עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה דורון מילנר שיגיד לך להוסיף אירוביאני לוקחת קראטין כבר כמעט חודשיים. עזר לי להעלות את משקלי העבודה אך לא היתה שום עליה במשקל גוף שלי בעקבות הקראטין.אני שוקלת להפסיק לקחת, האם משקל גופי צפוי לרדת (למרות שלא עלה?)
אני לוקחת קראטין כבר כמעט חודשיים. עזר לי להעלות את משקלי העבודה אך לא היתה שום עליה במשקל גוף שלי בעקבות הקראטין.אני שוקלת להפסיק לקחת, האם משקל גופי צפוי לרדת (למרות שלא עלה?)
שמעי את עושה המון אירובי..כן אבל אם ספח נוזלים, אז המשקל היה אמור לעלות ולא עלה?!?! אז יש מצב שהגוף שלי לא ספח נוזלים על אף השימוש בקראטין?
סימן שהיה במאזן קלורי נייטרלי ואף שליליטוב, אנשים, אני שואלת באופן כללי-
אם בן אדם (לא אני!!!!!!
) מתסף בקראטין ולא עולה מזה במשקל הגוף, האם כשיפסיק עם הקראטין, בכל זאת משקל גופו צפוי לרדת?
כן אבל אם ספח נוזלים, אז המשקל היה אמור לעלות ולא עלה?!?! אז יש מצב שהגוף שלי לא ספח נוזלים על אף השימוש בקראטין?
השקילות בתנאים זהים לחלוטין. היתה עליה במשקל אבל משהו כמו חצי קילו (ב7 שבועות) זה הגיוני?
בדרך כלל כן, כי הנוזל יוצא מהתא השריר, אישית אצלי המשקל גם לא עלה ולא ירד בזכות הקריאטיןטוב, אנשים, אני שואלת באופן כללי-
אם בן אדם (לא אני!!!!!!
) מתסף בקראטין ולא עולה מזה במשקל הגוף, האם כשיפסיק עם הקראטין, בכל זאת משקל גופו צפוי לרדת?