הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גודל אבל לא עולה במשקלים

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
חזרתי לא מזמן אחרי חצי שנה שלא התאמנתי ,תפריט מסודר ,תוכנית AB,אני שם לב לשינויים בגוף אבל אני תקוע במשקלים שהם ממש נמוכים ...מישהו יודע מה הסיבה?

• פותח/ת השרשור
באיזה תרגיל אתה תקוע? מה המשקל? מה קרה למשקל הגוף בחודש האחרון?
בנץ סקווט העיקריים , אני גם כל יום מגיע לאימונים מותש ..יושן טוב בלילה 7-8 שעות כל יום .
בנץ סקווט העיקריים ומשקלים אפסיים בנץ 45 סקווט 45 , אני גם כל יום מגיע לאימונים מותש ..יושן טוב בלילה 7-8 שעות כל יום .

בנץ סקווט העיקריים , אני גם כל יום מגיע לאימונים מותש ..יושן טוב בלילה 7-8 שעות כל יום .
מכיר את זה
עליתי בגדול בהיקפים במשקל גוף אבל הייתי תקוע במשקלים.
התחלתי שוב לעלות בחודש האחרון מכיוון שסיימתי בית ספר וכבר אני לא לומד ככה שכל היום אני עם אנרגיה ופה אני עונה לך, אל תגיע לאימון מותש, יש כדורי קפאין, יש pre workout למינהם וכו..., תשתמש בהם.

• פותח/ת השרשור
מכיר את זה
עליתי בגדול בהיקפים במשקל גוף אבל הייתי תקוע במשקלים.
התחלתי שוב לעלות בחודש האחרון מכיוון שסיימתי בית ספר וכבר אני לא לומד ככה שכל היום אני עם אנרגיה ופה אני עונה לך, אל תגיע לאימון מותש, יש כדורי קפאין, יש pre workout למינהם וכו..., תשתמש בהם.
אני בצבא ואני חוזר ממש גמור ..יש לך המלצה על PRE WORKOUT ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית