עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לחוץלמה לחוץ לך להשתדרג?
לא לחוץ
פשוט מעוניין לדעת אילו עוד חגורות טובות יש חוץ מאינזר
יצרתי קשר עם בית הכאב בנגוע לחגורה בצבעשמעתי חוות דעת לא טובות על TORO, ממליץ לשדרג לברהמה או ללונגהורן. לגבי אינזר נותן להזמין מHOP ואם מודיעים להם מלא זמן מראש ניתן גם לקבל בצבעים.
שמע חגורה זה חגורה.. החזיקה לי טוב והיא עושה תעבודה.. מאוד נוחה וקלה ולפי דעתי איכותית..צר לי לבאס את הבחור שמעלי, אבל מנסיון אישי עם ציוד של שיק (רצועות ידיים) והסתכלות על חגורות שלהם במכון הקודם שלי - ממליץ להתרחק. חברה מאוד בסיסית וזולה שעושה רושם שהציוד שלה לא מחזיק לאורך זמן, במחיר כזה (126 דולר) לא רואה שום סיבה להתפשר על חברה כזאת. רק טיטאן או אינזר, יש גם חברות אחרות איכותיות לא פופולריות אבל לא מכיר באופן אישי ולא הייתי מהמר בקלות.
שמע חגורה זה חגורה.. החזיקה לי טוב והיא עושה תעבודה.. מאוד נוחה וקלה ולפי דעתי איכותית..
העיקר ששלי עושה תעבודה. האמת שקניתי אותה בהתחלה כי חשבתי שזה איינזר.. הייתה נראה לי זהה מבלי לבדוק /: פאדיחה של הסרטיםגם אני הרגשתי כמוך בעבר, עוד שהייתה לי חגורה ב80 שקל שקונים בכל חנות ספורט. הרגישה לי סבבה לגמרי. אבל עד שאתה לא מנסה חגורה איכותית יותר - אתה לא תבין את הצורך בה.
אחד הליפטרים אצלינו, שהוא ממש לא חובב ציוד (מתאמן עם אולסטאר, בלי חגורה, בלי רצועות, בלי ברכיות וכו') קנה חגורת אקונומי של ELITEFTS, שזו חגורה לא רעה בכלל, ניסה חגורה זהה (2 PRONG) של אינזר, ואמר שזה שמיים וארץ.
העיקר ששלי עושה תעבודה. האמת שקניתי אותה בהתחלה כי חשבתי שזה איינזר.. הייתה נראה לי זהה מבלי לבדוק /: פאדיחה של הסרטים
שמע אתה ממשיך לטחון מיים ואתה לא קולט.. אני אומר שהחגורה שלי עובדת וזהו. וניסיתי חגורה של אינזר של חבר באימון שעבר..אתה לא קורא. ברגע שתנסה חגורה איכותית ותגיד לי שאתה לא מוצא הבדל - אז הדעה שלך שווה משהו.
אני הזמנתי מHOP ב147 דולר , מה זאת אומרת מע''מ ? עוצרים את זה במכס ?האינזר 147 דולר כולל משלוח בHOP
אחרי מע"מ יוצא 173 דולר
בעקרון כן אם יהיה לך מזל אז לאאני הזמנתי מHOP ב147 דולר , מה זאת אומרת מע''מ ? עוצרים את זה במכס ?
במכס הכוונה בסניף דואר נכון?בעקרון כן אם יהיה לך מזל אז לא
כל מה שמעל 75$ כולל שליחויות וכאלה נעצר במכס ודורשים עליו 18% תוספת מע"מ שתצטרך לשלם מזומן