הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ספירת פחמימות

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,

למה בחיטוב לא סופרים ומחשבים גם את הפחמימות בירקות ? הרי מי שנמצא בשלב מתקדם לא החיטוב צורך הירבה ירקות. אני לא מדבר על בטטה ומשפחת הדלעות אלה יותר על גזר, פלפלים, בצל וכו.

תודה

כי אתה אמור לאכול לפחות 5-6 ירקות ביום (עדיפות מצבעים שונים) ואם אתה מתחיל להתעסק בכמה קלוריות יש במלפפון אתה דבר ראשון תתחיל להשתגע טיפה ואפילו לשקול מלפפונים וזה מיותר כי כמות הקלוריות היא לא משמעותית.

בקצרה לשאלה שלך, כי זה התעסקות מיותרת

• פותח/ת השרשור
לא דברתי על מלפפון ולא על עגבניה. התפריט שלי 1500 קלוריות ו בגלל זה אני אוכל הרבה יותר מ 5-6 ירקות. בלי קשר הרבה ירקות זה אומר הרבה סיבים תזונתיים וקשיי עיכול עקב כך 😃 . בכל אופן אם אתה אוכל 5-6 גזרים ביום זה שווה ערך ל 40 גרם פחמימה בערך... לא יודע אם זה נכון להתעלם מזה.

לא דברתי על מלפפון ולא על עגבניה. התפריט שלי 1500 קלוריות ו בגלל זה אני אוכל הרבה יותר מ 5-6 ירקות. בלי קשר הרבה ירקות זה אומר הרבה סיבים תזונתיים וקשיי עיכול עקב כך . בכל אופן אם אתה אוכל 5-6 גזרים ביום זה שווה ערך ל 40 גרם פחמימה בערך... לא יודע אם זה נכון להתעלם מזה.

אם אתה אוכל 10-20 ירקות אז כן ברור שצריך לחשב, זה לא קסם נטול קלוריות.

ההמלצה היא לאכול 5-6 ירקות ביום ומצבעים שונים (ואז אתה לא יכול לאכול 5 גזרים)

תאמין לי שמי שבחיטוב תחרותי נימנע גם מירקות מסויימים ומה שנישאר זה פחות אוו יותר ברוקולי ומלפפונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית