הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן

• פותח/ת השרשור idNz
  • פורסם בתאריך

idNz

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מתכנן להתחיל סייקל של קלן, וכבר קניתי את הכדורים עצמם (40 מ"ג לאחד)

ובעיקרון אמרו לי שתוך שבוע אני צריך לקחת 4 כדורים ליום (160 מ"ג) עם הפסקה של 5 שעות בין כדור לכדור מה שנשמע לי קצת בעייתי..

איך זה אמור להתבצע? אני אמור להתעורר ב8 לקחת כדור, אחד אחריו ב1, 6 ו11 לפני השינה?
במיוחד הבנתי גם שהכדור בשעתיים הראשונות שלו מעלה את הלחץ דם מה שימנע ממני בטח להירדם..

ושאלה נוספת היא גם לגבי התפריט
אם אני אלך שונה מהתפריט תזונה שנתנו לי (ועדיין אשאר במאזן קלורי שלילי) השורף יאבד מהאפקטיביות?

אני שוקל 75, בן 22 ו1.74 גובה והתפריט שקיבלתי לא כלכך מתאים לי

דבר ראשון כניראה שאתה לא צריך להגיע ל 160 ותיסתפק במינון של 120 . אני בסייקל תמיד לקחתי הכל בבוקר ולא היו הרבה בעיות והיו תוצאות לא רעות לא צריך הפסקה של 5 שעות מכדור לכדור מי קבע זאת ?
לא לקחת לפני השינה בשום פנים ואופן !
אם אתה מריץ את הסייקל יותר משבועיים תיהיה חייב לתסף בקטוטיפן .
בקשר לתפריט : הייתי הולך על 200-250 גרם חלבון
50 גרם שומן ו100 גרם פחמימה . זה ניראה לי מספיק לנתונים שלך

• פותח/ת השרשור
אוקיי קודם כל תודה על התשובה..

ועוד שאלה לפני שאני מתחיל עם זה, רצוי לקחת את הכדור בבוקר לפני/אחרי אוכל? או שזה לא קריטי?
הבנתי שאסור לי להתאמן שעתיים אחרי הנטילה..וגם המליצו לי לשלב קפה שחור/תה ירוק עם זה

לא ככ משנה לפני אוו אחרי האוכל .
אני לא הייתי מתאמן אפילו 5 שעות לאחר הנטילה כדי להיות בטוח שהכל בסדר
קפאין יכול לעזור לניוד שומן מוצלח יותר .
אתה יכול לשתות את הקפה לפני האירובי
תזכור קלן זה לא תרופת קסם מה שיקבע בסופו של דבר זה התפריט תזונה והאימונים .
קלן גם לא סוכרית טיקטק ולכן חייבים להישתמש בו בחוכמה כדי להימנע מתופעות לוואי לא רצויות .
לך לניופארם הקרוב ורכוש כדורי מגנזיום וטאורין אלה יפחיתו את תופעות הלוואי הלא נעימות של הקלן כגון היתכווצויות שרירים .
בהצלחה .

דרך אגב זמן מחצית החיים של התרופה 36 שעות לכן לא חייב לפצל את המנות בדרך כלל מפצלים בעקבות זמן מחצית חיים קצר ושמירה על רמות קבועות בדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית