הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבון ותוספים בהמשך החיים

• פותח/ת השרשור Voip
  • פורסם בתאריך

Voip

מושעה
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום
אני התחלתי חיטוב על פי כמה מדריכים לפני כמה ימים , משהו שמציק לי כי אני אדם שתמיד חושב על העתיד \ קדימה .
הזמנתי אבקת חלבון , קריאטין [ שאני עדיין לא משתמש בו ] , כדורי קפאין , מולטי ויטמין ואומגה 3.
עכשיו יוצא לי בערך 100 שקל לחודש החלבון .
בוא נגיד שאני סיימתי עם החיטוב , מה הלאה ? נניח התחלתי מסה ושוב חיטוב והגעתי לתוצאה שאני מרוצה ממנה [ זה תהליך ארוך מאוד לא שאני מזלזל או משהו ] , מה עוד עושים ? כל יום במהלך חיי אני אשתה סקופ חלבון חח ? קריאטין ?
מצד אחד רק חיטוב לא מספיק לי , אני רוצה שתיהיה עליי מסה מכובדת , אבל מצד שני אני לא פנאטי כל כך בתהליך הזה ואני הולך למכון כמו שאני הולך לעבודה , עושה את זה כי אני 'חייב' . לכן אני באמת לא יודע מה לעשות אחרי החיטוב , או אפילו אחרי המסה שאחרי החיטוב חח . אני לא רואה איך זה מתפתח לכמה שנים .
מקווה שהבנתם ולא סיבכתי אותכם חח

שלום
אני התחלתי חיטוב על פי כמה מדריכים לפני כמה ימים , משהו שמציק לי כי אני אדם שתמיד חושב על העתיד \ קדימה .
הזמנתי אבקת חלבון , קריאטין [ שאני עדיין לא משתמש בו ] , כדורי קפאין , מולטי ויטמין ואומגה 3.
עכשיו יוצא לי בערך 100 שקל לחודש החלבון .
בוא נגיד שאני סיימתי עם החיטוב , מה הלאה ? נניח התחלתי מסה ושוב חיטוב והגעתי לתוצאה שאני מרוצה ממנה [ זה תהליך ארוך מאוד לא שאני מזלזל או משהו ] , מה עוד עושים ? כל יום במהלך חיי אני אשתה סקופ חלבון חח ? קריאטין ?
מצד אחד רק חיטוב לא מספיק לי , אני רוצה שתיהיה עליי מסה מכובדת , אבל מצד שני אני לא פנאטי כל כך בתהליך הזה ואני הולך למכון כמו שאני הולך לעבודה , עושה את זה כי אני 'חייב' . לכן אני באמת לא יודע מה לעשות אחרי החיטוב , או אפילו אחרי המסה שאחרי החיטוב חח . אני לא רואה איך זה מתפתח לכמה שנים .
מקווה שהבנתם ולא סיבכתי אותכם חח
אין מה לעשות אחי, על השריר צריך לשמור.
קריאטין אתה לא תחייה איתו-אתה גם לא תרזה ממנו..רק תתן אימון יותר טוב.
אבקת חלבון זה מנת חלבון..אפשר לחיות בלעדיה, אבל תזונה זה לחיים-על גוף אסטטי ויפה צריך לשמור-כמה אתה מוצא לנכון לדעתך...
אני אומר, קח את הזמן, כל אחד מפתח בסופו של דבר קצת אובססיה למכון(במובן הטוב של המילה)

קריאטין= זול
חלבון= מקור החיים, כל הגוף שלנו זה חלבון, אם לא בא לך לשתות סקופים פשוט תאכל יותר מזונות עתירי חלבון(יותר יקר)

Back
למעלה תחתית