הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה גרם אורז יש ב-3 כוסות פלסטיק לאחר בישול?

Showtek

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
כמה גרם אורז יש ב-3 כוסות פלסטיק לאחר בישול? פשוט לוקח כוס חד פעמי ודוחס בפנים אורז עד שהכוס מתמלאת, ככה 3 פעמים, אשמח לדעת כמה גרם זה. לגבי משקל מזון, אין לי, הלכתי פה לאיזה חנות באיזור ואמרו לי שיגיע רק בחודש יוני, עד אז אשמח לדעת כמה גרם זה. תודה רבה מראש 😃

כמה גרם אורז יש ב-3 כוסות פלסטיק לאחר בישול? פשוט לוקח כוס חד פעמי ודוחס בפנים אורז עד שהכוס מתמלאת, ככה 3 פעמים, אשמח לדעת כמה גרם זה. לגבי משקל מזון, אין לי, הלכתי פה לאיזה חנות באיזור ואמרו לי שיגיע רק בחודש יוני, עד אז אשמח לדעת כמה גרם זה. תודה רבה מראש 😃

רק בחודש יוני? מה זה יבוא אישי מהונולולו?

לך לכל חנות חשמל יהיה להם משקל.

לגבי השאלה שלך, לא ניתן לדעת במדויק, וזה לא באמת משנה כמה גרם יהיה בכוס אורז לאחר בישול כי הוא בסה״כ סופח נוזלים וזה משתנה בהתאם לזמן ואופן הבישול.

בשורה תחתונה תקנה משקל.

והשורה שמעל לתחתונה היא (במידה ואייל לא היה מספיק מובן) - לשקול את האורז לפני הבישול.

@Showtek

image.jpg

• פותח/ת השרשור
כל כך צפוי התגובות האלו שלא עוזרות לי בכלום רק כדי להראות שיש לך ידע, צפוי. אמרת ללכת לחנות חשמל? אה טוב תודה, אני רץ. הייתי שם והיה להם בודדים ב-100-150 שקל וההוא של ה-40 שקל יגיע חודש הבא, כולה שאלתי כמה גרם יש ב-3 כוסות אחרי בישול וסתכל מה פאקינג עשית, אם זה שווה את הליקוקים מomerh84 אז סליחה.

כל כך צפוי התגובות האלו שלא עוזרות לי בכלום רק כדי להראות שיש לך ידע, צפוי. אמרת ללכת לחנות חשמל? אה טוב תודה, אני רץ. הייתי שם והיה להם בודדים ב-100-150 שקל וההוא של ה-40 שקל יגיע חודש הבא, כולה שאלתי כמה גרם יש ב-3 כוסות אחרי בישול וסתכל מה פאקינג עשית, אם זה שווה את הליקוקים מomerh84 אז סליחה.

מאוד מצער אותי לשמוע שאתה אבי נעלבתי, הייתה בי רק כוונה טובה - הלכתי פתחתי אורז שהיה בכלל סגור שאינני בכלל אוכל אורז ושקלתי זאת עבורך, שים לב שהוספתי סמיילי בסוף הפתק שצרפתי לתמונה.

אל תיהיה תינוק, עזרתי לך באהבה.

• פותח/ת השרשור
מאוד מצער אותי לשמוע שאתה אבי נעלבתי, הייתה בי רק כוונה טובה - הלכתי פתחתי אורז שהיה בכלל סגור שאינני בכלל אוכל אורז ושקלתי זאת עבורך, שים לב שהוספתי סמיילי בסוף הפתק שצרפתי לתמונה.

אל תיהיה תינוק, עזרתי לך באהבה.
בכוונה לא פתחתי תאשכול בפורום Fאקספי כי חשבתי שפה אני אקבל עזרה ושמה רק תגובות כמו "משקל מזון דחוף" אחרי שאני יכתוב 100 פעמים שלא היה - ותגובה רביעית כבר נועלים לי תאשכול כי אני משתמש לא מוכר, מה לעשות ככה זה שמה. לגבי התמונה שצירפת, לא שמתי לב בכלל להודעה ולא הייתי כותב את זה בכלל אם הייתי רואה, להפך, תודה רבה אחי בקיצור.

וקיבלת סופר עזרה, אבל בחרת להגיב שאייל נותן תשובות שלא עוזרות ואני מחליט בטובי ללקק לו. גם אם לא ראית את התמונה שלו - איך הגעת למסקנות האלו? רק ריפטו יודע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית