עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה לכולכם! אתם 10.
אמשיך לנסות לפתח מאסה, אעדכן עם הזמן.
אתם נותנים לי המון כוח להמשיך.
אגב, לזה ששאל - התחלתי משהו כמו 180-185 ק"ג (כן, זה לא משקל של בני אדם, אני מודע לזה).
כל הכבוד, שינוי מטורף!
אבל יש לי שאלה, איך מגיעים למשקל של 185 קילו?? זה לא נתפס.
אבל יש לי שאלה, איך מגיעים למשקל של 185 קילו?? זה לא נתפס.
אני מכיר מישהו שחי מפיתות דרוזיות והוא מקל(אוכל מה שב*ין שלו). אז יש עוד גורמים חוץ מהזנחה.במילה אחת : הזנחה
במילה אחת : הזנחה
ישנן 2 סיבות שעשויות לגרום לאדם להגיע למשקלים כאלה:
1. בעיה פיזית קיצונית.
2. בעיה מנטלית קיצונית.
אדם לא מגיע למשקל כזה סתם כי הוא אוכל קצת יותר פה ושם. צריך לאכול כל הזמן, ובכמות קיצונית.
אין לי בעיה פיזית, אז ככל הנראה הייתי במשך שנים רבות במצב בו התחבאתי מהעולם ונתתי לאוכל לשלוט בי ומצאתי בו סוג של נחמה.
אין לי איך להסביר את זה לאדם רציונלי שלא נמצא שם - בדיוק כמו שאדם לצורך הדוגמה סובל מ-OCD לא יכול להסביר למה בדיוק הוא
צריך להדליק את המפסק של האור 12 פעם, הוא פשוט יודע שהוא חייב לעשות את זה.
אגב - הצלחתי לשבור את המעגל רק בזכות ניתוח. כאשר אדם שוקל 180 ק"ג, הוא לא יוכל לרזות רק באמצעות דיאטה וספורט.
כל הגוף שלו שבור פיזית כך שהוא לא יכול לעשות ספורט כלל (היו לי כאבי רגליים וגב נוראיים. תחשוב איך נראות כפות הרגליים שלך אחרי 2 דקות של הליכה כשאתה שוקל 180 ק"ג).
זה לא רק זה - כבר הייתי מכור לאוכל בצורה חולנית. התמכרות קשה, כמו התמכרות להירואין.
חוויתי כאבי גמילה, ואני לא צוחק.
עד עכשיו אני מרגיש כמו מכור לשעבר - אני מתייחס לאוכל כאל יריב שאני חושש ממנו. בגלל זה הפסקתי ליהנות מאוכל ועכשיו הוא אויב מסוכן בשבילי.
קשה להסביר. מאחל לכולם לא להיות במקום הזה לעולם. כל ריצה או אימון במכון הוא ניצחון עבורי.
כשאני הולך לחנות וקונה חולצה במידה L או XL, אני חוגג - הלכתי עם חולצות XXXXXXL - 6XL
אני יודע אנשים, ובמיוחד כאלה שעשו ספורט כל חייהם, לעולם לא יצליחו להבין. אין לי איך להסביר.
מה שחשוב זה שאני לא שם כבר. אני אדם בריא, עושה ספורט, מתאמן כמו חיה כדי לפתח מקסימום מסת שריר,
עבדתי כל כך קשה כדי להגיע לאן שהגעתי.
מה זה חשוב מה היה פעם, בחיים הקודמים שלי כשמן?
ממשיך לעדכן.
קצת בנקודת שבירה - רואים שיפור, אבל זה רחוק ממה שאני רוצה.
רחוק מאוד מהתמונות שהחבר'ה כאן מפרסמים.. :-(