הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריצת דיסק

Nameless_l

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
3
47
2
SPACE
עקב פריצת דיסק הפסקתי להתאמן לפני 5 שנים.
השאלה האם מותר לי לחזור להתאמן ואם כן מה אסור לי לעשות?

אז אני אתאר אותו, יש שם בחור ממכבי ת"א במשקולות נותן קלין גבוה ופוש פרס 100 קילו חודש וחצי אחרי הניתוח (בערך)

אז אני אתאר אותו, יש שם בחור ממכבי ת"א במשקולות נותן קלין גבוה ופוש פרס 100 קילו חודש וחצי אחרי הניתוח (בערך)
גם מאט קרוק התאמן יומיים אחרי ניתוח והתפוצץ לו האשך.
זה לא דוגמה לשום דבר

יומיים אחרי ניתוח זה מטומטם להתאמן עם משקל. הבחור חזר בהדרגה והגיע למשקלים סבבה
הבחור שאל שאלה, אפשר להתאמן עם פריצת דיסק מה אסור לו לעשות? זה כבר תלוי בהרבה דברים שאנחנו לא יכולים לדעת.

עקב פריצת דיסק הפסקתי להתאמן לפני 5 שנים.
השאלה האם מותר לי לחזור להתאמן ואם כן מה אסור לי לעשות?

כעקרון , אין מגבלה מלחזור לפעילות.
השאלה היא איך אתה חוזר להתאמן , ומה הוביל לפציעה שלך בעבר?

When I had my right testicle removed (because it was cancerous) a little over three years ago I squatted four days after that surgery. I have to check my training logs but I am pretty sure I had surgery on a Tuesday and I squatted on Saturday. Of course I went light and only went up to 315 for reps but still it caused my incision to bleed like hell and my doc freaked when he saw the bloody bandages thinking that I had some kind of nasty infection. I never told him why it bled so much.

When I had my right testicle removed (because it was cancerous) a little over three years ago I squatted four days after that surgery. I have to check my training logs but I am pretty sure I had surgery on a Tuesday and I squatted on Saturday. Of course I went light and only went up to 315 for reps but still it caused my incision to bleed like hell and my doc freaked when he saw the bloody bandages thinking that I had some kind of nasty infection. I never told him why it bled so much.
חחח נו. הסירו לו את הביצה בניתוח, ואחר כך הוא עשה סקוואטים ודימם באותו מקום...

חחח נו. הסירו לו את הביצה בניתוח, ואחר כך הוא עשה סקוואטים ודימם באותו מקום...
כן אבל ״התפוצצה לו הביצה״ נשמע יותר קשוח מהוא עשה סקוואט קל לאחר ניתוח והתחיל לדמם בכמות גדולה מאשכיו

• פותח/ת השרשור
יש תרגילים שאסור עליי לעשות במידה ואני סובל מפריצת דיסק?
בוא נגיד את זה כך, שדד ליפט אין מצב שבעולם שאני מנסה בכלל. יש עוד משהו שעליי להימנע ממנו?

יש תרגילים שאסור עליי לעשות במידה ואני סובל מפריצת דיסק?
בוא נגיד את זה כך, שדד ליפט אין מצב שבעולם שאני מנסה בכלל. יש עוד משהו שעליי להימנע ממנו?
לא , אין תרגילים ש"אסור" לעשות. אתה יכול לעשות כל תרגיל מבלי חשש לנזק.
הרציונאל בביצוע תרגילים צריך להתבסס רק על השאלה האם התרגיל גורם לכאב או לא. אם כואב גם במשקל עבודה אפסי - נסה להימנע ממנו בשלב הראשוני , אבל לא מן הנמנע שתוכל לבצע אותו בהמשך.

חשוב לי לומר שמה שאני כותב כאן מבוסס מדעית-מחקרית , ולא עניין של דעתי האישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית