הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חגורה

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
בנתיים יש לי חגורת RDX
עכשיו אני רוצה לקנות חגורה חדשה ויותר טובה
הבעיה שחגורה של אינזר זה עסק יקר (בעיקר בגלל המשלוח היקר מאוד שלהם)
אז רציתי לשמוע על עוד חגורות טובות שיעשו את אותה עבודה לאורך זמן (עד 165$ כולל משלוח)

אם החלטת להשקיע בחגורה ולהשתדרג אז אינזר. נקודה.
תשקיע את הכסף וזהו..קצת יקר קצת באסה אבל אני באמת לא חושב שיש בשוק משהו טוב יותר במחיר הזה.
זו השקעה חד פעמית לשנים ארוכות

• פותח/ת השרשור
אם החלטת להשקיע בחגורה ולהשתדרג אז אינזר. נקודה.
תשקיע את הכסף וזהו..קצת יקר קצת באסה אבל אני באמת לא חושב שיש בשוק משהו טוב יותר במחיר הזה.
זו השקעה חד פעמית לשנים ארוכות
קצת קשה להזמין מהאתר הראשי שלי אינזר בגלל המשלוח העצום

בנתיים יש לי אפשרות לקנות מHOP שרוב הסיכויים אני אזמין מהם
או חגורה מBest Belts שקראתי reviews טובים בנוגע לחגורה ולא ראיתי שום מילה רעה עליהם
ואומרים שהיא גם כן ברמה כמו של אינזר

קצת קשה להזמין מהאתר הראשי שלי אינזר בגלל המשלוח העצום

בנתיים יש לי אפשרות לקנות מHOP שרוב הסיכויים אני אזמין מהם
או חגורה מBest Belts שקראתי reviews טובים בנוגע לחגורה ולא ראיתי שום מילה רעה עליהם
ואומרים שהיא גם כן ברמה כמו של אינזר
יש לך אפשרות להזמין דרך חברת שילוח..בזמנו הזמנתי באמצעות http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/Shopping
הגיע אליי עם משלוח עד הבית+הם דאגו בעצמם לכל הקטע של המסים מראש.
תשקול את זה..

ממליץ על לונגהורן של טקססבלטס .. אם אתה חכם תחסוך עוד קצת ותדחה בכמה זמן את הקנייה חכה לחג - לסיבה להנחות ותקנה את הp2 13mm של elitefts.. החגורה הכי טובה השוק.. יותר מאינזר.

חחחחחחחחחחחחחח איזה פורום עלק מוניטין חחחחח כי לא הסכמתי פה עם מישהוא שמרים יותר ממני

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מוכר XXL מחוררת עם מקדחה ב300

כפי שאפשר לראות גם עליי היא גדולה, אבל אפשר לשים גומיה ולהשחיל את היתרה ככה שהיא בכלל לא תפריע ( אני לא הרגשתי ככ צורך )

• פותח/ת השרשור
אני מוכר XXL מחוררת עם מקדחה ב300

כפי שאפשר לראות גם עליי היא גדולה, אבל אפשר לשים גומיה ולהשחיל את היתרה ככה שהיא בכלל לא תפריע ( אני לא הרגשתי ככ צורך )

נראה לי היתרה תגיע כבר חזרה לbuckle מרוב שתיהיה גדולה מדי חחח
אם היית נייד או עושה משלוח אז הייתי חושב לקנות

איפה אתה גר?

זה לא שאני הייתי שמן בסרטון או שיש לי מתניים של אדם 2 מטר..

• פותח/ת השרשור
אני מוכן למשלוח בתנאי שאתה נושא בתשלום שלו 😃
אין בעיה
אבל בנתיים לא דחוף לי לקנות
אם באפשרותך לשמור את החגורה עד לתחרות באוגוסט (אם אתה בא להתחרות או כצופה)
אז שם אני יקנה ממך

• פותח/ת השרשור
כמובן שהעדיפות לחגורה חדשה(במידה L כי אני עדיין לא עד כדי כך שמן חחח)
אז תקווה שבית הכאב או best belts לא יענו לי בזמן הקרוב(מה שבנתיים קורה, לא שמעתי מהם כבר 3 ימים)

כמובן שהעדיפות לחגורה חדשה(במידה L כי אני עדיין לא עד כדי כך שמן חחח)
אז תקווה שבית הכאב או best belts לא יענו לי בזמן הקרוב(מה שבנתיים קורה, לא שמעתי מהם כבר 3 ימים)
סטס כמו שכבר אמרו לך תקנה בחגים יצא אפילו שתחסוך חצי וגם בד"כ בחגים עושים הזמנות קבוצתיות.

נתנו לך מוניטין שלילי כי אני מסביר יפה ואתה חושב שהמצאת את הגלגל. זה שאני מרים הרבה או קצת זאת לא הסיבה, אין לי מושג כמה אתה מרים אבל את האמת לא הייתי לוקח עצות על חגורה מבחור שמתאמן חצי שנה ומרים 100 לדוגמא (אין לי מושג אולי אתה מרים יותר ממני).

העניין הוא שראיתי והתנסיתי כמעט בכל החגורות שיש בשוק, ראיתי ושמעתי חוו"ד מאנשים שמרוצים מחגורה X והתבאסו על חגורה Y. אני לא בא לבאס אותך אבל SCHIEK זו חברה על הפרצוף של מוצרים זולים שנשחקים מהר ונשברים מהר, האיכות חומרים ירודה מאוד. מנסיון. חגורה כזאת יכולה להתאים אם הייתה עולה 30$ ולא 100$. הבנאדם כבר עם חגורה סבירה של RDX, לא רואה טעם שיקנה משהו באותה איכות. וסטאס אתה מתאמן באקטיב יש לך שם גם אינזר וגם טיטאן תראה בעצמך אני בטוח שיתנו לך לנסות ולהתרשם בעצמך. אני אישית לא האמנתי ההבדל בין חגורת אקונומי (שעושה את העבודה) לחגורה של אינזר.

• פותח/ת השרשור
נתנו לך מוניטין שלילי כי אני מסביר יפה ואתה חושב שהמצאת את הגלגל. זה שאני מרים הרבה או קצת זאת לא הסיבה, אין לי מושג כמה אתה מרים אבל את האמת לא הייתי לוקח עצות על חגורה מבחור שמתאמן חצי שנה ומרים 100 לדוגמא (אין לי מושג אולי אתה מרים יותר ממני).

העניין הוא שראיתי והתנסיתי כמעט בכל החגורות שיש בשוק, ראיתי ושמעתי חוו"ד מאנשים שמרוצים מחגורה X והתבאסו על חגורה Y. אני לא בא לבאס אותך אבל SCHIEK זו חברה על הפרצוף של מוצרים זולים שנשחקים מהר ונשברים מהר, האיכות חומרים ירודה מאוד. מנסיון. חגורה כזאת יכולה להתאים אם הייתה עולה 30$ ולא 100$. הבנאדם כבר עם חגורה סבירה של RDX, לא רואה טעם שיקנה משהו באותה איכות. וסטאס אתה מתאמן באקטיב יש לך שם גם אינזר וגם טיטאן תראה בעצמך אני בטוח שיתנו לך לנסות ולהתרשם בעצמך. אני אישית לא האמנתי ההבדל בין חגורת אקונומי (שעושה את העבודה) לחגורה של אינזר.
יצא לי פעם ללבוש את החגורה של חן
זה הבדלים שמים וארץ בין RDX לאינזר

חגורה של טיטאן לא יצא לי לבדוק כי אני לא רואה הרבה את עידן, ואת יוסי אני רואה בד''כ כלל באימוני בנץ' פרס

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית