לא יודע... ניתן ל- @SweetBamba להחליט... 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוץ מירידה עד נגיעה בחזה שגם ככה אני לא עושה
אני עוצר ס''מ לפני הטכניקה בסדר גמור שכמות מכווצות . פה אני יודע שלא ירדתי מספיק גם רשמתי את זה אין מה לעשות משקל חדש..
חחחח כבר נגעתי מספיק אחשלי , בכל מקרה עם 96 באימון טוב אני נוגע תמיד ביום רביעי יש לי אימון חזה אעלה סרטוןאולמרט מעגל פחות פינות ממך.
מי שלא נוגע בחזה של עצמו, לא ייגע בחזה של אשה.
חחחחחח על מה המהומה?לא יודע... ניתן ל- @SweetBamba להחליט... 😉
לא מצחיק לפני שהעלאתי את הסרטון רשמתי שלא נגעתייפה, עכשיו רק תוסיף את החצי השני של החזרה ויצא לך מושלם!
לא מצחיק לפני שהעלאתי את הסרטון רשמתי שלא נגעתי
ועובדה שאימון לאחר מכן סגרתי עם אותו משקל 5 חזרות מלאות בלי עזרה ..
אחי תזהר יתנו לך עוד חוב חחחלא מצחיק לפני שהעלאתי את הסרטון רשמתי שלא נגעתי
ועובדה שאימון לאחר מכן סגרתי עם אותו משקל 5 חזרות מלאות בלי עזרה ..
@Tom @StarDust @SweetBamba - מה יש לכם להגיד בנידון? מה גזר הדין? ;-)אימון לאחר מכן סגרתי עם אותו משקל 5 חזרות מלאות בלי עזרה ..
אין גזר דין... יש חוב לראק, אם עד ה-6/6 לא יסגר החוב נאלץ להיפרד מ- @RAZDV ...
בנוגע לבנץ' נניח שאפשר לוותר, עדיין חסר סירטון סקוואט.הבעיה היא שאני חושב שהבחור סבור שהוא פרע את החוב...
הבנץ' הוא בנפשי... כואב לי הלב לקרא למה שראיתי בנץ'. הוא יהיה חייב לשבור מקביל בכדי לעמוד בחוב..אם ככה נראה הבנץ שלו, הסקוואט הולך להיות זוועה לא מהעולם הזה.
הימור שלי, רבעים.
צודק, תיקנתי.הבנץ' הוא בנפשי... כואב לי הלב לקרא למה שראיתי בנץ'. הוא יהיה חייב לשבור מקביל בכדי לעמוד בחוב..
אני עושה דיפ.. ותגידו מה שבא לכם אני שחצן לפחות הגוף שלי מתקדם גם מרבע חזרההבנץ' הוא בנפשי... כואב לי הלב לקרא למה שראיתי בנץ'. הוא יהיה חייב לשבור מקביל בכדי לעמוד בחוב..
כן אבל כשהתחלתי להתאמן עם משקלים גבוהים גם עשיתי ככה עד שהגוף התרגל למשקל ויכולתי לעשות חזרות מלאות עם אותו משקל כמו שקרה עכשיו עם ה100 בבנץ'. אל תנסה לתפוס אותי פשוט לא יילך לך נשמהאז תעלה כבר סרטון של הסקאווט שלך!
ואגב, לא אמרת שאתה עושה חזרות מלאות בבנץ' ורק בסרטון הספציפי הזה זה היה משקל חדש שלא הצליח או משהו כזה?
ואגב, לא אמרת שאתה עושה חזרות מלאות בבנץ' ורק בסרטון הספציפי הזה זה היה משקל חדש שלא הצליח או משהו כזה?
מה אתה לא מבין, הגוף צריך להתרגל. אתה חושב ש @SweetBamba לחץ ישר 200 קילו? בהתחלה הוא רק החזיק 200 קילו מחוץ לראק ואז החזיר למקום. לאט לאט הגוף התחיל להתרגל למישקל והוא יכל לעשות לחיצה מלאה. מה אתה לא מביייייייין ??!?כן אבל כשהתחלתי להתאמן עם משקלים גבוהים גם עשיתי ככה עד שהגוף התרגל למשקל ויכולתי לעשות חזרות מלאות עם אותו משקל