עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני במסה .. אף פעם לא עשיתי חיטובחיטוב יפה, חסר מסה
ממש לא .. אני במכון עם משקלים יפים עליתי 12 קג ב3 חודשים האלו אבל תודהסחתיין , אין הרבה מה להגיד המשך כך!
תן לי לנחש.. Street Workout?
שתדע לך שיש כאלה, אתה לא חייב לזלזל.ברור אחי אתה רוצה להגיד לי שרק ב3 חודש הגעת לתוצאה הזאת מכולם חחחחח טוב גבר 🤣
גבר כשהתחלתי לא הייתי שחיף יש לי גנטיקה מעולה עליתי 12 קילו נקי מה ציפית ?ברור אחי אתה רוצה להגיד לי שרק ב3 חודש הגעת לתוצאה הזאת מכולם חחחחח טוב גבר 🤣
חחח תודה האמת שכלום ממה שאמרת פה הוא נכון להפךבטח מאז ומתמיד היית שחיף, לא השמנת ולא כלום,
התחלת לקרוא, להתאמן, לאכול והקסם קרה.
שלא תחשוב שאני מזלזל בך או בתוצאות שלך,
זה פשוט מתסכל לראות באיזו קלות אנשים מגיעים לתוצאות בעקבות הגנטיקה המדהימה שפשוט "הוגרלה" להם כשנולדו.
חיטוב מרשים מאוד, תמשיך להתאמן ולגדול מבלי להעלות שומן בעזרת הגנטיקה הזו ותברך על כל רגע.
בהצלחה.
גבר כשהתחלתי לא הייתי שחיף יש לי גנטיקה מעולה עליתי 12 קילו נקי מה ציפית ?
ד''א היקף יד 39 נכון להיום
תקשיב אחי לא רוצה לזלזל בך או משהו אבל לא משנה מה תגיד ב3 חודש אתה לא יכול לעלות 13 קילו של שריר נקי זה לא אפשרי אפילו עם יש לך את הגנטיקה של רוני קולמן הדרך היחידה לעשות את זה עם אתה מזרייק איזה סייקל אז כן ב3 חודש אפשר לעלות 13 קילו נקי ולרדת באחוז שומן אבל עם לא אזאין שום דרך אחרת בעולם לעלות 13 קילו של שריררררר !! נקיי ב 3 חודש חחחח זה לא אפשרי תגיד מה שתגיד.. אני לא מאמין לך.. סליחה !
אמרתי שריר ? אמרתי שעליתי 13 ק''ג .. הרוב נוזלים חלק נכבד שריר
וכן יש לי גנטיקה כזו שבשבועיים הראשונים מתחילת האימונים אני כבר עולה 6 קילו בלי לעלות באחוז שומן וכמו שאמרתי זכרון שריר אחי
השריר גדל פי 4 ואפילו יותר מהר ממתאמן מתחיל ככה ששיחזרתי את מה שעשיתי בחודשיים דיי מהר . המשקלים שלי גם גבוהים
96 בנץ' 120 סקוואט
חזה עם שיפוע חיובי עם דאמבלים 35 כל יד
לחיצת כתפיים אותו משקל
ולא עולה לי כרגע עוד בראש
עוד לא התרגלת שפעם בכמה זמן מגיע איזה פריק גנטי שמתאמן חודש ורבע וכבר עוקף את כולנו בסיבוב?
זה מתסכל וזה לא שוויוני, אבל אף אחד לא הבטיח לך שהמשחק הזה שנקרא פיתוח גוף הוא שיוויוני והוגן.
האמת בסופו של דבר היא שיש כאלו שיתאמצו הרבה פחות ממך, הן מבחינת האימונים והן מבחינת התזונה,
ופשוט יצליחו יותר טוב ממך בתחום פיתוח הגוף. למה? כי כשהם נולדו, הוגרלה להם ברולטת הגנטיקה גנטיקה יותר מתאימה משלך לתחום פיתוח הגוף, שם ההתמקדות היא במסה, בחיטוב ובאסתטיקה.
אני בתור שמן לשעבר שקרע את התחת שלו כדי להגיע לרמת ממוצע מינוס הייתי מתוסכל מהעובדה הזאת בצורה שלא ניתנת לתיאור, אבל זאת האמת, ובין אם זה נראה לך או לא, האמת הזאת תתרחש תמיד.
הסוד הוא להסתכל על מה שיש לך ולא על מה שיש לאחרים, השוואות ותסכולים לא יובילו אותנו לשום מקום חוץ מלהתקע במקום או במקרה הגרוע לסגת אחורה. תסתכל על עצמך, תשאף לדעת כמה שיותר, תקיים את עקרונות האימון והתזונה, תתעדכן בתחום כמה שיותר ותגיע רחוק.
רק כשלמדתי להתמקד בעצמי ולא באחרים הצלחתי להגיע לתוצאות אמיתיות ומרשימות, ואני אומר לך את זה בתור אחד שהיה בכיתה ה' 1.65 על 90 קילו של שומן, בלי כושר ובלי מסת שריר.
פותח האשכול -
לעולם לא תבין כמה זמן ומאמץ חסכה לך, חוסכת לך ותחסוך לך הגנטיקה לה זכית.
את הקנאים והלגלגנים תיקח בתור מוטיבציה, ותמשיך להשקיע - אם תרצה, אני מאמין שיש לך עתיד מפואר בתחום.
אחי גנטיקה לא משחקת תפקיד אחרי 3 חודש בחדר כושר גנטיקה אתה יכול להשוות בין בנאדם לבנאדם אחרי חצי שנה של אימון שנה של אימונים ולראות מה התפתח יותר מהר ויותר לאט אבל ב3 חודש אין שום קשר לגנטיקה פה זה פשוט לא הגיוני ולא אפשרי מכל בחינה וכול אחד פה בפורום יגיד לך שזה לא אפשרי לפתח גוף ב3 חודש כמו שפותח האשכול עשה פשוט אי אפשר לא משנה איזה גנטיקה יש לך..
הוא אומר לך שהוא התאמן כבר פעם והגיע לגודל הזה, הפסיק להתאמן ועכשיו חזר להתאמן, לכן יותר קל לו להגיע למסת השריר הזאת.אחי גנטיקה לא משחקת תפקיד אחרי 3 חודש בחדר כושר גנטיקה אתה יכול להשוות בין בנאדם לבנאדם אחרי חצי שנה של אימון שנה של אימונים ולראות מה התפתח יותר מהר ויותר לאט אבל ב3 חודש אין שום קשר לגנטיקה פה זה פשוט לא הגיוני ולא אפשרי מכל בחינה וכול אחד פה בפורום יגיד לך שזה לא אפשרי לפתח גוף ב3 חודש כמו שפותח האשכול עשה פשוט אי אפשר לא משנה איזה גנטיקה יש לך..