי השאלה של הפוסט, לא צריך העמסה, קח 5 גרם ביום, המלצה שלי תכניס את זה בזמן קבוע (אחרי אימון/ בבוקר) ככה שלא תישכח וזה יהפוך לחלק מהשיגרה באותו יום.
לגבי הקריאטין, לקריאטין תופעה ידועה של ספיחת נוזלים (בגלל זה ההמלצה לשתות הרבה בזמן שלוקחים אותו), ככה שברגע שתפסיקי לקחת הנוזלים שהוא ספח אליו יצאו מהגוף ואיתם גם המשקל ירד.

כן אבל אם ספח נוזלים, אז המשקל היה אמור לעלות ולא עלה?!?! אז יש מצב שהגוף שלי לא ספח נוזלים על אף השימוש בקראטין?

טוב, אנשים, אני שואלת באופן כללי-
אם בן אדם (לא אני!!!!!!
) מתסף בקראטין ולא עולה מזה במשקל הגוף, האם כשיפסיק עם הקראטין, בכל זאת משקל גופו צפוי לרדת?

לא שמעתי על מישהו שצורך קריאטין ולא עלה..ולו בכמה גרמים..במשקל גוף. לא חושב שזה הגיוני בכלל

אם בן אדם (לא אני!!!!!!
) מתסף בקראטין ולא עולה מזה במשקל הגוף, האם כשיפסיק עם הקראטין, בכל זאת משקל גופו צפוי לרדת?
סימן שהיה במאזן קלורי נייטרלי ואף שלילי
אולי הייתה עליה של נוזלים, אך לצידה ירידה במשקל בשל מאזן שלילי

כי אם היה במאזן חיובי, הרי שהיה חייב לעלות במשקל ובנוזלים

נערך לאחרונה:
כן אבל אם ספח נוזלים, אז המשקל היה אמור לעלות ולא עלה?!?! אז יש מצב שהגוף שלי לא ספח נוזלים על אף השימוש בקראטין?

יכול להיות אולי עלייה בנוזלים וירידה בשומן, תנאים לא שווים במדידת משקל.
בסופו של דבר ממה שקראתי על קריאטין כל הספיחת נוזלים הזאת היא עניין של חצי ליטר-ליטר, שבמשקלים זה די זניח...שלפני הקריאטין מדדת אחרי א.ב וכוס מים ואחרי הקריאטין בלי א.ב והנה החצי קילו הפרש האלה.

השקילות בתנאים זהים לחלוטין. היתה עליה במשקל אבל משהו כמו חצי קילו (ב7 שבועות) זה הגיוני?

השקילות בתנאים זהים לחלוטין. היתה עליה במשקל אבל משהו כמו חצי קילו (ב7 שבועות) זה הגיוני?

באמת שקשה לדעת, לא רוצה סתם לרשום לך "כן ברור זה הגיוני" כי זה יכול להיות גם שריר או שומן, זה כולה חצי קילו אז קשה לדעת.
ביולוגית,קריאטין סופח נוזלים, זה בוודאות, ושמפסיקים לקחת לאט לאט עם הקריאטין שיוצא מהגוף גם הנוזלים שסופחו אליו יוצאים.

אם בן אדם (לא אני!!!!!!
בדרך כלל כן, כי הנוזל יוצא מהתא השריר, אישית אצלי המשקל גם לא עלה ולא ירד בזכות הקריאטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית