הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי להיות על דל,מתי לא, ומתי לעשות העמסה?

• פותח/ת השרשור ExFat
  • פורסם בתאריך

ExFat

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
4
62
4
טוב אז לא בא לי להיות על דל פחמימה במשך כל השבוע אבל עדיין אני רוצה ירידה מהירה בשומן.
אז האם לפי התוכנית הזאתי אני יצליח לשרוף שומן די מהר כמו בדל?
במשך 3 ימים אני ארוץ/אלך במשך חצי שעה.עכשיו שמעתי שבאירובי הגוף שורף גליקוגן או משהו כזה כלומר: זה אומר שביום שאני עושה אירובי אני יכול לאכול יותר פחמימות לא?
ובשלושה ימים אחרים אני יעשה אימון משקולות. אז בימים אלו אני אחיה על דל פחמימה כי אין שריפה של גליקוגן.
השאלה היא אם זה אפקטיבי כמעט כמו דל פחמימה של 6 ימים ואז העמסה?
אם כן,אז כל כמה זמן לעשות העמסה? שבועיים?

בסופו של דבר חיטוב זה בעיקר העניין של גירעון קלורי, דל פחמימה או לא זה כבר החלטה שלך ורלוונטי לדעתי רק בא.ש די נמוכים, ככה שאם אתה יודע שאתה על א.ש יחסית גבוה לא הייתי מתחיל לפחות עם דל פחמימה.
תקרא גם את זה: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ יענה על כמה שאלות ששאלת פה.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר חיטוב זה בעיקר העניין של גירעון קלורי, דל פחמימה או לא זה כבר החלטה שלך ורלוונטי לדעתי רק בא.ש די נמוכים, ככה שאם אתה יודע שאתה על א.ש יחסית גבוה לא הייתי מתחיל לפחות עם דל פחמימה.
תקרא גם את זה: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ יענה על כמה שאלות ששאלת פה.
אני על אחוז שומן 16. לדעתי כדאי לי להתחיל עם דל כבר במיוחד כשאני בקושי יורד כבר

אולי אתה בקושי יורד כבר כי הגירעון לא מספיק? על כמה קלוריות אתה עומד? מה הנתונים שלך?

לא מומלץ להתחיל עם דל פחמימה , תהיה על 100-150 מקסימום עד שתרצה ממש להגיע לאחוזים יותר נמוכים..

אבל בחירה שלך אין לזה העדפה על דיאטות אחרות זה תלוי בכמה פקטורים.

• פותח/ת השרשור
אולי אתה בקושי יורד כבר כי הגירעון לא מספיק? על כמה קלוריות אתה עומד? מה הנתונים שלך?

לא מומלץ להתחיל עם דל פחמימה , תהיה על 100-150 מקסימום עד שתרצה ממש להגיע לאחוזים יותר נמוכים..

אבל בחירה שלך אין לזה העדפה על דיאטות אחרות זה תלוי בכמה פקטורים.
אבל מה לגבי התוכנית שבניתי באשכול? זה סוג של דל לא? וזה גם לא דל פחמימה כבד כזה.

Back
למעלה תחתית