עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חודש ושבוע בתכנית, אני מאוד מרוצה ממנה, אני מרגיש שה pause work נותן יתרון משמעותי בהרמות המרכזיות.אתה חודש ומשהו בתכנית נכון, מרוצה ממנה? ולדעתך זו תכנית שיכולה להתאים לחיטוב (מא"ש 25% בערך למשהו כמו 13%)?
נראה לי שאני אתחיל אותה עוד כמה שבועות כשאחזור להתאמן.חודש ושבוע בתכנית, אני מאוד מרוצה ממנה, אני מרגיש שה pause work נותן יתרון משמעותי בהרמות המרכזיות.
כן זה מתאים לחיטוב, כמובן שההתקדמות תהיה יותר איטית.
תודה, אתה צודק לגבי המרפקים, אני מרגיש שבחלק מהחזרות המרפקים קופצים החוצה מהר מדי, זה משהו שאני יעבוד עליו.אחלה התקדמות 😃
לא הבנתי רק למה אתה ממשיך לעבוד למרות המרפק ולא מקשיב לגוף, מרפק זה לא מקום "סלחני", ממליץ לך לקחת את זה ברצינות
כי ברגע שיש דלקת זה סיפור להיפטר ממנה. בבנץ' לדעתי אתה מפנה מרפקים יותר מדי החוצה ויכול להיות שזו הסיבה לכאב שיש לך.
@PowerLiftingאחלה התקדמות 😃
לא הבנתי רק למה אתה ממשיך לעבוד למרות המרפק ולא מקשיב לגוף,.
אתה מפספס אימון או שניים?אחלה התקדמות 😃
לא הבנתי רק למה אתה ממשיך לעבוד למרות המרפק ולא מקשיב לגוף, מרפק זה לא מקום "סלחני", ממליץ לך לקחת את זה ברצינות
כי ברגע שיש דלקת זה סיפור להיפטר ממנה. בבנץ' לדעתי אתה מפנה מרפקים יותר מדי החוצה ויכול להיות שזו הסיבה לכאב שיש לך.
Fuck u and fuck ur elbowאחלה התקדמות 😃
לא מפספס, אבל מוריד במשקל וממשיך לעבוד לחזרות גבוהות יותר בשילוב עם מוביליטי למרפק (או לכל חלק אחר שנפצע בו).אתה מפספס אימון או שניים?
גם אני הייתי בגישה הזאת, עד שהבנתי שזה ללכת עם הראש בקיר, הכאב הזה לא יעלם מעצמוFuck u and fuck ur elbow
יש כאב שאפשר להתעלם ממנו וכזה שלאלא מפספס, אבל מוריד במשקל וממשיך לעבוד לחזרות גבוהות יותר בשילוב עם מוביליטי למרפק (או לכל חלק אחר שנפצע בו).
על הדרך מתקן ומשפר טכניקה.
גם אני הייתי בגישה הזאת, עד שהבנתי שזה ללכת עם הראש בקיר, הכאב הזה לא יעלם מעצמו
אתה עושה משהו בקשר למרפק? פשוט היה לי גם כאבים במרפק ימין באימונים האחרונים שעשיתי בזמן סקוואט, LB... עכשיו אני כמעט חודש לא מתאמן בגלל ניתוח, אז כשאחזור מעניין אותי לדעת מה אפשר לעשותעדיין יש לחץ במרפק השמאלי בזמן הסקוואט וזה מורגש אחרי כל סט.
כן זה בעיה נפוצה בלו-בר, לא נראה שיש פיתרון חד משמעי לכולם.הבנתי שזה בעיה די נפוצה כאבי מרפק מסקוואט LB, ראיתי שממליצים כמו שאמרת להרחיב אחיזה תוך שמירה על גב מכווץ וגם לשחרר את הכפות ידיים, אמות ומרפקים, כאילו שזה פשוט ישכב על המוט ולא יחזיק אותו בכוח