הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי נייטרלי

digital

משתמש מתחיל
51
2
נק' מוניטין:
11
51
2
אני משחק טניס מקצועי ורציתי לדעת כיצד אני יכול להתחזק אבל מבלי לעלות את אחוזי השומן כי זה פוגע לי במהירות . האם מאזן קלורי נייטרלי יהיה טוב ? האם אני יכול אולי רק ביום של אימון כוח להיות במאזן חיובי ובשאר הימים נייטרלי/שלילי ?

זה קצת מסובך. בכל עליה במשקל המהירות שלך תפגע, אתה יכול לאכול בנייטרלי ולהתאמן ובכך לשמור על הקיים ואולי אף להתחזק מעט אבל זה ייתקע בשלב מסויים ואז תצטרך להוסיף אוכל על מנת להמשיך להתקדם. ההמלצה במצב כזה היא לעשות את זה בפלוס קלורי קטן ככל הניתן ושהתתקדמות גם תיהיה מאוד קטנה, אחרת המהירות תפגע

• פותח/ת השרשור
זה קצת מסובך. בכל עליה במשקל המהירות שלך תפגע, אתה יכול לאכול בנייטרלי ולהתאמן ובכך לשמור על הקיים ואולי אף להתחזק מעט אבל זה ייתקע בשלב מסויים ואז תצטרך להוסיף אוכל על מנת להמשיך להתקדם. ההמלצה במצב כזה היא לעשות את זה בפלוס קלורי קטן ככל הניתן ושהתתקדמות גם תיהיה מאוד קטנה, אחרת המהירות תפגע
יש דרך אולי להפוך את השומן בגוף לשריר מבלי לעלות קודם באחוזי שומן? בכל מקרה אז אתה אומר שאין לי מה להשקיע באימוני כוח בתקופה שבה אני לא יכול להגיע למאזן קלורי חיובי ?

יש דרך אולי להפוך את השומן בגוף לשריר מבלי לעלות קודם באחוזי שומן?
לא, כדי להוריד שומן צריך מאזן קלורי שלילי.
כדי להעלות שריר צריך מאזן קלורי חיובי.

כל מקרה אז אתה אומר שאין לי מה להשקיע באימוני כוח בתקופה שבה אני לא יכול להגיע למאזן קלורי חיובי ?
לא בידיוק, גם בנייטרלי אפשר להתחזק ואפילו קצת לגדול בעיקר למי שזה פעם ראשונה שלו. אבל זה ייעצר באיזה שהוא שלב.
אולי התכנון זמן שלך צריך ליהיות כזה שאתה עושה מסה בזמן שאין תחרויות, לקראת התחרויות מתחיל חיטוב, ורגע לפני שמתחיל הכל לצאת לנייטרלי ולהישא נייטרלי בכל זמן התחרויות כדי שיהיה לך כוח לשחק ולא תבוא עייף (וגם שלא תאבד את השריר מהמסה כמובן) זה מצריך תכנון טוב כאשר מדובר בספורטאי. ממליץ לך לבדוק את הייעוץ אישי פה באתר, יוכל לעזור לך

• פותח/ת השרשור
לא בידיוק, גם בנייטרלי אפשר להתחזק ואפילו קצת לגדול בעיקר למי שזה פעם ראשונה שלו. אבל זה ייעצר באיזה שהוא שלב.
אולי התכנון זמן שלך צריך ליהיות כזה שאתה עושה מסה בזמן שאין תחרויות, לקראת התחרויות מתחיל חיטוב, ורגע לפני שמתחיל הכל לצאת לנייטרלי ולהישא נייטרלי בכל זמן התחרויות כדי שיהיה לך כוח לשחק ולא תבוא עייף (וגם שלא תאבד את השריר מהמסה כמובן) זה מצריך תכנון טוב כאשר מדובר בספורטאי. ממליץ לך לבדוק את הייעוץ אישי פה באתר, יוכל לעזור לך
תודה רבה עזרת לי מאוד בכל מקרה כל עוד אני רואה שיפור באימונים אני אמשיך בתקופת התחרויות ברגע שייעצר אחשוב מה לעשות אולי אעשה קצת מסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית