הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה , איזה דגני בוקר (שאפשר לאכול גם בערב) הכי טובים.

NotenMan123123

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
1
32
1
היי ,

עד עכשיו הייתי עם ברנפלקס פירות יבשים , רציתי לדעת , איזה קורנפלקס הכי דל קלוריות ומשביע שאפשר לאכול בבוקר ובערב ?

הם לא מתעכלים בקיבה אז לוקח להם יותר זמן להיות מופרשים בצואה
מנסיון ארוך עם פייבר 1 לא חוויתי עצירות, אפילו זה סידר לי את היציאות...

אני אישית לא התחברתי לדגנים של פיטנס חוץ מלטעם שוקולד לבן אבל גם בו אהבתי רק את השוקולד עצמו 🙄
חשוב שגם יהיה לך טעים אחרת יהיה לך יותר קשה לאכול כמו שצריך

מה אתם אומרים על דגנים של פיטניס? מומלצים?
כל מוצר מכיל רכיבים שונים ובעל ערכים תזונתיים שונים. ממה שאני זוכר רובם מכילים שטויות במסווה של אוכל בריא. שוקולד, דגנים ואגוזים או שילובים כאלה. אם אתה במלוא מובן המילה חייב שוקולד, הם טובים יותר מכריות או קראנץ'. אם חשובים לך יותר הערכים, ותר על זה.

פייבר 1 לדעתי מאוד טעים והכי טוב מבין כל מה שמוכרים.
היתה לא זמןכתבה על פייבר 1 שהקלוריות הרשומות על האריזה לא נכונות, ובמקום 200 קלויות למאה גרם יש בערך 320 קלוריות ראו הוזהרתם...

היתה לא זמןכתבה על פייבר 1 שהקלוריות הרשומות על האריזה לא נכונות, ובמקום 200 קלויות למאה גרם יש בערך 320 קלוריות ראו הוזהרתם...
אם היה אמת בכתבה הזו, שאגב אשמח לקרוא אותה, החברה הייתה מתקנת את הטעות.

בכתבה (לא זוכרת איפה קראתי) היה כתוב שהחברה נמנעה מלהגיב. כבר היו מקרים כאלה של הטעיות. לא הרבה, אבל היו. חוץ מזה תכפיל את כמות הפחמימות+החלבונים ל100 גרם ב4 ( 4 קלוריות עבור כל גרם פחמימה וחלבון) ואת כמות השומנים ב9 ותראה שגם אם אתה לא מחשב את הסיבים התזונתיים כחלק מהפחמימה (למרות שגם הם מכילים קלוריות) אתה לבד מגיע לערך קלורי יותר גבוה מ200 קק"ל ל100 גרם. לי אישית בלי קשר לכתבה זה היה נראה מוזר כ"כ מעט קלוריות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3186207,00.html
קישור לכתבה...

תקראו את הפיסקה השלישית מתחת לטבלה..

בכתבה (לא זוכרת איפה קראתי) היה כתוב שהחברה נמנעה מלהגיב. כבר היו מקרים כאלה של הטעיות. לא הרבה, אבל היו. חוץ מזה תכפיל את כמות הפחמימות+החלבונים ל100 גרם ב4 ( 4 קלוריות עבור כל גרם פחמימה וחלבון) ואת כמות השומנים ב9 ותראה שגם אם אתה לא מחשב את הסיבים התזונתיים כחלק מהפחמימה (למרות שגם הם מכילים קלוריות) אתה לבד מגיע לערך קלורי יותר גבוה מ200 קק"ל ל100 גרם. לי אישית בלי קשר לכתבה זה היה נראה מוזר כ"כ מעט קלוריות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3186207,00.html
קישור לכתבה...

תקראו את הפיסקה השלישית מתחת לטבלה..
הגברת רז מודה שטעתה בכך שחישבה גם את הסיבים כפחמימה בהמשך הכתבה.
גם הכתבה (שמתבססת על דעה של תזונאית אחת) הגיעה למסקנה שכתבתי כאן לפני כמה ימים: ברנפלקס ללא סוכר ופייבר 1 הם דגני הבוקר הטובים ביותר.
אגב, שיטת 4-4-9 לא מדויקת לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית