הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנוגע לאימון במוצש - איך לסדר את הזמן כמו שצריך?

saar12312

משתמש מתחיל
122
2
נק' מוניטין:
-3
122
2
FamilyGym
אצלי המכון פתוח במוצש בשעה שמונה עד 23:00..
הבעיה היא שאם אני הולך בשעה שמונה אני חוזר ב-10 בערך.. ובבוקר אני צריך לקום לבית הספר בשעה 6:20 בערך, ומכאן יוצא שאני אשן פחות מ-8 שעות שינה..
וגם אחרי שאני חוזר ב-22:00 אני צריך לאכול ולהתקלח..

מה עושים? עדיף לי לא ללכת במוצש?

חח שמע אתה מכיר את הלוחות זמנים שלך יותר טוב מכולנו, אם מסתדר לך יום אחר לך ביום אחר ולא במוצ"ש, אם חייב אימון במוצ"ש אז תלך ותישן פחות מ-8 שעות, לא יקרה כלום...אם אתה מקפיד לישון 7-9 שעות בלילה המצב שלך מצויין

• פותח/ת השרשור
היום המכון שלי פתוח עד 16:00 ולא אכלתי היום כמו שצריך.. רק בשעה 10 בבוקר אכלתי פרוסה וחצי עם קוטג' וזהו..
זה לא מספיק לקראת אימון, נכון?
חושב שאלך מחר.

למה לא מספיק? מה שחשוב זה הערכים בסוף היום, ועד 16:00 יש די הרבה זמן, תאכל משהו קטן וצא לאימון.
ממליץ לך להיכנס ל"קילוגרם" האתר ולקרוא שם למעלה ב "מאמרים מומלצים".
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בדיוק אני מכין לעצמי חביתה עכשיו ואני יודע שכדאי לאכול את זה אחרי האימון.. :S
אני חושב שלא מסתדר היום ממש.

נחמד לדעת אבל זה לא הנושא כרגע...
מה אתה מציע לעשות בנוגע לנושא שהעליתי?
השורה התחתונה היא שצריך להגיע בסוף היום (לאחר הארוחה האחרונה) לכמות הקלוריות שאתה צריך לצרוך במהלך היום. זה לא משנה איך מחלקים, זאת אומרת כמה קלוריות תצרוך בכל ארוחה. לכן, גם אם.אכלת מעט לפני אימון, זה לא מונע מללכת להתאמן. כי מה שחשוב זה להשלים את יתר הקלוריות לאחר מכן. מה שכן, לאכול מעט לפיי אימון עלול לגרום לכך שלא תהיה לך מספיק אנרגייה באימון, והוא לא יהיה הכי "חזק" שאתה יכול להוציא. אבל זה לא מונע מללכת להתאמן.

לגבי אימון במוצש - שוב, אותו עקרון -תאכל אחרי האימון גם אם זה אומר בשעה 10 או 11 בלילה, כך שתסיים את כמות הקלוריות שאתה צריך לצרוך לאותו היום. אם תשן לילה אחד 6 שעות או 7 זה לא נורא. האידיאל זה להקפיד על 8 אבל אם אי אפשא לא נורא

בתור משהו חד פעמי זה לא נראה לי בעיה לישון פחות משמונה שעות, בתור שגרה כל שבוע יום אחד שאתה ישן בו שש שעות זה פחות טוב אבל עדיין לא סוף העולם.. מה שאני הייתי עושה במקומך זה ללכת להתאמן מחר ושבוע הבא לנסות לסדר כן להתאמן בשישי. דרך אגב לדעתי ממש לא טוב לעשות אימון על בטן ריקה אני מרגיש נורא חלש אם אני לא אוכל לפני האימון.

אתה צריך לישון לפחות 8 שעות כדי להתאושש מאימונים, אז אם אימון פוגע לך בשינה אתה פשוט לא מתאמן? זה נשמע לך הגיוני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית