הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה :( לא מצליח לשבור במקביל !

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לפני 3שבועות וחצי בערך, נקעתי את הרגל ( בקטע של השוק ), מכה די רצינית, ולא התאמנתי שבוע וחצי..

אחרי זה הלכתי לאימון רגליים, כאילו אחרי שהרגל הבריאה, התחלתי לעשות סקוואטים, לא כאב לא כלום הכל היה טוב..
לא ירדתי גם יותר מדי במשקל.. אבל קלטתי שאני לא שובר במקביל :(
ניסיתי עם משקל יותר נמוך לא הצלחתי גם.. ניסיתי עם פחות משקל ולא הצלחתי !!

פתחתי פה אשכול ואם אני זוכר נכון MikeRozner אם ככה כותבים, אמר לי לעשות סקוואטים בלי משקל, לעשות ATG כל יום
ושאני למטה לחכות כמה שניות ומתיחות לארמסטרינג..

ניסיתי את זה כל השבוע, היום חזרתי מאימון לפני חצי שעה, אימון רגליים.. עוד פעם לא הצלחתי לשבור במקביל !! :(

אני מתחיל להתייאש, זה מאז הפציעה אני לא מצליח לשבור .. מה לעשות??

אפשר את הלינק לאותו וידאו ? ככה יהיה אפשרי ויזואלית לעזור לך, בכתב זה טיפה קשה להעריך אותך.

• פותח/ת השרשור
אפשר את הלינק לאותו וידאו ? ככה יהיה אפשרי ויזואלית לעזור לך, בכתב זה טיפה קשה להעריך אותך.
לא צילמתי.. להעריך מה?
אני אומר לך אני לא מצליח לשבור במקביל.
במשקל גבוה אני לא מרגיש את זה, אבל במשקל יותר נמוך, שאני בא לשבור במקביל אני מרגיש מתיחה בעיקר בארבע ראשי בקטע למעלה, כאילו ממש בתחילת הרגל

גם לי היה קשה מאוד לשבור מקביל(FUCK נתקעתי בגלל זה כמעט חצי שנה של אימונים) עד שהתחלתי לעשות מתיחות - רד את הירידה כמו שאתה עושה סקוואט רגיל ופשוט שים את המרפקים שלך על הברכיים ודחוף אותם החוצה.

כמו כן פתחתי טיפה את העמידה שלי ככה שהצלחתי להכניס את מרכז הגוף בין הרגליים.

• פותח/ת השרשור
גם לי היה קשה מאוד לשבור מקביל(FUCK נתקעתי בגלל זה כמעט חצי שנה של אימונים) עד שהתחלתי לעשות מתיחות - רד את הירידה כמו שאתה עושה סקוואט רגיל ופשוט שים את המרפקים שלך על הברכיים ודחוף אותם החוצה.

כמו כן פתחתי טיפה את העמידה שלי ככה שהצלחתי להכניס את מרכז הגוף בין הרגליים.
ניסיתי היום לעשות עם משקל נמוך, סקוואט עם רגליים עם פיסוק ברוחב של הכלוב גם לא הצלחתי לשבור במקביל.
ומה התכוונת לדחוף את הברכיים עם המרפקים?
ועשיתי שבוע שלם סקוואט ATG בלי משקל עם המתנה של כמה שניות למטה

Sumo-Squat-Stretch.jpg

לא ממש יודע מה עשית אבל במתיחה הזאת זה פשוט עוזר לעשות את פלג הגוף התחתון יותר גמיש.

דווקא לי אישית יותר קשה לשבור מקביל ככל שהפיסוק יותר רחב, ככה זה אמור להיות למיטב הבנתי. אני בדרך כלל מתחמם מאייר סקוואט ברוחב מאוד צר ולאט לאט מרחיב את העמידה. בלי קשר באופן אישי סקוואט יומיומי שיפר את הגמישות.

• פותח/ת השרשור
דווקא לי אישית יותר קשה לשבור מקביל ככל שהפיסוק יותר רחב, ככה זה אמור להיות למיטב הבנתי. אני בדרך כלל מתחמם מאייר סקוואט ברוחב מאוד צר ולאט לאט מרחיב את העמידה. בלי קשר באופן אישי סקוואט יומיומי שיפר את הגמישות.
לא הבנתי אז בסט עבודה אתה עושה רחב או צר?
ואני עושה LB ככה שאי אפשר יותר מדי צר לא?..
חשבתי לעשות כמו ה WEIGHT LIFTERS שהם עושים ATG פשוט להרפות את כל השרירים וככה אני צונח למטה, אבל אני פוחד זה די מסוכן לא?..
ישך רעיונות מה אני יכול לעשות?
לא ממש יודע מה עשית אבל במתיחה הזאת זה פשוט עוזר לעשות את פלג הגוף התחתון יותר גמיש.
לא יודע ניסיתי משהו דומה ולא עבד ..

ניסיתי היום לעשות עם משקל נמוך, סקוואט עם רגליים עם פיסוק ברוחב של הכלוב גם לא הצלחתי לשבור במקביל.
ומה התכוונת לדחוף את הברכיים עם המרפקים?
ועשיתי שבוע שלם סקוואט ATG בלי משקל עם המתנה של כמה שניות למטה
אתה צריך לשחק עם רוחב הפיסוק - בפיסוק רחב מדי הגמישות של המקרבים תמנע ממך לשבור מקביל ובפיסוק צר מדי לא יהיה מקום לטורסו בין הרגליים ותהיה לא יציב. הפיסוק צריך להיות עם העקבים ברוחב הכתפיים בערך ועם כפות רגליים פונות החוצה ככה שקצוות הרגליים בפיסוק די רחב.
מה ההבדל בין מה שעשיתי לבין לעשות עם מרפקים?
כשאתה שם את המרפקים זה אמור לעזור לקריסת ברכיים פנימה
לא הבנתי אז בסט עבודה אתה עושה רחב או צר?
ואני עושה LB ככה שאי אפשר יותר מדי צר לא?..
חשבתי לעשות כמו ה WEIGHT LIFTERS שהם עושים ATG פשוט להרפות את כל השרירים וככה אני צונח למטה, אבל אני פוחד זה די מסוכן לא?..
ישך רעיונות מה אני יכול לעשות?

לא יודע ניסיתי משהו דומה ולא עבד ..
בלואו בר אדם עם גמישות ממוצעת לא יכול לעשות atg. ובקשר להרפייה של כל השרירים זה גם נשמע לי מסוכן ואתה גם כנראה תגיע לכשל כי לא יהיה לך רפלקס מתיחה.

סך הכל אני הייתי מציע לך להוריד משקל, לשחק עם גודל הפיסוק ולנסות לרדת עד שאתה מרגיש מתיחה חזקה שמונעת ממך לרדת יותר. קרה לי למשך תקןפה ארוכה שלא שברתי מקביל כי פסיכולוגית חשבתי שירדתי מספיק למרות שידעתי שלא אז צריך להקפיד שאתה מרגיש מתיחה ויכול גם לעזור שתבקש מחבר שלך להסתכל עליך כשאתה עושה את הסט ולהגיד לך מתי שאתה שובר ולא להתחיל את העלייה עד שהוא אומר לך, זה ירגיש מוזר בהתחלה אבל זה יכול להועיל. מקווה שהבנת את מה שהתכוונתי אם לא אני אנסה להסביר יותר ברור.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לשחק עם רוחב הפיסוק - בפיסוק רחב מדי הגמישות של המקרבים תמנע ממך לשבור מקביל ובפיסוק צר מדי לא יהיה מקום לטורסו בין הרגליים ותהיה לא יציב. הפיסוק צריך להיות עם העקבים ברוחב הכתפיים בערך ועם כפות רגליים פונות החוצה ככה שקצוות הרגליים בפיסוק די רחב.

כשאתה שם את המרפקים זה אמור לעזור לקריסת ברכיים פנימה

בלואו בר אדם עם גמישות ממוצעת לא יכול לעשות atg. ובקשר להרפייה של כל השרירים זה גם נשמע לי מסוכן ואתה גם כנראה תגיע לכשל כי לא יהיה לך רפלקס מתיחה.

סך הכל אני הייתי מציע לך להוריד משקל, לשחק עם גודל הפיסוק ולנסות לרדת עד שאתה מרגיש מתיחה חזקה שמונעת ממך לרדת יותר. קרה לי למשך תקןפה ארוכה שלא שברתי מקביל כי פסיכולוגית חשבתי שירדתי מספיק למרות שידעתי שלא אז צריך להקפיד שאתה מרגיש מתיחה ויכול גם לעזור שתבקש מחבר שלך להסתכל עליך כשאתה עושה את הסט ולהגיד לך מתי שאתה שובר ולא להתחיל את העלייה עד שהוא אומר לך, זה ירגיש מוזר בהתחלה אבל זה יכול להועיל. מקווה שהבנת את מה שהתכוונתי אם לא אני אנסה להסביר יותר ברור.
אוקיי הבנתי תודה רבה 😃
כן לא ציפיתי לעשות ATG ב LB סתם נתתי דוגמא.

בקשר לפיסוק, ניסיתי פיסוק מטיפה יותר רחב מרוחב הכתפיים עד לרוחב הכלוב :(
ואני לא יכול להרים שמישהו אומר לי איך להרים כאילו באותו רגע..
וניסיתי גם עם משקל מאוד נמוך, כאילו יותר נמוך מה 40% של הסט חימום שלי ולא הצלחתי..
ואין לי שום בעיה של קריסת ברכיים לא היה לפני ולא היה אחרי הפציעה

אוקיי הבנתי תודה רבה 😃
כן לא ציפיתי לעשות ATG ב LB סתם נתתי דוגמא.

בקשר לפיסוק, ניסיתי פיסוק מטיפה יותר רחב מרוחב הכתפיים עד לרוחב הכלוב 😭
ואני לא יכול להרים שמישהו אומר לי איך להרים כאילו באותו רגע..
וניסיתי גם עם משקל מאוד נמוך, כאילו יותר נמוך מה 40% של הסט חימום שלי ולא הצלחתי..
ואין לי שום בעיה של קריסת ברכיים לא היה לפני ולא היה אחרי הפציעה
אולי תנסה פיסוק צר יותר
כשאתה עושה את הסט מה אתה מרגיש רגע לפני העלייה? אתה מרגיש כאילו האיזור של הרגל מתאבן(קצת קשה להסביר כאילו כל השרירים מתקשים) או שלא ממש?

• פותח/ת השרשור
אולי תנסה פיסוק צר יותר
כשאתה עושה את הסט מה אתה מרגיש רגע לפני העלייה? אתה מרגיש כאילו האיזור של הרגל מתאבן(קצת קשה להסביר כאילו כל השרירים מתקשים) או שלא ממש?
רגע לפני העלייה כאילו מצב של מקביל, אני מרגיש שאם אני יורד עוד טיפה הארבע ראשי ( בעיקר החלק למעלה ) נקרע..

רגע לפני העלייה כאילו מצב של מקביל, אני מרגיש שאם אני יורד עוד טיפה הארבע ראשי ( בעיקר החלק למעלה ) נקרע..
לא יודע אצלי אין הרגשה כזאת.. לדעתי תנסה לשנות רוחב פיסוק להתחיל מסקוואט משקל גוף אם אתה מצליח לשבור תנסה עם מוט ריק אם אתה שוב מצליח תוסיף 5 קילו וככה תמשיך עד שאתה נתקע ומשם תנסה התקדמות לינארית כל אימון. אני מאמין שזה יעבוד אבל תחכה לעוד תגובות..

• פותח/ת השרשור
לא יודע אצלי אין הרגשה כזאת.. לדעתי תנסה לשנות רוחב פיסוק להתחיל מסקוואט משקל גוף אם אתה מצליח לשבור תנסה עם מוט ריק אם אתה שוב מצליח תוסיף 5 קילו וככה תמשיך עד שאתה נתקע ומשם תנסה התקדמות לינארית כל אימון. אני מאמין שזה יעבוד אבל תחכה לעוד תגובות..
להתחיל ממוט ריק עוד פעם 0.0? אם אני יעלה כל סט שקל לי 5קילו יהיה לי אימון של 5שעות חחחח
ועכשיו ניסיתי רוחב טיפה פחות מרוחב הכתפיים וכאילו אין מתיחה אין כלום וירדתי די בקלות.
אבל זה לא מסוכן עם מוט? אני לא יאבד יציבות עם מוט?

• פותח/ת השרשור
יכול להוית שאתה רק חושב שאתה לא שובר ?
או שאולי אתה לא יכול לשבור כי הטכניקה לא טובה ?
טכניקה לא טובה מאיזה בחינה?
ויכול להיות שאני רק חושב שאני לא שובר אבל אני בטוח ב 99% שאני לא שובר אחרי הפציעה
כי זה הרגשה אחרת לגמרי מלפני הפציעה שכן הייתי שובר

להתחיל ממוט ריק עוד פעם 0.0? אם אני יעלה כל סט שקל לי 5קילו יהיה לי אימון של 5שעות חחחח
ועכשיו ניסיתי רוחב טיפה פחות מרוחב הכתפיים וכאילו אין מתיחה אין כלום וירדתי די בקלות.
אבל זה לא מסוכן עם מוט? אני לא יאבד יציבות עם מוט?
תלוי כמה העמידה צרה אם זה לא צר בהרבה מרוחב כתפיים זה נראה לי בסדר אבל תראה גם איך אתה מרגיש אם זה ואתה יכול גם לנסות להעלות 10 או 20 קילו כל סט העיקר שתראה באיזה שלב אתה נתקע אימון הבא תצלם סרטון ותעלה לפה, יש מצב כמו שאליק אמר שאתה בעצם שובר ואתה סתם מרגיש שלא וחוץ מזה שלראות את הטכניקה יעזור בשביל להבין מה הבעיה

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה העמידה צרה אם זה לא צר בהרבה מרוחב כתפיים זה נראה לי בסדר אבל תראה גם איך אתה מרגיש אם זה ואתה יכול גם לנסות להעלות 10 או 20 קילו כל סט העיקר שתראה באיזה שלב אתה נתקע אימון הבא תצלם סרטון ותעלה לפה, יש מצב כמו שאליק אמר שאתה בעצם שובר ואתה סתם מרגיש שלא וחוץ מזה שלראות את הטכניקה יעזור בשביל להבין מה הבעיה
עד יום שישי הבא עכשיו ..
ויכול להיות שאני באמת רק חושב, אני יצלם אימון הבא

תודה רבה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית