הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח חזרות בסקוואט בשביל מסעות בגיבושים

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני מתגייס בנובמבר ורוצה לעבור את הגיבוש יחטיות בהצלחה , בגיבושים האלה יש מסעות ארוכים שבהם אתה נדרש לסחוב אלונקה למשל (להיות עם האלונקה במסע למשך הרבה זמן מביא לך הרבה ניקוד) רציתי לדעת איך אפשר להתאמן על זה כך שבמהלך המסע הארוך עם המשקל הרגליים לא יאכזבו אותי ויתעייפו ואני יוכל להיות עם האלונקה הרבה זמן ?
סקוואטים ל 5X3 או לחזרות גבוהות ?

מה הקשר? התיק באותו נפח, והמרחק שלו ממרכז כף הרגל זהה, למעט הבדלי נפח בין האנשים, אם בכלל זה משנה את מיקום הגב ביחס למרכז כף הרגל. מי שיותר חזק = התיק הזה יזיק לו פחות. כשאתה הולך עם התיק אתה גם ככה מאזן אותו לאיזור מרכז המסה (ככל שהוא יותר כבד זה יותר נכון - או שתיפול אחורה).

• פותח/ת השרשור
מה הקשר? התיק באותו נפח, והמרחק שלו ממרכז כף הרגל זהה, למעט הבדלי נפח בין האנשים, אם בכלל זה משנה את מיקום הגב ביחס למרכז כף הרגל. מי שיותר חזק = התיק הזה יזיק לו פחות. כשאתה הולך עם התיק אתה גם ככה מאזן אותו לאיזור מרכז המסה (ככל שהוא יותר כבד זה יותר נכון - או שתיפול אחורה).
דיברתי על סחיבת אלונקה למשל ... לא על תיק שיושב מאוזן על הגוף שפה זה לא כל כך יזיק וזה סוג של שילוב בין משקל הגוף+כמה אתה חזק = כמה פחות זה יזיק

אתה רוצה לעבור גיבוש יחטיות?
האלונקות שם זה בדיחה בתכלס...מבחינתך תעבוד המון על פארטלקים ועל אינטרוואלים. תשלב את זה עם ריצות נפח וריצות שחרור כמובן.
לשקי חול תעשה סקוואטים, כמה שיותר כבד ככה שיותר טוב.
האלונקה זה הרוב בראש ושלא יבלבלו לך את השכל.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לעבור גיבוש יחטיות?
האלונקות שם זה בדיחה בתכלס...מבחינתך תעבוד המון על פארטלקים ועל אינטרוואלים. תשלב את זה עם ריצות נפח וריצות שחרור כמובן.
לשקי חול תעשה סקוואטים, כמה שיותר כבד ככה שיותר טוב.
האלונקה זה הרוב בראש ושלא יבלבלו לך את השכל.
יש שם ריצה עם שקי חול ? זה איזה 10 קילו שק לא ? זה כלום

חחחח שוב זה סיבולת לא כוח , תיתן פה לאנשים מהפורום עם סקוואט 200 קג + והם ישברו אחרי כמה דקות
זה לא סיבולת..זה פשוט ללכת ראש בקיר ולא לוותר
אני עושה קרוב ל200 סקואט ובזמנו הייתי משחיר אלונקות(גם במיל'!)ועושה את השטויות האלה...הכל בראש חביבי.

• פותח/ת השרשור
זה לא סיבולת..זה פשוט ללכת ראש בקיר ולא לוותר
אני עושה קרוב ל200 סקואט ובזמנו הייתי משחיר אלונקות(גם במיל'!)ועושה את השטויות האלה...הכל בראש חביבי.
בהחלט אבל אם תיתן למישהו בלי סיבולת שריר וסיבולת לב ריאה את זה הוא כנראה יתעלף או ישבר באמצע

בהחלט אבל אם תיתן למישהו בלי סיבולת שריר וסיבולת לב ריאה את זה הוא כנראה יתעלף או ישבר באמצע
אני יכול להמשיך איתך את הויכוח הזה עד שבוע הבא אבל מה שכתבת זה לא נכון.
תעשה מה שבראש שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית