הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן

yoram159

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום לכולם.
ראיתי שיש שורפי שומן האם זה יעיל או בזבוז כסף, אני כעט מתאמן והתזונה שלי היא במטרה להוריד את אחוזי השמון.
אצלי רוב השומן מתרכז בבטן התחתונה,עד עכשיו הורדתי למשך חצי שנה 10 ק"ג אני עומד על 18% שומן.
משקל 65 ק"ג.
תודה מראש
יורם.

שלום לכולם.
ראיתי שיש שורפי שומן האם זה יעיל או בזבוז כסף, אני כעט מתאמן והתזונה שלי היא במטרה להוריד את אחוזי השמון.
אצלי רוב השומן מתרכז בבטן התחתונה,עד עכשיו הורדתי למשך חצי שנה 10 ק"ג אני עומד על 18% שומן.
משקל 65 ק"ג.
תודה מראש
יורם.
בזבוז כסף,
תאכל נכון, תתאמן חזק-יהיה בסדר.
אם אתה צריך בוסט לאימון-קפאין יכול לעזור

כל קפאין שמכיל 200 מ״ג קפאין טהור-אני אישית לוקח בכדורים-יותר נוח.
תיקח כדור 30 דקות לפני אימון זה יעשה את העבודה. אם אתה לא מרגיש כלום,
תעשה הפסקה של שבועיים מקפאין-קולה, קפה, תה.. ואז תרגיש את ההבדל

כל שורפים השומן החוקיים למיניהם ( כולל קפאין) לא יעילים!!! אתה רוצה שורפי שומן שעובדים אתה מוזמן להכנס לפורום של סטרואידים ותרופות ולקרוא על קלן ואפדרין. בהצלחה!!!

כל שורפים השומן החוקיים למיניהם ( כולל קפאין) לא יעילים!!! אתה רוצה שורפי שומן שעובדים אתה מוזמן להכנס לפורום של סטרואידים ותרופות ולקרוא על קלן ואפדרין. בהצלחה!!!

לא חושב שנכון להגיד לא יעילים, אלא יעילים פחות.
השורפי שומן המסחריים הם ביזבוז כסף כמו שרשמו פה, בעיקר בגלל שהם בנויים עם אותו אפקט שנותן קפאין שאפשר להשיג בקפה שחור לפני אימון.
וכמו שרשמת, הקטגוריה מעל מבחינת יעילות זה אפדרין+קלן+יוהימבין, אבל ממליץ לחשוב טוב טוב ולקרוא עוד יותר טוב לפני שמתחילים להשתמש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית