עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראשית, מבחינת מחיר לדעתי זה הכי משתלם. 4 ש"ח ל- 100 מל שמן - 92 גרם שומן.א) למה שתעשה דבר כזה? יש כל כך הרבה דברים טובים.
אתה לא אוכל גבינות? בשר? ביצים? חמאה? אבוקדו? שקדים? אגוזים? בוטנים? חמאת בוטנים...
ב) בשום מצב לא כדאי \ מומלץ להסתמך על משהו אחד במרכיב עיקרי ולא משנה מהו כי אתה בטוח תפספס רכיבים תזונתיים כאלו ואחרים.
מאיזה סיבה אתה שואל את השאלה?
מרכיב עיקרי מחינת שומן. בחזה עוף/הודו אין שומן, בחלבוני ביצה קשה אין שומן (אני אוכל עד שני חלמונים ביום) גבינה אני אוכל מעט ועד 5%, שקדים ואגוזים אני אוכל עד כ- 50 גרם ביום.אם אתה אוכל את כל אלו - איך הגעת למצב ששמן זית יכול לשמש כמרכיב עיקרי בתזונה שלך? בכל מקרה, מעבר לכל - איזה שובע תקבל לדעתך משמן זית? בדיאטה שלי השתמשתי בגג 15 מ"ל שמן קוקוס שנצרך ביחד עם הארוחות, מעבר לזה תאכל אוכל!
אל תתבסס על מקור אחד לא משנה מה, אתה לא אוהב חמאת בוטנים? אבוקדו? שמן קוקוס (מאוד מומלץ בדיאטה דלת פחמימה) בשר אדום טוב במקום חזה עוף יבש..אתה מפספס המון טעם והנאה שיש בדיאטה הזאת ואתה תסבול לדעתי זה דבר ראשון, דבר שני עדיין לא הייתי מתבסס משהו, קיצוניות לא טובה לא משנה באיזה תחוםכך שבמידה ואעבור לדיאטה שמבוססת על צריכת שומן מרובה, שמן הזית הוא הנוח ביותר מבחינתי.
מבחינה תאורטית הדבר אפשרי? (כלומר להנות בצורה זו מיתרונותיה של תזונה דלת פחמימות)אל תתבסס על מקור אחד לא משנה מה, אתה לא אוהב חמאת בוטנים? אבוקדו? שמן קוקוס (מאוד מומלץ בדיאטה דלת פחמימה) בשר אדום טוב במקום חזה עוף יבש..אתה מפספס המון טעם והנאה שיש בדיאטה הזאת ואתה תסבול לדעתי זה דבר ראשון, דבר שני עדיין לא הייתי מתבסס משהו, קיצוניות לא טובה לא משנה באיזה תחום
להתבסס רק על שמן זית? לא, אל תעשה את זהמבחינה תאורטית הדבר אפשרי?
מבחינה תיאורטית הוא כן יכול. מה שכן החברה פה ממליצים לך לגוון על מנת להקל עליך.להתבסס רק על שמן זית? לא, אל תעשה את זה
השאלה אם שימוש בשמן זית כשומן עיקרי בדל פחמימה יתן את אותן תוצאות אשר יתן למשל שימוש בשומן מן החי. אם נניח בצד את עיניין השובע , השיעמום וחוסר ההנאה מהאוכל. כפי שאתה רואה הדעות חלוקות, אתה חושב שכן אחרים חושבים שלא.מבחינה תיאורטית הוא כן יכול. מה שכן החברה פה ממליצים לך לגוון על מנת להקל עליך.
שומן זה שומן. שמן זית זה אחד ממקורות השומן הבריאים והאיכותיים שיש.השאלה אם שימוש בשמן זית כשומן עיקרי בדל פחמימה יתן את אותן תוצאות אשר יתן למשל שימוש בשומן מן החי. אם נניח בצד את עיניין השובע , השיעמום וחוסר ההנאה מהאוכל. כפי שאתה רואה הדעות חלוקות, אתה חושב שכן אחרים חושבים שלא.
כך גם אני חשבתי.שומן זה שומן. שמן זית זה אחד ממקורות השומן הבריאים והאיכותיים שיש.