הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שאלה עם ביצים

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
כחלק מתקופת המאסה (וגם החיטוב) מתאמן עלול לצרוך הרבה ביצים ביום (חלבון וחלמון). אני יכול להגיע גם לרמה שאני אוכל 7 ביצים ביום (נסו את ארוחת הבוקר של ארומה ישראל - אפשר לבנות שם קומבינציות ביצים מטורפות ...)

השאלה שלי פשוטה - זה לא יכול להזיק ברמה הבריאותית ?

כחלק מתקופת המאסה (וגם החיטוב) מתאמן עלול לצרוך הרבה ביצים ביום (חלבון וחלמון). אני יכול להגיע גם לרמה שאני אוכל 7 ביצים ביום (נסו את ארוחת הבוקר של ארומה ישראל - אפשר לבנות שם קומבינציות ביצים מטורפות ...)

השאלה שלי פשוטה - זה לא יכול להזיק ברמה הבריאותית ?
מניח שלא עשית חיפוש באתר..
קרא פה:https://www.lbs.co.il/threads/10877/

קראתי את הדיון ההוא, ואני חייב להגיד שלא חושב שמה שרשום שם נכון...נכון שאומנם 80% מהכולסטרול שיש בגוף בכלל מיוצר בכבד ורק 20% מגיע מתזונה, אבל עדיין, כל תזונאי/ רופא שתשאלו ימליץ לא לעבור ביום את ה-300 מ"ג כולסטרול לאדם בריא, למישהו שמלכתחילה יש בעיית כולסטרול גבוה עדיף עוד פחות.
בחלמון ביצה יש 140 מ"ג כולסטרול, אז נכון שלפעמים מגזימים אולי עם הכמויות וגם עם 400 אין שום סכנה לגוף (כמו שחלק יגידו לא לעבור את ה-1 גרם חלבון לק"ג בגלל נזק לכליות), אבל עדיין יש הבדל בין 2-3 ביצים לבין 7...כל דבר במידה אחי.
7 חלמונים ביום זה ה-מ-ו-ן כולסטרול ולא חושב שזה מומלץ בכלל! אז אולי זה יעזור לפיתוח גוף והורמונים ועוד כל מיני דברים שכולסטרול גורם אבל לא חושב שהלב שלך והכלי דם כל כך ישמחו מהעניין...

בחלמון של הביצה יש הרבה כולסטרול 2 חלמונים זה בסדר אתה יכול חאכול כמה שאתה רוצה מהחלבון

• פותח/ת השרשור
מניח שלא עשית חיפוש באתר..
קרא פה:https://www.lbs.co.il/threads/10877/

מודה.
אבל לא ממש התדיינו שם על עניין חלבון מול חלמון.

אבל עדיין יש הבדל בין 2-3 ביצים לבין 7...כל דבר במידה אחי.

זה ממש לא קורה כל יום (רק שיוצא שאני אוכל ארומה מחוץ לתל אביב 😃 )

בחלמון של הביצה יש הרבה כולסטרול 2 חלמונים זה בסדר אתה יכול חאכול כמה שאתה רוצה מהחלבון

משתדל מאוד לאכול בעיקר את החלבונים. למישהו יש ניסיון רע מזה ?

אתה לא יכול לבקש מהם להוציא כמה חלמונים החוצה לפני שעושים את הביצים חח ?

חרטה , תאכל כמה שבא לך (כל עוד אין לך בעיות כולסטרול במשפחה) וכמה שנכנס לך בתפריט היומי
הייתי ממליץ לך להוריד בכמות של הביצים אבל אך ורק לצורך גיוון , כמו דגים בשר גבינות וכו' .. אבל בחירה שלך עניין של טעם
שורה תחתונה אין שום בעיה

חרטה,תאכל כמה שבא לך (כל עוד אין לך בעיות כולסטרול במשפחה) וכמה שנכנס לך בתפריט היומי
הייתי ממליץ לך להוריד בכמות של הביצים אבל אך ורק לצורך גיוון , כמו דגים בשר גבינות וכו' .. אבל בחירה שלך עניין של טעם
שורה תחתונה אין שום בעיה

מי שאומר שזה חרטה העניין עם הכולסטרול יש לכם איזה מאמר או משהו שיראה שזה באמת לא פוגע?
כי מכל מי ששמעתי ויצא לי לקרוא, ממש לא מומלץ להגיע לכמויות כולסטרול שיש ביותר מ-3 חלמונים ביום (זה בהנחה שזה המקור כולסטרול היחיד באותו יום, מה שבדר"כ גם ככה לא קורה...).
אני הייתי הולך לפי מאמרים אחרים שקראתי ודעות של תזונאים/רופאים, כי עד שלא רואים אחרת עם כל הכבוד לתרומה אולי לבנייה של שריר, זה לא שווה את הבעיות שאפשר לסבול מזה אח"כ.

https://www.lbs.co.il/threads/17485/

תקראו את השרשור הזה

אבל עדיין, כל תזונאי/ רופא שתשאלו ימליץ לא לעבור ביום את ה-300 מ"ג כולסטרול לאדם בריא, למישהו שמלכתחילה יש בעיית כולסטרול גבוה עדיף עוד פחות.

א) אל תשאל תזונאי אין לו מושג
ב) אם תשאל רופא אז או שהוא ידלקם לך את הנתון הזה שמיועד לאנשים "בריאים" או שהוא יגיד לך שכל עוד אתה מתאמן אין בעיה אבל כמו בכל דבר בחיים אין צורך להקצין.
ג) אם אתה על דל פחמימה אין שום דאגה
ד) יש כפתור חיפוש למעלה בצד שמאל, יש כל כך הרבה אשכולות שנפתחו בנושא הזה..פשוט תקראו

תכין ביצים קשות.הצהוב לפח,הלבן לבטן.
נגמר הסיפור!!!

לא הבנתי מה אתה רוצה?תהיה בריא
אני אהיה בריא.

תודה לך , באמת תודה!
הייתי מביא לך מוניטין אבל כבר נתתי שלילי ואין לי כוח לחלק לעוד אנשים מוניטין

בלה בלה בלה בלה בלה:aloof-and-bored002::aloof-and-bored002:

דיברו על זה היום בבוקר , זה רק משק אחד מתוך 32 בשנה שלא יצא .
+
היה פרופסור שטען שזה לא מה שיהרוג אותך וזה לא נורא לעומת מומחית לרפואה הוליסטית שכל מילה שנייה הוא צחק עליה כי היא טעתה בהכל + היא אמרה שטבעונות זה ה-דבר, שצריך להרבות בפחמימות ולאכול רק פסטות ושגם חלבון מן החי יהרוג אותך.

אה ושבן אדם הוא בריא לפני שהוא חולה והוא נהיה חולה רק אחרי שהוא היה בריא. אה ושכחתי להגיד
זה fucking ויינאט

להביא משם לינק זה כמו לבקש מילד בן 3 שינתח אותך

זה גם היה בערוץ 2 אתמול בלי קשר לynet.
שלא תחשוב לרגע אחד שלמגדל בקר\עופות\וכל השאר איכפת בשיט מהבריאות שלך.
בלי קשר לטבעוני\צמחוני\אוכל בשר.אתה חי במדינת קומבינה,וזה גם במזון בענק!

Back
למעלה תחתית