הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 17 וחצי

• פותח/ת השרשור RAZDV
  • פורסם בתאריך
חוץ מירידה עד נגיעה בחזה שגם ככה אני לא עושה
אני עוצר ס''מ לפני הטכניקה בסדר גמור שכמות מכווצות . פה אני יודע שלא ירדתי מספיק גם רשמתי את זה אין מה לעשות משקל חדש..

אולמרט מעגל פחות פינות ממך.
מי שלא נוגע בחזה של עצמו, לא ייגע בחזה של אשה.

• פותח/ת השרשור
אולמרט מעגל פחות פינות ממך.
מי שלא נוגע בחזה של עצמו, לא ייגע בחזה של אשה.
חחחח כבר נגעתי מספיק אחשלי , בכל מקרה עם 96 באימון טוב אני נוגע תמיד ביום רביעי יש לי אימון חזה אעלה סרטון

אם ככה נראה ה"בנץ" שלו, הסקוואט הולך להיות זוועה לא מהעולם הזה.
הימור שלי, רבעים.

נערך לאחרונה:
אם ככה נראה הבנץ שלו, הסקוואט הולך להיות זוועה לא מהעולם הזה.
הימור שלי, רבעים.
הבנץ' הוא בנפשי... כואב לי הלב לקרא למה שראיתי בנץ'. הוא יהיה חייב לשבור מקביל בכדי לעמוד בחוב..

• פותח/ת השרשור
הבנץ' הוא בנפשי... כואב לי הלב לקרא למה שראיתי בנץ'. הוא יהיה חייב לשבור מקביל בכדי לעמוד בחוב..
אני עושה דיפ.. ותגידו מה שבא לכם אני שחצן לפחות הגוף שלי מתקדם גם מרבע חזרה

אז תעלה כבר סרטון של הסקאווט שלך!
ואגב, לא אמרת שאתה עושה חזרות מלאות בבנץ' ורק בסרטון הספציפי הזה זה היה משקל חדש שלא הצליח או משהו כזה?

• פותח/ת השרשור
אז תעלה כבר סרטון של הסקאווט שלך!
ואגב, לא אמרת שאתה עושה חזרות מלאות בבנץ' ורק בסרטון הספציפי הזה זה היה משקל חדש שלא הצליח או משהו כזה?
כן אבל כשהתחלתי להתאמן עם משקלים גבוהים גם עשיתי ככה עד שהגוף התרגל למשקל ויכולתי לעשות חזרות מלאות עם אותו משקל כמו שקרה עכשיו עם ה100 בבנץ'. אל תנסה לתפוס אותי פשוט לא יילך לך נשמה

אני לא מנסה לתפוס אותך, נשמה. רק מחכה לסרטון של 96 בנץ' לחמישיות, חזרות מלאות, בלי כל מיני קשקושים על משקל חדש. אותו משקל שדובר בהתחלה. מה הבעיה בזה?

הא כן, גם לסרטון של 120 ק"ג סקאווט לחמישיות שובר מקביל כמובן.

כן אבל כשהתחלתי להתאמן עם משקלים גבוהים גם עשיתי ככה עד שהגוף התרגל למשקל ויכולתי לעשות חזרות מלאות עם אותו משקל
מה אתה לא מבין, הגוף צריך להתרגל. אתה חושב ש @SweetBamba לחץ ישר 200 קילו? בהתחלה הוא רק החזיק 200 קילו מחוץ לראק ואז החזיר למקום. לאט לאט הגוף התחיל להתרגל למישקל והוא יכל לעשות לחיצה מלאה. מה אתה לא מביייייייין ??!?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית