ייעוץ חגורה

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
בנתיים יש לי חגורת RDX
עכשיו אני רוצה לקנות חגורה חדשה ויותר טובה
הבעיה שחגורה של אינזר זה עסק יקר (בעיקר בגלל המשלוח היקר מאוד שלהם)
אז רציתי לשמוע על עוד חגורות טובות שיעשו את אותה עבודה לאורך זמן (עד 165$ כולל משלוח)

לא לחוץ
פשוט מעוניין לדעת אילו עוד חגורות טובות יש חוץ מאינזר

תראה זאת שאלה טובה, יש לפחות 5 חברות שמייצרות חגורות באיכות שראויה להשתמש בה.
הבעיה היא שבארץ כולם משתמשים באותו ציוד: חגורה של אינזר, נעליי משקולנות של אדידאס, מחממי ברך של ראהבנד (ליפטרים גם בטיטאן).
ולכן יהיה קשה לענות לך אם יש עוד משהו טוב.

אם זה חשוב לך להזמין @Djee140 אמר לך את העלות.
אם אתה לא לחוץ כרגע אולי תחכה וההזדמנות תצוץ - מישהו ימכור יד שנייה או שיהיה סיילים על החגורות (היה כבר בעבר)

שמעתי חוות דעת לא טובות על TORO, ממליץ לשדרג לברהמה או ללונגהורן. לגבי אינזר נותן להזמין מHOP ואם מודיעים להם מלא זמן מראש ניתן גם לקבל בצבעים.

צר לי לבאס את הבחור שמעלי, אבל מנסיון אישי עם ציוד של שיק (רצועות ידיים) והסתכלות על חגורות שלהם במכון הקודם שלי - ממליץ להתרחק. חברה מאוד בסיסית וזולה שעושה רושם שהציוד שלה לא מחזיק לאורך זמן, במחיר כזה (126 דולר) לא רואה שום סיבה להתפשר על חברה כזאת. רק טיטאן או אינזר, יש גם חברות אחרות איכותיות לא פופולריות אבל לא מכיר באופן אישי ולא הייתי מהמר בקלות.

• פותח/ת השרשור
שמעתי חוות דעת לא טובות על TORO, ממליץ לשדרג לברהמה או ללונגהורן. לגבי אינזר נותן להזמין מHOP ואם מודיעים להם מלא זמן מראש ניתן גם לקבל בצבעים.
יצרתי קשר עם בית הכאב בנגוע לחגורה בצבע
בנתיים מחכה למענה (כנראה יקח זמן כי שבת, וגם בגלל הפרשי הזמנים בין הארץ לארה''ב)

צר לי לבאס את הבחור שמעלי, אבל מנסיון אישי עם ציוד של שיק (רצועות ידיים) והסתכלות על חגורות שלהם במכון הקודם שלי - ממליץ להתרחק. חברה מאוד בסיסית וזולה שעושה רושם שהציוד שלה לא מחזיק לאורך זמן, במחיר כזה (126 דולר) לא רואה שום סיבה להתפשר על חברה כזאת. רק טיטאן או אינזר, יש גם חברות אחרות איכותיות לא פופולריות אבל לא מכיר באופן אישי ולא הייתי מהמר בקלות.
שמע חגורה זה חגורה.. החזיקה לי טוב והיא עושה תעבודה.. מאוד נוחה וקלה ולפי דעתי איכותית..

שמע חגורה זה חגורה.. החזיקה לי טוב והיא עושה תעבודה.. מאוד נוחה וקלה ולפי דעתי איכותית..

גם אני הרגשתי כמוך בעבר, עוד שהייתה לי חגורה ב80 שקל שקונים בכל חנות ספורט. הרגישה לי סבבה לגמרי. אבל עד שאתה לא מנסה חגורה איכותית יותר - אתה לא תבין את הצורך בה.

אחד הליפטרים אצלינו, שהוא ממש לא חובב ציוד (מתאמן עם אולסטאר, בלי חגורה, בלי רצועות, בלי ברכיות וכו') קנה חגורת אקונומי של ELITEFTS, שזו חגורה לא רעה בכלל, ניסה חגורה זהה (2 PRONG) של אינזר, ואמר שזה שמיים וארץ.

גם אני הרגשתי כמוך בעבר, עוד שהייתה לי חגורה ב80 שקל שקונים בכל חנות ספורט. הרגישה לי סבבה לגמרי. אבל עד שאתה לא מנסה חגורה איכותית יותר - אתה לא תבין את הצורך בה.

אחד הליפטרים אצלינו, שהוא ממש לא חובב ציוד (מתאמן עם אולסטאר, בלי חגורה, בלי רצועות, בלי ברכיות וכו') קנה חגורת אקונומי של ELITEFTS, שזו חגורה לא רעה בכלל, ניסה חגורה זהה (2 PRONG) של אינזר, ואמר שזה שמיים וארץ.
העיקר ששלי עושה תעבודה. האמת שקניתי אותה בהתחלה כי חשבתי שזה איינזר.. הייתה נראה לי זהה מבלי לבדוק /: פאדיחה של הסרטים

העיקר ששלי עושה תעבודה. האמת שקניתי אותה בהתחלה כי חשבתי שזה איינזר.. הייתה נראה לי זהה מבלי לבדוק /: פאדיחה של הסרטים

אתה לא קורא. ברגע שתנסה חגורה איכותית ותגיד לי שאתה לא מוצא הבדל - אז הדעה שלך שווה משהו.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם
בנתיים אני חושב על חגורה מבית הכאב או חגורה של best belts

אתה לא קורא. ברגע שתנסה חגורה איכותית ותגיד לי שאתה לא מוצא הבדל - אז הדעה שלך שווה משהו.
שמע אתה ממשיך לטחון מיים ואתה לא קולט.. אני אומר שהחגורה שלי עובדת וזהו. וניסיתי חגורה של אינזר של חבר באימון שעבר..

כל עוד זה עובד זה טוב מבחינתי.. היא מחזיקה לי טוב וזה הכל.

אני הזמנתי מHOP ב147 דולר , מה זאת אומרת מע''מ ? עוצרים את זה במכס ?
בעקרון כן אם יהיה לך מזל אז לא
כל מה שמעל 75$ כולל שליחויות וכאלה נעצר במכס ודורשים עליו 18% תוספת מע"מ שתצטרך לשלם מזומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית