הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה :( לא מצליח לשבור במקביל !

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לפני 3שבועות וחצי בערך, נקעתי את הרגל ( בקטע של השוק ), מכה די רצינית, ולא התאמנתי שבוע וחצי..

אחרי זה הלכתי לאימון רגליים, כאילו אחרי שהרגל הבריאה, התחלתי לעשות סקוואטים, לא כאב לא כלום הכל היה טוב..
לא ירדתי גם יותר מדי במשקל.. אבל קלטתי שאני לא שובר במקביל :(
ניסיתי עם משקל יותר נמוך לא הצלחתי גם.. ניסיתי עם פחות משקל ולא הצלחתי !!

פתחתי פה אשכול ואם אני זוכר נכון MikeRozner אם ככה כותבים, אמר לי לעשות סקוואטים בלי משקל, לעשות ATG כל יום
ושאני למטה לחכות כמה שניות ומתיחות לארמסטרינג..

ניסיתי את זה כל השבוע, היום חזרתי מאימון לפני חצי שעה, אימון רגליים.. עוד פעם לא הצלחתי לשבור במקביל !! :(

אני מתחיל להתייאש, זה מאז הפציעה אני לא מצליח לשבור .. מה לעשות??

יהיה מאוד קשה לעזור לך כאן בלי סרטון.
אצלי אגב המניעה בשבירת מקביל מגיע מגמישות של המקרבים וממש לא מהארבע ראשי.
אצלי אם אני קורס קדימה זה פוגע לי בעומק ואם אני נשאר זקוף המשקל ממקום אחורה ואני מגיע לעומק תקין.

• פותח/ת השרשור
יהיה מאוד קשה לעזור לך כאן בלי סרטון.
אצלי אגב המניעה בשבירת מקביל מגיע מגמישות של המקרבים וממש לא מהארבע ראשי.
אצלי אם אני קורס קדימה זה פוגע לי בעומק ואם אני נשאר זקוף המשקל ממקום אחורה ואני מגיע לעומק תקין.
אני יעלה באימון רגליים הבא כמה סטים, חימום ועבודה, זה יום שישי.
תעבוד על בתאומים.
מה הכוונה תעבוד על בתאומים?

תשחק עם העמידה.
לי קרה אותו דבר ללא פציעה, לא עשיתי הפסקה או משהו מאימונים ופשוט היו כמה אימונים שבאתי אליהם ולא הצלחתי לשבור מקביל לא משנה מה.
הייתי רגיל לעמוד ממש רחב ולאט לאט ראיתי שיותר קל לי לשבור מקביל עם עמידה צרה יותר (מה שלא היה נכון כשהתחלתי לעשות סקוואט) ואני כבר כמעט שבועיים עושה סקוואט ככה ומרגיש לי יותר טוב אפילו מפעם.

תרד למצב של סקוואט עד לעומק שאתה יכול, תרים את העקבים למעלה ותנסה לרדת יותר, אתה תראה שהתאומים הם חלק בלתי נפרד מהטווח תנועה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית