הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעתכם לתפריט תזונה

amirharari78

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום חברים,
מבקש את חוות דעתכם לתפריט המצורף,
המטרה חיטוב תוך שמירה מקסימלית על מסת שריר.
בן 36
משקל 90 קג
מתאמן 4 פעמים בשבוע כמעט ללא אירובי אבל אימוני כוח עצימים.

התפריט:

1.בוקר:

40 גרם ברנפלקס עם חלב סויה+גביע קוטג' 1%+חצי כף חלבון.

2.ביניים:

סנדוויץ לחם קל עם קוטג' 1%+מלפפון+30 גר' אגוזי מלך.

3.צהריים:

2 סנדויצ'ים לחם קל עם 120 גר' חזה עוף או פסטרמה+מעט טחינה 15 גר'+2 מלפפונים.

תה ירוק!

4.ביניים:

2 פריכיות ללא מלח+70 גר' פסטרמה+2 מלפפונים.

5.לפני אימון:

חצי מנת חלבון.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!אימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.אחרי אימון:

2 סנדוויצ'ים עם 120 גר' חזה עוף עם מעט טחינה 15 גר'+ירקות.

7.לפני שינה:

מנת חלבון עם 20 גר' שיבולת שועל.

נתונים:
קלוריות: 2256

חלבון: 224.2 גרם

שומן: 52.7 גרם

פחמימות: 215.9 גרם

כולסטרול: 118.4 מ"ג

סיבים תזונתיים: 41.3 גרם

תודה רבה לכל מי שיענה.

ולכמה זמן התפריט מומלץ אם מומלץ,תודה.

אז מה אמורים לאכול אחרי אימון בחיטוב?
אני מהפלאפון אז אין לי סבלנות עכשיו לחפש את המאמרים, אבל כל הנושא של לאכול לפני/אחרי אימון, לפני השינה חלבון מסוג כזה ואחרי אימון חלבון מסוג הזה, חלוקת חלבון לכמויות קצובות או כמות ארוחות מסויימת, טוב הבנת! בכל אופן, כל הנושא הזה של התעסקות באוכל הופרך ואיתו גם המיתוס שיש צורך לאכול חלבון עם פחמימה לאחר אימון, גם במסה וגם בחיטוב. תבנה לך תפריט ותעמוד בו, זה הכל. אתה יכול לאכול ארוחה אחת או 12, העיקר שתעמוד בתפריט. בכל אופן, יש לי הרגשה שאתה (בלי לפגוע חלילה) קצת מדבר באוויר ולא כל כך יודע על מה אתה מדבר כשאתה זורק שאתה על 50 גרם פחמימה. יכול להיות שאני צודק?

אני מהפלאפון אז אין לי סבלנות עכשיו לחפש את המאמרים, אבל כל הנושא של לאכול לפני/אחרי אימון, לפני השינה חלבון מסוג כזה ואחרי אימון חלבון מסוג הזה, חלוקת חלבון לכמויות קצובות או כמות ארוחות מסויימת, טוב הבנת! בכל אופן, כל הנושא הזה של התעסקות באוכל הופרך ואיתו גם המיתוס שיש צורך לאכול חלבון עם פחמימה לאחר אימון, גם במסה וגם בחיטוב. תבנה לך תפריט ותעמוד בו, זה הכל. אתה יכול לאכול ארוחה אחת או 12, העיקר שתעמוד בתפריט. בכל אופן, יש לי הרגשה שאתה (בלי לפגוע חלילה) קצת מדבר באוויר ולא כל כך יודע על מה אתה מדבר כשאתה זורק שאתה על 50 גרם פחמימה. יכול להיות שאני צודק?

אני יודע שאין הבדל אם אוכלים 20 ארוחות או ארוחה אחת
וכן אני מגיע ל-50 גרם פחמימה ביום חוץ מימי אימון שהייתי משלב 3 תמרים.
אתה אומר שבעצם המנת חלבון ופחמימה לא חשובה לאחר אימון?

אני יודע שאין הבדל אם אוכלים 20 ארוחות או ארוחה אחת
וכן אני מגיע ל-50 גרם פחמימה ביום חוץ מימי אימון שהייתי משלב 3 תמרים.
אתה אומר שבעצם המנת חלבון ופחמימה לא חשובה לאחר אימון?
אם אתה לא אחרי צום אז זה לא משנה

הבנתי, בקיצור, פשוט לדבוק בתפריט בלי קשר אם זה יום של אימון או יום מנוחה ולאכול אותו הדבר בלי להוסיף פחמימה וחלבון (בגלל האימון)
אתה יכול לעשות תפריט גם ליום מנוחה אני אישית לא עושה את זה אין לי כוח להתעסק בקקה יותר מדיי

הבנתי, בקיצור, פשוט לדבוק בתפריט בלי קשר אם זה יום של אימון או יום מנוחה ולאכול אותו הדבר בלי להוסיף פחמימה וחלבון (בגלל האימון)
כן, וזה שאתה מוסיף תמרים ביום של אימון ובשאר אתה על 50 גרם רק פוגע בך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית