הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יום עצימות בטקסס

מצב
השרשור נעול

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יש סיבה לא להתחיל את יום העצימות עם חמישיות עד שנתקעים ? ( לרעיון הזה נחשפתי בדיעבד אפשר לומר, אחרי שהתחלתי את התכנית )

לפי התכנית שלי, אכן ביום העצימות יש סט עבודה אחד של חמש חזרות (תקף לסקוואט ודדליפט). בבנץ' ופרס זה במחזורים שח שלושה שבועות: שבוע ראשון - חזרה 1; שבוע שני - 2 חזרות; שבוע שלישי - 3 חזרות; שבוע רביעי - מעלים משקל ועושים חזרה אחת וכן ההלאה.

בנוסף, בתור בונוס, ביום העצימות, יש גם 5 שלישיות של קלין - מעלה כל שבוע.

חשבתי שהסיבה לעשות שלשות דווקא, היא יותר שיפור עצבי מאשר חמישיות. הגיוני?
הגיוני, אז לפיכך, מדוע לא לעשות זוג או סינגל?
כפי שכתבת, עם הנתקדמות אתה כבר לא תוכל לבצע חמישיה וזה ירד לרביעייה, שליקייה וכן הלאה.
תגיע לסינגל בצורה טבעית...

• פותח/ת השרשור
הגיוני, אז לפיכך, מדוע לא לעשות זוג או סינגל?

זה עבודה באחוזים גבוהים מידי אני מאמין.
ואני לא בטוח שכולם מתחילים מחמישיות, אולי בשביל לא להגיע לכשלים ואולי מסיבה אחרת.

@SmokingSnake אשמח לתרומתך

זה עבודה באחוזים גבוהים מידי אני מאמין.
ואני לא בטוח שכולם מתחילים מחמישיות, אולי בשביל לא להגיע לכשלים ואולי מסיבה אחרת.

@SmokingSnake אשמח לתרומתך
עד לפני כשלושה שבועות עשיתי חמישיות, ואז עברתי לרביעיות.

טקסס זו תבנית, אין חוקים וכל עוד ההתקדמות השבועית ממשיכה הכל טוב, בשלב הזה המתאמן צריך לדעת מה הוא עושה ומה הוא רוצה להשיג כמטרה עיקרית, יש שיעשו סינגלים אקרוס ויחליפו עם שלשות כשנתקעים, יש וריאציה לרדת מחמישיה כבדה ל3 שלשות ובסוף 5 סינגלים וחזרה, ראיתי גם וריאציה של 2 דאבלים וגם ישראלים שהתקדמו ב60-70 קילו בתכנית רק עם שלשה בעצימות בלי החלפות(חלקם בפורום)

אין פה חוקים

• פותח/ת השרשור
בss לא עשיתי כמעט לחיצות. בחיטוב עם לינארית עשיתי מאה אבל לסינגל אז בכל מקרה זה לא רלוונטי למה שביסט אמר

• פותח/ת השרשור
נדב צחק ‎😃‎ בכל אופן אפחד לא מוזרק פה בפורום ממי שמתחרה בקרב 3 וחלאס עם הלחשושים הדפוקים האלה כבר

בכל אופן אפחד לא מוזרק פה בפורום ממי שמתחרה בקרב 3 וחלאס עם הלחשושים הדפוקים האלה כבר
artworks-000063183143-78ap8o-crop.jpg

• פותח/ת השרשור
אל תהיה בטוח...
מה פשר האמירה הזאת?

לא מכיר תקטגוריות הנמוכות ואת הילדים למינהם,
אבל לגבי כל מנהלי הלוגים פה, צריך להיות אפס מאוד גדול בשביל "לחשוד",
ואם זה לא היה פורום הייתי משתמש במילים פחות עדינות בכמה רמות.
עם השאר אני בקשר אישי ככה שאני יודע.

מה פספסתי?

מה פשר האמירה הזאת?

לא מכיר תקטגוריות הנמוכות ואת הילדים למינהם,
אבל לגבי כל מנהלי הלוגים פה, צריך להיות אפס מאוד גדול בשביל "לחשוד",
ואם זה לא היה פורום הייתי משתמש במילים פחות עדינות בכמה רמות.
עם השאר אני בקשר אישי ככה שאני יודע.

מה פספסתי?
קשה לי להאמין שמישהו מהילדים שהתחרו מזריק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית