הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אני סוף סוף חושף את העור העודף...

מדהים, תענוג.
חילקת לנו טונות של מוטיבציה!
עשית לי את היום 👏

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולכם! אתם 10.
אמשיך לנסות לפתח מאסה, אעדכן עם הזמן.

אתם נותנים לי המון כוח להמשיך.

אגב, לזה ששאל - התחלתי משהו כמו 180-185 ק"ג (כן, זה לא משקל של בני אדם, אני מודע לזה).

תודה רבה לכולכם! אתם 10.
אמשיך לנסות לפתח מאסה, אעדכן עם הזמן.

אתם נותנים לי המון כוח להמשיך.

אגב, לזה ששאל - התחלתי משהו כמו 180-185 ק"ג (כן, זה לא משקל של בני אדם, אני מודע לזה).

בהצלחה, מצפים לעדכונים!

כל הכבוד, שינוי מטורף!

אבל יש לי שאלה, איך מגיעים למשקל של 185 קילו?? זה לא נתפס.

• פותח/ת השרשור
ישנן 2 סיבות שעשויות לגרום לאדם להגיע למשקלים כאלה:
1. בעיה פיזית קיצונית.
2. בעיה מנטלית קיצונית.
אדם לא מגיע למשקל כזה סתם כי הוא אוכל קצת יותר פה ושם. צריך לאכול כל הזמן, ובכמות קיצונית.
אין לי בעיה פיזית, אז ככל הנראה הייתי במשך שנים רבות במצב בו התחבאתי מהעולם ונתתי לאוכל לשלוט בי ומצאתי בו סוג של נחמה.

אין לי איך להסביר את זה לאדם רציונלי שלא נמצא שם - בדיוק כמו שאדם לצורך הדוגמה סובל מ-OCD לא יכול להסביר למה בדיוק הוא
צריך להדליק את המפסק של האור 12 פעם, הוא פשוט יודע שהוא חייב לעשות את זה.

אגב - הצלחתי לשבור את המעגל רק בזכות ניתוח. כאשר אדם שוקל 180 ק"ג, הוא לא יוכל לרזות רק באמצעות דיאטה וספורט.
כל הגוף שלו שבור פיזית כך שהוא לא יכול לעשות ספורט כלל (היו לי כאבי רגליים וגב נוראיים. תחשוב איך נראות כפות הרגליים שלך אחרי 2 דקות של הליכה כשאתה שוקל 180 ק"ג).
זה לא רק זה - כבר הייתי מכור לאוכל בצורה חולנית. התמכרות קשה, כמו התמכרות להירואין.

חוויתי כאבי גמילה, ואני לא צוחק.

עד עכשיו אני מרגיש כמו מכור לשעבר - אני מתייחס לאוכל כאל יריב שאני חושש ממנו. בגלל זה הפסקתי ליהנות מאוכל ועכשיו הוא אויב מסוכן בשבילי.
קשה להסביר. מאחל לכולם לא להיות במקום הזה לעולם. כל ריצה או אימון במכון הוא ניצחון עבורי.
כשאני הולך לחנות וקונה חולצה במידה L או XL, אני חוגג - הלכתי עם חולצות XXXXXXL - 6XL

אני יודע אנשים, ובמיוחד כאלה שעשו ספורט כל חייהם, לעולם לא יצליחו להבין. אין לי איך להסביר.
מה שחשוב זה שאני לא שם כבר. אני אדם בריא, עושה ספורט, מתאמן כמו חיה כדי לפתח מקסימום מסת שריר,
עבדתי כל כך קשה כדי להגיע לאן שהגעתי.
מה זה חשוב מה היה פעם, בחיים הקודמים שלי כשמן?

ישנן 2 סיבות שעשויות לגרום לאדם להגיע למשקלים כאלה:
1. בעיה פיזית קיצונית.
2. בעיה מנטלית קיצונית.
אדם לא מגיע למשקל כזה סתם כי הוא אוכל קצת יותר פה ושם. צריך לאכול כל הזמן, ובכמות קיצונית.
אין לי בעיה פיזית, אז ככל הנראה הייתי במשך שנים רבות במצב בו התחבאתי מהעולם ונתתי לאוכל לשלוט בי ומצאתי בו סוג של נחמה.

אין לי איך להסביר את זה לאדם רציונלי שלא נמצא שם - בדיוק כמו שאדם לצורך הדוגמה סובל מ-OCD לא יכול להסביר למה בדיוק הוא
צריך להדליק את המפסק של האור 12 פעם, הוא פשוט יודע שהוא חייב לעשות את זה.

אגב - הצלחתי לשבור את המעגל רק בזכות ניתוח. כאשר אדם שוקל 180 ק"ג, הוא לא יוכל לרזות רק באמצעות דיאטה וספורט.
כל הגוף שלו שבור פיזית כך שהוא לא יכול לעשות ספורט כלל (היו לי כאבי רגליים וגב נוראיים. תחשוב איך נראות כפות הרגליים שלך אחרי 2 דקות של הליכה כשאתה שוקל 180 ק"ג).
זה לא רק זה - כבר הייתי מכור לאוכל בצורה חולנית. התמכרות קשה, כמו התמכרות להירואין.

חוויתי כאבי גמילה, ואני לא צוחק.

עד עכשיו אני מרגיש כמו מכור לשעבר - אני מתייחס לאוכל כאל יריב שאני חושש ממנו. בגלל זה הפסקתי ליהנות מאוכל ועכשיו הוא אויב מסוכן בשבילי.
קשה להסביר. מאחל לכולם לא להיות במקום הזה לעולם. כל ריצה או אימון במכון הוא ניצחון עבורי.
כשאני הולך לחנות וקונה חולצה במידה L או XL, אני חוגג - הלכתי עם חולצות XXXXXXL - 6XL

אני יודע אנשים, ובמיוחד כאלה שעשו ספורט כל חייהם, לעולם לא יצליחו להבין. אין לי איך להסביר.
מה שחשוב זה שאני לא שם כבר. אני אדם בריא, עושה ספורט, מתאמן כמו חיה כדי לפתח מקסימום מסת שריר,
עבדתי כל כך קשה כדי להגיע לאן שהגעתי.
מה זה חשוב מה היה פעם, בחיים הקודמים שלי כשמן?

מלך!!!!!!!!!!!

פשוט אין מילים, כל הכבוד, מעריך אותך מאוד!

בהצלחה בהמשך הדרך.

בווםםם איזו הפצצה! מוריד את הכובע. מציע ללכת לניתוח אבל לא להסתכל עליו ככזה סך הכל ניתוח קוסמטי עם מינימום אפשרויות לסיבוכים נושמים קצת אוויר נרדמים קמים אחרי כמה שעות שבוע שבועיים שיקום וליםם בהצלחה חבר!

הדבר היחידי שנותר לי הוא להצטרף לחבר'ה כאן ולברך אותך על השינוי האדיר שחוללת בך בן אדם. כל הכבוד, שאפו !

אתה נראה נפלא, מוריד בפנייך את הכובע, השמיים הם הגבול בשבילך. אתה ההוכחה לכך שאין דבר העומד בפני הרצון והכח לשינוי.

בהצלחה בהמשך דרכך, תמשיך להתמיד ולעבוד קשה. אלוף ידידי:).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממשיך לעדכן.
קצת בנקודת שבירה - רואים שיפור, אבל זה רחוק ממה שאני רוצה.
רחוק מאוד מהתמונות שהחבר'ה כאן מפרסמים.. :-(

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 13.9 · צפיות: 275
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 33.8 · צפיות: 234
ממשיך לעדכן.
קצת בנקודת שבירה - רואים שיפור, אבל זה רחוק ממה שאני רוצה.
רחוק מאוד מהתמונות שהחבר'ה כאן מפרסמים.. :-(

כל הכבוד!
אגב, אתה לא צריך להשוות/ להשתוות לאחרים, מה שחשוב לך זה להתקדם בעצמך.
בהצלחה בהמשך חבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית