לינק תמונה או לא היהמה זה לתל"ה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לינק תמונה או לא היהמה זה לתל"ה?
ממש לא מסטלבט, ובנץ' וסקוואט יספיקו, את אף אחד לא מעניין בנץ' בדאמבליםמי מחרטט אתה בא להסתלבט ? חחחח
היום בערב אעלה ליוטיוב בנץ'
ודאמבלים עם 35
עחי, אני יודע לקרא סיימתי 12 שנות לימוד...אחשלי אתה לא קורא נכון , עליתי 6 קג בשבועיים הראשונים לאימונים
לא אמרתי נטו שריר ברור שעם נוזלים
וכן זכרון שריר נותן לך יתרון ענק על מתאמן מתחיל . וזו עובדה אל תתווכח ותדבר שטויות ולא הבנתי מה זה חוב לראק
נראה לך שאני אדפוק את האימון שלי כדי שתאמינו פחח, תום או טום איך שאתה לא רושםעחי, אני יודע לקרא סיימתי 12 שנות לימוד...
תעלה סירטון של 96 בנץ', כמה שיותר חזרות יותר טוב.
יש לך עד ה-6/6 להעלות סירטון. אני הראשון שיעניק לך מוניטין. בנץ' פרס 96Kg וסקוואט ל120Kg.נראה לך שאני אדפוק את האימון שלי כדי שתאמינו פחח, תום או טום איך שאתה לא רושם
אני לא בא לריב איתך או משהו אז אל תתנשא ותרשום עחי וכל מיני שטויות כמו ילד קטן
בערב אעלה סרטון
לא רוצה לפגוע בך או משהו...אבל זה לא כזה בשמים אחייש לך עד ה-6/6 להעלות סירטון. אני הראשון שיעניק לך מוניטין. בנץ' פרס 96Kg וסקוואט ל120Kg.
תן בראש!
סבבה אחי , יוטיוב זה בסדר ?יש לך עד ה-6/6 להעלות סירטון. אני הראשון שיעניק לך מוניטין. בנץ' פרס 96Kg וסקוואט ל120Kg.
תן בראש!
מה הקשר ל4 חודשים יחסית למשקל גוף שלי זה המון.יוטיוב זה מעולה.
אגב, ידוע שלא מדובר על משקלים בשמיים, מדובר על ההתרברבות שמלווה אותם.
למה שתפגע? אני לא מקנא במשקלים...לא רוצה לפגוע בך או משהו...אבל זה לא כזה בשמים אחי
יצא לי טכניקה לא משהו לא ירדתי מספיק הייתי מאוד עייף וניסיתי משקל חדש 101 😃 ביום שלישי סקוואט ורביעי אעלה 96 לחמישייה עם טכניקה יותר טובהלמה שתפגע? אני לא מקנא במשקלים...
אבל 100kg@68kg bw זה גם לא מעט ובכל מקרה ההתרברבות מחייבת לתלה...
יצא לי טכניקה לא משהו לא ירדתי מספיק הייתי מאוד עייף וניסיתי משקל חדש 101 😃 ביום שלישי סקוואט ורביעי אעלה 96 לחמישייה עם טכניקה יותר טובה
הוא לא.לא הטכניקה הכי טובה בעולם אבל הבחור לדעתי סגר את החוב ( :
כניראה שאם נגיעה הוא לא יצליח..הוא לא.
כמה שאני זוכר צריך לגעת בחזה בבנץ'.
וטיפ שלי, ותר על האחיזה החסרה.
לפני שמדברים על טכניקה, המוט חייב לגעת בחזה. זה לא סקווט שאפשר לומר לא ירדת מספיק \ חסר עומק. מדובר ב- BP, המוט לא נוגע בחזה- זה לא BP, ואם לא נגע בחזרה הראשונה, אפשר לסיגור את הבסטה, חבל ליטרוח על המשך הסט.צא לי טכניקה לא משהו לא ירדתי מספיק
חוץ מירידה עד נגיעה בחזה שגם ככה אני לא עושהלפני שמדברים על טכניקה, המוט חייב לגעת בחזה. זה לא סקווט שאפשר לומר לא ירדת מספיק \ חסר עומק. מדובר ב- BP, המוט לא נוגע בחזה- זה לא BP, ואם לא נגע בחזרה הראשונה, אפשר לסיגור את הבסטה, חבל ליטרוח על המשך הסט.
עצה חברית: דובר על 96 ק"ג. שים 96 ק"ג על המוט, תתרכז, ותבצע לפחות חזרה אחת כמו שצריך. בהצלחה.
יצא לי טכניקה לא משהו לא ירדתי מספיק הייתי מאוד עייף וניסיתי משקל חדש 101 😃 ביום שלישי סקוואט ורביעי אעלה 96 לחמישייה עם טכניקה יותר טובה
חוץ מירידה עד נגיעה בחזה שגם ככה אני לא עושה
אני עוצר ס''מ לפני הטכניקה בסדר גמור שכמות מכווצות . פה אני יודע שלא ירדתי מספיק גם רשמתי את זה אין מה לעשות משקל חדש..