עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נעצר במכס אבל מגיע לדואר ואתה משלם שם (בדואר)במכס הכוונה בסניף דואר נכון?
אה נו אז בסדרנעצר במכס אבל מגיע לדואר ואתה משלם שם (בדואר)
קצת קשה להזמין מהאתר הראשי שלי אינזר בגלל המשלוח העצוםאם החלטת להשקיע בחגורה ולהשתדרג אז אינזר. נקודה.
תשקיע את הכסף וזהו..קצת יקר קצת באסה אבל אני באמת לא חושב שיש בשוק משהו טוב יותר במחיר הזה.
זו השקעה חד פעמית לשנים ארוכות
יש לך אפשרות להזמין דרך חברת שילוח..בזמנו הזמנתי באמצעות http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/Shoppingקצת קשה להזמין מהאתר הראשי שלי אינזר בגלל המשלוח העצום
בנתיים יש לי אפשרות לקנות מHOP שרוב הסיכויים אני אזמין מהם
או חגורה מBest Belts שקראתי reviews טובים בנוגע לחגורה ולא ראיתי שום מילה רעה עליהם
ואומרים שהיא גם כן ברמה כמו של אינזר
אני מוכר XXL מחוררת עם מקדחה ב300אינזר
אני מוכר XXL מחוררת עם מקדחה ב300
כפי שאפשר לראות גם עליי היא גדולה, אבל אפשר לשים גומיה ולהשחיל את היתרה ככה שהיא בכלל לא תפריע ( אני לא הרגשתי ככ צורך )
חיפהאיפה אתה גר?
זה לא שאני הייתי שמן בסרטון או שיש לי מתניים של אדם 2 מטר..
אני מוכן למשלוח בתנאי שאתה נושא בתשלום שלו 😃חיפה
אין בעיהאני מוכן למשלוח בתנאי שאתה נושא בתשלום שלו 😃
אגיע 😃אם אתה בא להתחרות או כצופה
כמובן שהעדיפות לחגורה חדשה(במידה L כי אני עדיין לא עד כדי כך שמן חחח)אגיע 😃
סטס כמו שכבר אמרו לך תקנה בחגים יצא אפילו שתחסוך חצי וגם בד"כ בחגים עושים הזמנות קבוצתיות.כמובן שהעדיפות לחגורה חדשה(במידה L כי אני עדיין לא עד כדי כך שמן חחח)
אז תקווה שבית הכאב או best belts לא יענו לי בזמן הקרוב(מה שבנתיים קורה, לא שמעתי מהם כבר 3 ימים)
יצא לי פעם ללבוש את החגורה של חןנתנו לך מוניטין שלילי כי אני מסביר יפה ואתה חושב שהמצאת את הגלגל. זה שאני מרים הרבה או קצת זאת לא הסיבה, אין לי מושג כמה אתה מרים אבל את האמת לא הייתי לוקח עצות על חגורה מבחור שמתאמן חצי שנה ומרים 100 לדוגמא (אין לי מושג אולי אתה מרים יותר ממני).
העניין הוא שראיתי והתנסיתי כמעט בכל החגורות שיש בשוק, ראיתי ושמעתי חוו"ד מאנשים שמרוצים מחגורה X והתבאסו על חגורה Y. אני לא בא לבאס אותך אבל SCHIEK זו חברה על הפרצוף של מוצרים זולים שנשחקים מהר ונשברים מהר, האיכות חומרים ירודה מאוד. מנסיון. חגורה כזאת יכולה להתאים אם הייתה עולה 30$ ולא 100$. הבנאדם כבר עם חגורה סבירה של RDX, לא רואה טעם שיקנה משהו באותה איכות. וסטאס אתה מתאמן באקטיב יש לך שם גם אינזר וגם טיטאן תראה בעצמך אני בטוח שיתנו לך לנסות ולהתרשם בעצמך. אני אישית לא האמנתי ההבדל בין חגורת אקונומי (שעושה את העבודה) לחגורה של אינזר.
אם אתה ממליץ לי על זה כי קנית משם אז אולי אני אקנה