- פותח/ת השרשור
כי כל הזמן זה נהיה ספאם שזה עולה לנושא השיחהמדוע זה לא נעים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי כל הזמן זה נהיה ספאם שזה עולה לנושא השיחהמדוע זה לא נעים?
כי כל הזמן זה נהיה ספאם שזה עולה לנושא השיחה
בבולבול אחי .תודה רבה חברים 😃
יותר גדול מדני איפה? בזרת ? חחח תודה אבל בכל זאת
מי שמשלם.בבולבול אחי .
תגיד דני מאמן כל מי שרוצה לבוא עליו או שהוא רק אם כאלה שעולים לתחרות ?
🤦♂️😣בבולבול אחי .
תגיד דני מאמן כל מי שרוצה לבוא עליו או שהוא רק אם כאלה שעולים לתחרות ?
דפוק אותו חזק אחי יותר חזקקקקקק🤦♂️😣
מתנצל, אך דני בחור ברמה גבוהה מאוד. אני באמת מקווה שאתה לא חושב שאצל דני זאת קייטנת מתאמנים בחינם.דפוק אותו חזק אחי יותר חזקקקקקק
לא חשבתי אחרת בגלל זה שאלתי .מתנצל, אך דני בחור ברמה גבוהה מאוד. אני באמת מקווה שאתה לא חושב שאצל דני זאת קייטנת מתאמנים בחינם.
זה מסוג התגובות המרגשות שנותנות כוח קדימה ומוטיבציה להמשך.סהר פשוט פצצה, כמעט מרגש לראות ילדים בארץ שיש להם עתיד ולא סתם מבזבזים את הזמ ומגיעים לבמה ברמה נמוכה.
גם מאמן תותח וגם כל הכבוד על השקעה.....
נפגשתי עם דני לפני כמה זמן....וגם רואים את התוצאות שלך אין מה לעשות פשוט איכות בפיתוח גוף.
אני תמיד עובד לפי הפרופורציות של הגוף שלי ומטרה לגוף שלם שיראה אחיד כל כל הזמן עם דגש תמידי לאזורים חלשים שצריכים שיפור.אפשר לשאול באיזו תכנית אתה עובד כרגע? משום מה רק ליפטרים מפרסמים ומדברים על התכניות שלהם בפורום.
ואיך נראית התזונה כיום?
סחטיין אחי וכל הכבוד על הזכייה!אני תמיד עובד לפי הפרופורציות של הגוף שלי ומטרה לגוף שלם שיראה אחיד כל כל הזמן עם דגש תמידי לאזורים חלשים שצריכים שיפור.
אין שם לתוכנית שלי היא מפוצלת בצורה לא הכי מובנת,יש ימים שאני מתאמן 5 פעמים בשבוע ויש פעמים ש6 .
אני משלב סטים של עבודה כבדה ל6-8 חזרות לכשל בכמה סטים בין התרגילים יחד עם סטים של טווח חזרות גבוהה כדי לקבל זרימת דם גבוהה וכמה שיותר פאמפ.
האימונים שלי כל הזמן משתנים מבחינת סוג אימון אני אוהב לגוון וללכת לפי התחושה של אותו אימון ומוכנות.
התזונה שלי לא מיוחדת משל השאר,אני על חלבון גבוהה בערך 4 גרם כפול משקל גוף,550 פחמימה ביום אימון ו400 במנוחה
האוכל שלי מתבסס על חזה עוף אורז,ביצים,טונה במים אבקות חלבון,שיבולת שועל אורז וגם בטטות לפעמים
אני צורך קריאטין גלוטמין וBCAA כתוספי תזונה בימי אימונים