הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שמעתם על STRONGFIRST?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
חברה גדולה שנפתח על ידי פאבל טסטסואלין הלא הוא מקים ה-rkc לאחר מה שרבים אומרים שהיו חילוקי דעות ביניו לבין שאר ועד המנהלים של הrkc.

עיסוק- יותר בכיוון של קטלבלים, fms, אימוני משקל גוף אך גם בנוגע לאימונים עם מוט הם טובים.
הקטע הוא ששם מתעסקים יותר בפיתוח כח לעומת פיתוח גוף(מה שדי בא ביחד).

פאבל הוא זה "שהכיר" לארה"ב את הקטלבלים(לפי דעתי זה כלי מעולה ללימוד תנועה ופיתוח מיומנויות טובות שמתקשרות גם לתרגילים רגילים עם מוט)

אם אתה שואל אם שווה לקנות דברים שלהם, אז כן הם טובים ומקצועיים מאוד.
בנוסף אליהם יש גם את dragon door שהם גם סוג של "סמכות" בכל הנוגע לקטלבלים ואימוני משקל גוף. אחלה ספרים של כותבים מעניינים.

• פותח/ת השרשור
חברה גדולה שנפתח על ידי פאבל טסטסואלין הלא הוא מקים ה-rkc לאחר מה שרבים אומרים שהיו חילוקי דעות ביניו לבין שאר ועד המנהלים של הrkc.

עיסוק- יותר בכיוון של קטלבלים, fms, אימוני משקל גוף אך גם בנוגע לאימונים עם מוט הם טובים.
הקטע הוא ששם מתעסקים יותר בפיתוח כח לעומת פיתוח גוף(מה שדי בא ביחד).

פאבל הוא זה "שהכיר" לארה"ב את הקטלבלים(לפי דעתי זה כלי מעולה ללימוד תנועה ופיתוח מיומנויות טובות שמתקשרות גם לתרגילים רגילים עם מוט)

אם אתה שואל אם שווה לקנות דברים שלהם, אז כן הם טובים ומקצועיים מאוד.
בנוסף אליהם יש גם את dragon door שהם גם סוג של "סמכות" בכל הנוגע לקטלבלים ואימוני משקל גוף. אחלה ספרים של כותבים מעניינים.
קודם,תודה על התגובה המפורטת.
האמת שנחשפתי שם לדברים שקשורים בזחילות ותרגילים עם איזו השפעה שאולי אפשר להתייחס אליה כיותר 'עמוקה' על הגוף..האם זו מן מופרכות והיסחפות או יש בסיס לדברים האלה?עד כמה הם מוכרים בענף הרמת המשקולות והכוח..?
השאלות הן מתוך סקרנות וענין,לא למטרות רכישה/הצטרפות.

שמע, בתאכלס אין מחקרים על primal movement או על "לחיצת ריסט" לגוף. אבל יש שם כל מיני דברים מעניינים ונכונים. כמו זה שככל שאנחנו מתבגרים אנחנו מפסיקים לבצע פעולות בסיסיות כמו לזחול, לרדת לריצפה ועוד, מה שיש סיכוי גם אם קלוש שגורם להתנוונות של שרירים מסויימים או איבוד יכולת. אני למשל התחלתי לאחרונה לעשות כמה דברים מד יום
rocking
marching
cross marching
אני לא יודע אם זה עובד או לא אבל זה לוקח 2-3 דקות מקסימום לעשות אז זה לא כזה מפריע.

בקשר לתנועות החיתיות הן מעלות את הדופק מאוד, כך שבין אם זה תורם או לא תורם אתה עדיין שורף קצת קלוריות 😃

• פותח/ת השרשור
שמע, בתאכלס אין מחקרים על primal movement או על "לחיצת ריסט" לגוף. אבל יש שם כל מיני דברים מעניינים ונכונים. כמו זה שככל שאנחנו מתבגרים אנחנו מפסיקים לבצע פעולות בסיסיות כמו לזחול, לרדת לריצפה ועוד, מה שיש סיכוי גם אם קלוש שגורם להתנוונות של שרירים מסויימים או איבוד יכולת. אני למשל התחלתי לאחרונה לעשות כמה דברים מד יום
rocking
marching
cross marching
אני לא יודע אם זה עובד או לא אבל זה לוקח 2-3 דקות מקסימום לעשות אז זה לא כזה מפריע.

בקשר לתנועות החיתיות הן מעלות את הדופק מאוד, כך שבין אם זה תורם או לא תורם אתה עדיין שורף קצת קלוריות 😃

חייב להודות שזה ממש מסקרן...יכול לבקש ממך לשלוח לי קישורים לסירטוני הדגמה?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית