הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב מוזר...

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מה קורה אנשים!
התחלתי חיטוב לפני שלוש חודשים במשקל של 95.4ק"ג ונכון להיום אני 86.3.....
הירידה הייתה דרסטית מידי כמובן אבל אני בצבא והיינו בזמני אימונים לאחרונה אז לא הצלחתי להכניס את כל התפריט שהייתי אמור, היו אפילו ימים שאכלתי בסביבות ה1500-1700 קלוריות כי פשוט לא היה מה להכניס....
עכשיו....אפילו עם כמות האוכל והאימונים(שלא היו קשורים לחדר כושר) המשקלים שלי על המוט בחדר כושר נשארו אותו דבר ובחלק מהתרגילים אפילו עליתי משקלים שהייתי תקוע בהם במסה....
אז מה קרה פה?....מה זה אומר?....אני לא יודע אם כן איבדתי שריר...או לא איבדתי שריר...
אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על החיטוב המוזר הזה....

תודה רבה מראש ושבת שלום:)

זה בעיקר אומר שמשקלי העבודה שלך לפני החיטוב לא היו מספיק מאתגרים בשבילך.
בכל מקרה זה דבר חיובי

ירידה יפה!

• פותח/ת השרשור
זה בעיקר אומר שמשקלי העבודה שלך לפני החיטוב לא היו מספיק מאתגרים בשבילך.
בכל מקרה זה דבר חיובי

ירידה יפה!
המשקלים לא היו גבוהים במיוחד אבל מאתגרים הם כן היו....הייתי תקוע ברוב המוחלט של התרגילים בסוף המאסה.
ועוד בחיטוב היו אימונים שהרגשתי בהם עייף מת ועדיין התקדמתי.
לא שאני בוכה על זה חס וחלילה כן? חחחחח
אבל זה היה נראה לי מוזר

• פותח/ת השרשור
חברה אני צריך עוד עצה בנוגע לחיטוב.
בקרוב אני אסיים את השבוע ה-15 לחיטוב שלי ואני תוהה מה כדאי לעשות....להמשיך חיטוב? או לחזור למסה? הסיבה שאני שואל היא כי אמרו לי שלא כדאי לעשות חיטובים ארוכים מידי.

תודה עוד פעם D=

אתה יכול להישאר בנייטרלי אם אתה מרוצה מהתוצאה .
ומצד שני תמיד יש מה לשפר אז גם מסה זה אפשרות לא רעה ככ

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להישאר בנייטרלי אם אתה מרוצה מהתוצאה .
ומצד שני תמיד יש מה לשפר אז גם מסה זה אפשרות לא רעה ככ
הייתי רוצה להמשיך את החיטוב עוד קצת כי עדיין יש לי קצת שומן בצדדים(המקום שהכי אוגר שומן אצלי לצערי...)
אבל אני לא יכול לרדת יותר מהקלוריות שאני בהן עכשיו....וזה בגלל שהורדתי אותן ממש מהר...אז מה אני עושה עכשיו? לעשות ריסט של שבוע לנייטרלי טאז להתחיל לחתוך קלוריות לא לאט כמו חיטוב נורמאלי? או שזה לא אפקטיבי?...

• פותח/ת השרשור
עושה העמסות ?
נדיר.
פשוט אוכל הרבה פחממות בימי שישי(שבוע כן שבוע לא)....יותר בכיוון של מנוחה מדיאטה ולהכניס מה שאני רוצה אבל הערכים גבוהים של חלבון(בלי ממתקים או שתיה מתוקה)

אז אתה אומר פשוט לדפוק העמסה כמו שצריך ולהמשיך חיטוב?
לדעתי כן , עזוב אותך ריסט עכשיו תעשה העמסה טובה תמשיך חיטוב לעוד שבוע בערך ותראה איך הולך מבחינת הירידה אם אתה רואה שאתה עדיין תקוע אז אין מיפלט מריסט.
מקווה שהעמסה תילך לך טוב 😃
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן , עזוב אותך ריסט עכשיו תעשה העמסה טובה תמשיך חיטוב לעוד שבוע בערך ותראה איך הולך מבחינת הירידה אם אתה רואה שאתה עדיין תקוע אז אין מיפלט מריסט.
מקווה שהעמסה תילך לך טוב 😃
בהצלחה
תודה רבה אחי D=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית