הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מהתחרות הראשונה שלי

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך
אתה פשוט גודל וגודל גבר.. ממש כל הכבוד , יהיה ממש מטורף לראות איך תהיה בתחרות הבאה .

תמשיך לעדכן מעניין מאוד.

• פותח/ת השרשור
אימון עם המאמן מאתמול רואים שנכנסתי לאוף סיזן חחח
דני מציג רמה גבוה ביותר קשיח בכל חלק בגוף ..

קבצים מצורפים

• most musclar.jpg
    most musclar.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 640
  • legs with danny.jpg
    legs with danny.jpg
    KB 22.2 · צפיות: 599
  • quads.jpg
    quads.jpg
    KB 23.4 · צפיות: 573
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים 😃
יותר גדול מדני איפה? בזרת ? חחח תודה אבל בכל זאת

סהר פשוט פצצה, כמעט מרגש לראות ילדים בארץ שיש להם עתיד ולא סתם מבזבזים את הזמ ומגיעים לבמה ברמה נמוכה.
גם מאמן תותח וגם כל הכבוד על השקעה.....
נפגשתי עם דני לפני כמה זמן....וגם רואים את התוצאות שלך אין מה לעשות פשוט איכות בפיתוח גוף.

• פותח/ת השרשור
סהר פשוט פצצה, כמעט מרגש לראות ילדים בארץ שיש להם עתיד ולא סתם מבזבזים את הזמ ומגיעים לבמה ברמה נמוכה.
גם מאמן תותח וגם כל הכבוד על השקעה.....
נפגשתי עם דני לפני כמה זמן....וגם רואים את התוצאות שלך אין מה לעשות פשוט איכות בפיתוח גוף.
זה מסוג התגובות המרגשות שנותנות כוח קדימה ומוטיבציה להמשך.
כיף שלמרות החוסר מודעות במדינה שלנו והתרבות פה יש כאלה שמעריכים ותומכים
תודה רבה! אני יזכור את התגובה הזאת

עם הזכיה מגיעה התת כותרת החדשה, תתחדש ילד.😉

אפשר לשאול באיזו תכנית אתה עובד כרגע? משום מה רק ליפטרים מפרסמים ומדברים על התכניות שלהם בפורום.
ואיך נראית התזונה כיום?

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול באיזו תכנית אתה עובד כרגע? משום מה רק ליפטרים מפרסמים ומדברים על התכניות שלהם בפורום.
ואיך נראית התזונה כיום?
אני תמיד עובד לפי הפרופורציות של הגוף שלי ומטרה לגוף שלם שיראה אחיד כל כל הזמן עם דגש תמידי לאזורים חלשים שצריכים שיפור.
אין שם לתוכנית שלי היא מפוצלת בצורה לא הכי מובנת,יש ימים שאני מתאמן 5 פעמים בשבוע ויש פעמים ש6 .
אני משלב סטים של עבודה כבדה ל6-8 חזרות לכשל בכמה סטים בין התרגילים יחד עם סטים של טווח חזרות גבוהה כדי לקבל זרימת דם גבוהה וכמה שיותר פאמפ.
האימונים שלי כל הזמן משתנים מבחינת סוג אימון אני אוהב לגוון וללכת לפי התחושה של אותו אימון ומוכנות.
התזונה שלי לא מיוחדת משל השאר,אני על חלבון גבוהה בערך 4 גרם כפול משקל גוף,550 פחמימה ביום אימון ו400 במנוחה
האוכל שלי מתבסס על חזה עוף אורז,ביצים,טונה במים אבקות חלבון,שיבולת שועל אורז וגם בטטות לפעמים
אני צורך קריאטין גלוטמין וBCAA כתוספי תזונה בימי אימונים

משלב תרגילים מורכבים או שעובד כמה שיותר מבודד?
קריאטין רק בימי אימון?

אני תמיד עובד לפי הפרופורציות של הגוף שלי ומטרה לגוף שלם שיראה אחיד כל כל הזמן עם דגש תמידי לאזורים חלשים שצריכים שיפור.
אין שם לתוכנית שלי היא מפוצלת בצורה לא הכי מובנת,יש ימים שאני מתאמן 5 פעמים בשבוע ויש פעמים ש6 .
אני משלב סטים של עבודה כבדה ל6-8 חזרות לכשל בכמה סטים בין התרגילים יחד עם סטים של טווח חזרות גבוהה כדי לקבל זרימת דם גבוהה וכמה שיותר פאמפ.
האימונים שלי כל הזמן משתנים מבחינת סוג אימון אני אוהב לגוון וללכת לפי התחושה של אותו אימון ומוכנות.
התזונה שלי לא מיוחדת משל השאר,אני על חלבון גבוהה בערך 4 גרם כפול משקל גוף,550 פחמימה ביום אימון ו400 במנוחה
האוכל שלי מתבסס על חזה עוף אורז,ביצים,טונה במים אבקות חלבון,שיבולת שועל אורז וגם בטטות לפעמים
אני צורך קריאטין גלוטמין וBCAA כתוספי תזונה בימי אימונים
סחטיין אחי וכל הכבוד על הזכייה!

אתה מתאמן בספייס בבאר שבע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית