הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שעות שינה

sbhtk6385

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
-7
76
0
אוקיי לא הייתי בטוח לאן זה מתאים אז פתחתי פה
היום הלכתי לישון בשעה סבבה ככה שאני יוכל לישון 7:30 שעות אבל פתאום התעוררתי(לבד) לפני הזמן ואני לא מרגיש עייפות בכלל האם זה דפק הכול? או שדווקא לא קרה כלום

היום הלכתי לישון בשעה סבבה ככה שאני יוכל לישון 7:30 שעות אבל פתאום התעוררתי(לבד) לפני הזמן ואני לא מרגיש עייפות בכלל האם זה דפק הכול? או שדווקא לא קרה כלום

שוב אני אומר לך, תתנסח ברור יותר.
קשה מאוד להבין ולעזור לך.

לעניין- אם זה חד פעמי, אין בעיה, אולי תרגיז יותר עייפות מבד"כ ויהיה מעט קשה יותר באימון.
תשתדל שלא יחזור על עצמו.
בהצלחה ולילה טוב

• פותח/ת השרשור
שוב אני אומר לך, תתנסח ברור יותר.
קשה מאוד להבין ולעזור לך.

לעניין- אם זה חד פעמי, אין בעיה, אולי תרגיז יותר עייפות מבד"כ ויהיה מעט קשה יותר באימון.
תשתדל שלא יחזור על עצמו.
בהצלחה ולילה טוב
יצא שישנתי במקום 7 שעות 6 ותודה אחי

השאלה היא אם התעוררת מעצמך(שאז לדעתי זה לא בעיה) או שמשהו העיר אותך(לא שעון מעורר, איזשהו רעש מבחוץ או משהו). אם משהו העיר אותך זה קטע אותך באמצע מחזור שינה ואז ההתעוררות לא טובה וזה משפיע על רמת העייפות, אבל אם התעוררת מעצמך אתה אמור להרגיש ערני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית