הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שאלה , איזה דגני בוקר (שאפשר לאכול גם בערב) הכי טובים.

NotenMan123123

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
1
32
1
היי ,

עד עכשיו הייתי עם ברנפלקס פירות יבשים , רציתי לדעת , איזה קורנפלקס הכי דל קלוריות ומשביע שאפשר לאכול בבוקר ובערב ?

הכי דל קלוריות (ופחמימה) זה פייבר 1 .. 60 קלוריות למנה \ שאר הסוגים מינימום 110-120 למנה. (מנה = 30 גרם).
לכוס (בערך 100ג') יוצא 200 קלוריות. בכוס נכנס יותר מקורנפלקס רגיל. והוא גם לא כזה גרוע כמו שאומרים הוא דווקא דיי טעים עם חלב..
הכל תלוי בכמה קלוריות אתה מקציב לעצמך.. אני הייתי משלב גם האני בנצ'ס או קורנפלקס של תלמה (יש מהדורה עם שקדים ודבש.. אין הבדל משמעותי בקלוריות וזה אחד הדברים הטעימים).
החסרון היחידי בפייבר שלהתבסס עליו קבוע בתפריט זה קצת יקר, הוא לעצמו דיי יקר ביחס לדגנים אחרים ואין כמות רצינית באריזה. 2 כוסות כל בוקר סיימת אריזה ב3 ימים בערך..

• פותח/ת השרשור
תודה לכם על התשובות.

לגבי הפייבר וואן אני כנראה לא אקנה אותו בגלל הטעם.

אם אני ממלא 2 כוסות פלסטיק רגילות זה 60 גרם ?

איזה קורנפלקס אתם ממליצים חוץ מהפייבר וואן ?

לדיאטה כמובן.

תודה לכם על התשובות.

לגבי הפייבר וואן אני כנראה לא אקנה אותו בגלל הטעם.

אם אני ממלא 2 כוסות פלסטיק רגילות זה 60 גרם ?

איזה קורנפלקס אתם ממליצים חוץ מהפייבר וואן ?

לדיאטה כמובן.
איך כבר שללת את הפייבר וואן בגלל הטעם?
זה לא כמו טעם של שיבולת שועל רגילה שבאמת פה אין ויכוח על הטעם, אתה יכול ממש להנות מהטעם של הפייבר וואן, תנסה.

יש תקראנצ'ים של תלמה ללא תוספת סוכר אחלה דגנים מבחינת טעם. מבחינת ערכים, לכוס חד פעמי (כ- 30 גרם) :
קל'- 97.2
חלבון-2.73
פחמימה-25.2
שומן-0.75

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה לכם.

עוד שאלה קטנה , 2 כוסות מפלסטיק מלאות ברנפלקס עם כוס חלב זה נחשב הרבה לארוחת ערב בדיאטה ?

להתחשב בעבודה שאכלתי רק 1400 קלוריות כל היום.

אני לא מתאמן.

סבבה תודה רבה לכם.

עוד שאלה קטנה , 2 כוסות מפלסטיק מלאות ברנפלקס עם כוס חלב זה נחשב הרבה לארוחת ערב בדיאטה ?

להתחשב בעבודה שאכלתי רק 1400 קלוריות כל היום.

אני לא מתאמן.
תלוי מה הערכים שאתה צריך להגיע אליהם ומה אתה אוכל במשך כל היום.

אנשים שכחו לציין שבפייבר 1 יש ויטמינים ומינרלים שלא תמיד קל למצוא בתזונה שלנו. אבל יש במוצר מגנזיום, אבץ, זרחן, סידן, ברזל, ויטמין C, ויטמין B1, B2, B3, B6 ו-B9 וכמות עצומה של סיבים תזונתיים.
דגני הבוקר הכי בריאים שיש, ללא ספק. inb4 Kay's Naturals, זה זבל.
אם אתה ממש לא רוצה דגני בוקר כל כך בריאים, החלופות הן ברנפלקס ללא תוספת סוכר ושיבולת שועל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכם על התגובות.

רציתי לשואל שאלה , 3 מפלסטיק מלאות בפייבר ואן עם כוס פלסטיק מלא בחלב , זה מספיק לארוחת ערב במידה ורוב היום אכלתי 1520 קלוריות ? מישהו יודע לענות ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מאיפה אנחנו אמורים לדעת כמה קלוריות אתה צריך לאכול ביום??
תתחיל לספור קלוריות ותפסיק אם השאלות המטומטמות האלה
כתבתי שאני אכלתי 1520 עד כה , אז כנראה שאני סופר.

דבר שני אני צריך 1800 ביום.

אוקיי תודה לכם על התגובות.

רציתי לשואל שאלה , 3 מפלסטיק מלאות בפייבר ואן עם כוס פלסטיק מלא בחלב , זה מספיק לארוחת ערב במידה ורוב היום אכלתי 1520 קלוריות ? מישהו יודע לענות ?

תקשיב לא ניתן לענות על השאלה הזו מבלי לדעת את סך כל הערכים שאתה צורך--> קל',חלבון,פחמימה,שומן במהלך התפריט היומי שלך.
יש לך מחשבון תזונה תבדוק כמה קלוריות זה 3 כוסות של פייבר 1 - כ 90 גרם מוצר/או תבדוק לפי כוסות אם אפשר,
ותראה אם זה נכנס/חורג מהערכים הסופיים של התפריט שלך- שים לב גם לרקע כללי לא רשמת באיזה מצב אתה נמצא- חיטוב/מאסה..

לא לשכוח שפייבר1 עיקרו סיבים תזונתיים
והגזמה במוצר תביא לעצירות
תגדיר "הגזמה". טרם הרגשתי לא טוב מעודף בסיבים תזונתיים (גם בזמנים שאכלתי קערת ברנפלקס, שיבולת שועל ופייבר 1, בו בזמן שנטלתי Benefiber על בסיס יומי). זה מאוד אינדיבידואלי, ולכן אני חושב שהיית צריך לכתוב שהגזמה בצריכת סיבים תזונתיים יכולה או עלולה להוביל לעצירות. וגם בזה אני לא בטוח. צפה בסרטון של Furious Pete, שהתפרסם לאחר שאכל כמות עצומה של קינמון (שמכיל ברובו סיבים). הוא התלונן על יציאות מרובוצ וירידה במשקל, אבל אם אני זוכר נכון הוא לא תיאר עצירות.
אשמח ללמוד מדוע סיבים גורמים לעצירות? (נו סרקזם). אני מבין שהם מסייעים בטיפול נגד שלשולים, אבל למה שיגרמו לעצירות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית