סרטון הנפה 100 מהרצפה

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
נתתי 2 סינגלים, הראשון יצא ממש מכוער אז הלכתי על עוד אחד.
זה השני (חסר פיצוץ קצת, מהירות ולא קפצתי בכלל עם הרגליים, נשפר את זה) תעבירו ל25 בערך לקח לי זמן להכנס לסטאפ

• פותח/ת השרשור
כן זה הציוד מאליפות אירופה שהגיע להדר יוסף. מוט חדש פלטות חדשות אי אפשר לאכזב ולא לתת PR חדש

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
איך המוט לעומת ROUGE וכו'?

פחות מרגישים הבדל לדעתי בהנפות , יותר בקלינים שהמוט גמיש ומוציא אותך מהבור וגם שהפלטות מסתובבות בתוך הציר בצורה חלקה.
אבל הציוד מעולה, אין ספק שכיף לעבוד עם כזה ציוד. למרות שגם הציוד הישן שיש שם של אליקו מאד מאד נחמד ושורד הרבה שנים.

כל הכבוד!
אתה חייב לתת יותר בסוף התנועה הן מבחינת התפוצצות (יחסית חלבי) והן מבחינת סיום המשיכה, יש לך שם עוד קצת.

סה''כ תתחדש, תמשיך לתת בראש ))

• פותח/ת השרשור
יפה מאוק! אבל אל תעשה את זה עם רצועות .. מתכון לאסון

כי ראית סרט של מישהו עף אחורה עם רצועות?
אל תדאג מי שמאומן יודע להחלץ מהם בזמן אם צריך (קרה לי פעם או פעמים) ואלו לא רצועות כמו שאתה מכיר.

בקלות, כל הכבוד!
פלאטות מהאליפות האחרונה, אני מבין...
מוזר שלא הביאו אלינו לחדר משקולות כמה כאלה, רק לחדר "ספורטאים" שאין לאף אחד גישה לשם.

• פותח/ת השרשור
בקלות, כל הכבוד!
פלאטות מהאליפות האחרונה, אני מבין...
מוזר שלא הביאו אלינו לחדר משקולות כמה כאלה, רק לחדר "ספורטאים" שאין לאף אחד גישה לשם.

הגיע מלא ציוד אלינו יחסית (לפחות למה שאפשר להכניס)
השאר בטח הגיע לאשדוד ולבת ים ולמכון איפה שאנטולי מתאמן, קיצר איפה שיש את המתאמנים הכי "חזקים"

בבת ים לא קיבלו שום מוטות ופלטות מהאליפות שהייתה.. קיבלנו רק במות מאולם שניסגר.

• פותח/ת השרשור
היה אמור להיות, אבל יש באיגוד איזה 10 איש שכל אחד מסוכסך עם השני ובגלל פוליטיקות אין. אחר כך מתפלאים למה הספורט נראה ככה

כן באסה, בארץ קצת בעייתי הכל- אבל דוגרי במכבי ת"א אין לי תלונה אחת אבל חבל שזה רק באיגוד אחד ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית