הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 17 וחצי

• פותח/ת השרשור RAZDV
  • פורסם בתאריך

RAZDV

מושעה
41
2
נק' מוניטין:
-54
41
2
מתאמן שלושה וחצי חודשים

קבצים מצורפים

• RAZ AES.jpg
    RAZ AES.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 1,255
עשית או לא אתה בא"ש מדהים. במיוחד עם המסה שיש עליך.
כל הכבוד.

ברור אחי אתה רוצה להגיד לי שרק ב3 חודש הגעת לתוצאה הזאת מכולם חחחחח טוב גבר 🤣

• פותח/ת השרשור
ברור אחי אתה רוצה להגיד לי שרק ב3 חודש הגעת לתוצאה הזאת מכולם חחחחח טוב גבר 🤣
גבר כשהתחלתי לא הייתי שחיף יש לי גנטיקה מעולה עליתי 12 קילו נקי מה ציפית ?
ד''א היקף יד 39 נכון להיום

בטח מאז ומתמיד היית שחיף, לא השמנת ולא כלום,
התחלת לקרוא, להתאמן, לאכול והקסם קרה.

שלא תחשוב שאני מזלזל בך או בתוצאות שלך,
זה פשוט מתסכל לראות באיזו קלות אנשים מגיעים לתוצאות בעקבות הגנטיקה המדהימה שפשוט "הוגרלה" להם כשנולדו.

חיטוב מרשים מאוד, תמשיך להתאמן ולגדול מבלי להעלות שומן בעזרת הגנטיקה הזו ותברך על כל רגע.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בטח מאז ומתמיד היית שחיף, לא השמנת ולא כלום,
התחלת לקרוא, להתאמן, לאכול והקסם קרה.

שלא תחשוב שאני מזלזל בך או בתוצאות שלך,
זה פשוט מתסכל לראות באיזו קלות אנשים מגיעים לתוצאות בעקבות הגנטיקה המדהימה שפשוט "הוגרלה" להם כשנולדו.

חיטוב מרשים מאוד, תמשיך להתאמן ולגדול מבלי להעלות שומן בעזרת הגנטיקה הזו ותברך על כל רגע.
בהצלחה.
חחח תודה האמת שכלום ממה שאמרת פה הוא נכון להפך
תמיד הייתי שרירי יחסית אומנם לא ברמה הזו אבל עדיין ממש לא קרוב לשחיף
ד''א התאמנתי לפני שנתיים בגיל 15 וחצי למשך חודשיים עוד דבר שתרם להתפתחות המהירה ''זכרון שריר''.

גבר כשהתחלתי לא הייתי שחיף יש לי גנטיקה מעולה עליתי 12 קילו נקי מה ציפית ?
ד''א היקף יד 39 נכון להיום

תקשיב אחי לא רוצה לזלזל בך או משהו אבל לא משנה מה תגיד ב3 חודש אתה לא יכול לעלות 13 קילו של שריר נקי זה לא אפשרי אפילו עם יש לך את הגנטיקה של רוני קולמן הדרך היחידה לעשות את זה עם אתה מזרייק איזה סייקל אז כן ב3 חודש אפשר לעלות 13 קילו נקי ולרדת באחוז שומן אבל עם לא אזאין שום דרך אחרת בעולם לעלות 13 קילו של שריררררר !! נקיי ב 3 חודש חחחח זה לא אפשרי תגיד מה שתגיד.. אני לא מאמין לך.. סליחה !

מעניין שרוב הbodybuilder בעולם למשל כמו lazar angelov עם גנטיקה מושלמת אפילו לאזר ב3 חודש לא הגיעה לאן שהוא היום ב3 חודש לקחת לא הרבה שנים של אימונים.. או אבי אסף שגם לו יש גנטיקה לא רעה לא הגיע לתוצאה שלו ב3 חודש בניית גוף עם אחוז שומן נמוך כמו שלך ומסת שריר לא רעה בכלל לא יכולה להגיע לתוצאה כזאת ב3 חודש לא משנה איזה גנטיקה יש לך עם הייתה אומר לי חצי שנה טיפה יותר הייתי אומר לך סבבה גם הגנטיקה משחקת פה אבל רק 3 חודש חחח סורי פשוט לא מאמין..

נערך לאחרונה:
תקשיב אחי לא רוצה לזלזל בך או משהו אבל לא משנה מה תגיד ב3 חודש אתה לא יכול לעלות 13 קילו של שריר נקי זה לא אפשרי אפילו עם יש לך את הגנטיקה של רוני קולמן הדרך היחידה לעשות את זה עם אתה מזרייק איזה סייקל אז כן ב3 חודש אפשר לעלות 13 קילו נקי ולרדת באחוז שומן אבל עם לא אזאין שום דרך אחרת בעולם לעלות 13 קילו של שריררררר !! נקיי ב 3 חודש חחחח זה לא אפשרי תגיד מה שתגיד.. אני לא מאמין לך.. סליחה !

עוד לא התרגלת שפעם בכמה זמן מגיע איזה פריק גנטי שמתאמן חודש ורבע וכבר עוקף את כולנו בסיבוב?
זה מתסכל וזה לא שוויוני, אבל אף אחד לא הבטיח לך שהמשחק הזה שנקרא פיתוח גוף הוא שיוויוני והוגן.

האמת בסופו של דבר היא שיש כאלו שיתאמצו הרבה פחות ממך, הן מבחינת האימונים והן מבחינת התזונה,
ופשוט יצליחו יותר טוב ממך בתחום פיתוח הגוף. למה? כי כשהם נולדו, הוגרלה להם ברולטת הגנטיקה גנטיקה יותר מתאימה משלך לתחום פיתוח הגוף, שם ההתמקדות היא במסה, בחיטוב ובאסתטיקה.

אני בתור שמן לשעבר שקרע את התחת שלו כדי להגיע לרמת ממוצע מינוס הייתי מתוסכל מהעובדה הזאת בצורה שלא ניתנת לתיאור, אבל זאת האמת, ובין אם זה נראה לך או לא, האמת הזאת תתרחש תמיד.

הסוד הוא להסתכל על מה שיש לך ולא על מה שיש לאחרים, השוואות ותסכולים לא יובילו אותנו לשום מקום חוץ מלהתקע במקום או במקרה הגרוע לסגת אחורה. תסתכל על עצמך, תשאף לדעת כמה שיותר, תקיים את עקרונות האימון והתזונה, תתעדכן בתחום כמה שיותר ותגיע רחוק.

רק כשלמדתי להתמקד בעצמי ולא באחרים הצלחתי להגיע לתוצאות אמיתיות ומרשימות, ואני אומר לך את זה בתור אחד שהיה בכיתה ה' 1.65 על 90 קילו של שומן, בלי כושר ובלי מסת שריר.

פותח האשכול -
לעולם לא תבין כמה זמן ומאמץ חסכה לך, חוסכת לך ותחסוך לך הגנטיקה לה זכית.
את הקנאים והלגלגנים תיקח בתור מוטיבציה, ותמשיך להשקיע - אם תרצה, אני מאמין שיש לך עתיד מפואר בתחום.

אמרתי שריר ? אמרתי שעליתי 13 ק''ג .. הרוב נוזלים חלק נכבד שריר
וכן יש לי גנטיקה כזו שבשבועיים הראשונים מתחילת האימונים אני כבר עולה 6 קילו בלי לעלות באחוז שומן וכמו שאמרתי זכרון שריר אחי
השריר גדל פי 4 ואפילו יותר מהר ממתאמן מתחיל ככה ששיחזרתי את מה שעשיתי בחודשיים דיי מהר . המשקלים שלי גם גבוהים
96 בנץ' 120 סקוואט
חזה עם שיפוע חיובי עם דאמבלים 35 כל יד
לחיצת כתפיים אותו משקל
ולא עולה לי כרגע עוד בראש

אני מצוטט אותך "יש לי גנטיקה מעולה עליתי 12 קילו נקי מה ציפית"

ובהתחלה רשמת תגובה למישהו שאתה במסה אף פעם לא בחיטוב והגעת לאחוז שומן של בערך 9.5 מבלי לעשות כלום רק להתאמן להגיע הבית לאכול כמו חמור והתחטבתה ונגיד ויש לך חילוף חומרים מהיר וכל מה שאתה אוכל אתה מחרבן אז אתה בגירעון קלורי אמור להיות ועליתה 13 קילו ב3 חודש ואתה במסה זה פשוט לא יכול להיות הגיוני אחי סורי באמת לא מאמין סליחה..

עם אתה יכול תשלח תמונה שלך מלפני 3 חודש מלפני שהתחלתה להתאמן אני רוצה לראות..

כמה כבר נוזלים אפשר לעלות ב3 חודש? ועוד אתה אומר שלא הייתה בחיטוב.. אז לא הייתה "מרוקן" או משהו שהמשקל קפץ..
12 קילו שריר נקי ב3 חודש זה נשמע קצת בעייתי =\
סתם שאלה, מה המשקל שלך?

נערך לאחרונה:
עוד לא התרגלת שפעם בכמה זמן מגיע איזה פריק גנטי שמתאמן חודש ורבע וכבר עוקף את כולנו בסיבוב?
זה מתסכל וזה לא שוויוני, אבל אף אחד לא הבטיח לך שהמשחק הזה שנקרא פיתוח גוף הוא שיוויוני והוגן.

האמת בסופו של דבר היא שיש כאלו שיתאמצו הרבה פחות ממך, הן מבחינת האימונים והן מבחינת התזונה,
ופשוט יצליחו יותר טוב ממך בתחום פיתוח הגוף. למה? כי כשהם נולדו, הוגרלה להם ברולטת הגנטיקה גנטיקה יותר מתאימה משלך לתחום פיתוח הגוף, שם ההתמקדות היא במסה, בחיטוב ובאסתטיקה.

אני בתור שמן לשעבר שקרע את התחת שלו כדי להגיע לרמת ממוצע מינוס הייתי מתוסכל מהעובדה הזאת בצורה שלא ניתנת לתיאור, אבל זאת האמת, ובין אם זה נראה לך או לא, האמת הזאת תתרחש תמיד.

הסוד הוא להסתכל על מה שיש לך ולא על מה שיש לאחרים, השוואות ותסכולים לא יובילו אותנו לשום מקום חוץ מלהתקע במקום או במקרה הגרוע לסגת אחורה. תסתכל על עצמך, תשאף לדעת כמה שיותר, תקיים את עקרונות האימון והתזונה, תתעדכן בתחום כמה שיותר ותגיע רחוק.

רק כשלמדתי להתמקד בעצמי ולא באחרים הצלחתי להגיע לתוצאות אמיתיות ומרשימות, ואני אומר לך את זה בתור אחד שהיה בכיתה ה' 1.65 על 90 קילו של שומן, בלי כושר ובלי מסת שריר.

פותח האשכול -
לעולם לא תבין כמה זמן ומאמץ חסכה לך, חוסכת לך ותחסוך לך הגנטיקה לה זכית.
את הקנאים והלגלגנים תיקח בתור מוטיבציה, ותמשיך להשקיע - אם תרצה, אני מאמין שיש לך עתיד מפואר בתחום.

אחי גנטיקה לא משחקת תפקיד אחרי 3 חודש בחדר כושר גנטיקה אתה יכול להשוות בין בנאדם לבנאדם אחרי חצי שנה של אימון שנה של אימונים ולראות מה התפתח יותר מהר ויותר לאט אבל ב3 חודש אין שום קשר לגנטיקה פה זה פשוט לא הגיוני ולא אפשרי מכל בחינה וכול אחד פה בפורום יגיד לך שזה לא אפשרי לפתח גוף ב3 חודש כמו שפותח האשכול עשה פשוט אי אפשר לא משנה איזה גנטיקה יש לך..

העלייה הגיונית ביותר אני מכיר מיליון ילדים שהעלו 12 קילו בזמן קצר כזה , בדרך כלל רזים שהתחילו להתאמן נכון ולאכול כמו שצריך.. תלוי גם בגנים.. ברור שהוא גם הוסיף משקל עצם.

אחי גנטיקה לא משחקת תפקיד אחרי 3 חודש בחדר כושר גנטיקה אתה יכול להשוות בין בנאדם לבנאדם אחרי חצי שנה של אימון שנה של אימונים ולראות מה התפתח יותר מהר ויותר לאט אבל ב3 חודש אין שום קשר לגנטיקה פה זה פשוט לא הגיוני ולא אפשרי מכל בחינה וכול אחד פה בפורום יגיד לך שזה לא אפשרי לפתח גוף ב3 חודש כמו שפותח האשכול עשה פשוט אי אפשר לא משנה איזה גנטיקה יש לך..

עם כך זה היה כל כך קל נגיד אז למה רוני קולמן קרע את התחת שלו קרוב ל20 שנה של אימנוים בשביל להגיע לאן שהגיע.. לא בזכות הגנטיקה בזכות עבודה קשה הגנטיקה אתה יכול לראות מבחנית גוף מבחינת פרופורציות מבחינת צפיפות השרירים בגוף פה הגנטיקה קובעת אבל אף אחד לא יגיד לך שאתה יכול להיות bodybuilder בחצי שנה רק בזכות הגנטיקה שלך כי זה לא אפשרי ורק שתדע אפילו מי שלוקח סטרואידים ואתה חושב כן אם תיקח סטרואידים זה יעשה אותך יותר חזק ותוכל להרים יותר משקלים ותעלה בקלות במשקלים ובמסה כן זה נכון אבל מי שלוקח סטרואידים תהיה בטוח שהוא צריך לעבוד יותר קשה ממי שלא לוקח סטרואידים וצריך לקרוע את התחת בשביל להגיע לתוצאות אתה לא יכול פשוט לקחת סטרואידים ולהגיד טוב אני ילך קצת לחדר כושר לא ישקיע כל כך הרבה כי אני לוקח סטרואידים ואני יפתח יפה לא זה לא עובד ככה צריך לקוע את התחת ולעבוד הרבה ולא 3 חודש בשביל להגיע לתוצאה ולא להגיד יש לי גנטיקה טובה ב3 חודש הגעתי לאן שהגעתי כי זה לא נכון ולא אפשרי.. ב3 חודש !!

הוא אומר לך שהוא התאמן כבר פעם והגיע לגודל הזה, הפסיק להתאמן ועכשיו חזר להתאמן, לכן יותר קל לו להגיע למסת השריר הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית