הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לא עושה כמעט כלום באימון

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
אני כרגע עושה רק תרגילים מורכבים במכון, מעין SS.
מגיע למכון, עושה אופניים כמה דק' + סקוואט ובנץ' + כפיפות בטן והביתה.
אני בתת משקל די חמור, המטרה שלי היא להעלות במסה ולהתחזק.
כרגע אני עושה סקוואט 35 קילו (התחלתי לא מזמן) ובבנץ' תקוע על 22.5.
אני מרגיש שדי קשה לי, בסקוואט אני מצליח להתקדם איכשהו אבל בבנץ' לא.

ובלי קשר לזה, האם אני לא מתאמן מספיק? צריך עוד דברים?
שמעתי שרצוי לעשות לחיצת כתפיים עם מוט אבל אני לא מצליח להרים את המוט בזווית הזו..

תודה.

מה שאתה עושה זה לא SS, אתה רק עושה שני תרגילים מורכבים שזה סקוואט ובנץ' וזה ממש לא SS.
תקרא קצת על מסה ועל SS.

• פותח/ת השרשור
יצא לי לקרוא על SS, וזה 4 תרגילי חובה כאלה, וחסר לי דדליפט ופרס. בנוגע לדדליפט, המאמן שלי אמר לי בינתיים לא לעשות דדליפט כי הטכניקה שלי לא הייתה משהו, ופרס - קשה לי להרים את המוט בזווית הזו..
מה לעשות לגבי המשקלים? איפה הבעיה?

אני במקומך מעיף גם את האופניים בתחילת האימון, אם כבר אז אחרי האימון אבל במקרה שלך הייתי מעיף לגמרי.
לפי איך שזה נשמע אתה פשוט לא אוכל מספיק גם אם אתה חושב שכן.
לך על האסאס כמו שהיא חבל לבזבז את הזמן על שטויות שהמצאת לעצמך, ומה שקשה לך עם הטכניקה אין דרך לעקוף את זה תמשיך להשתפר בטכניקה גם אם זה על משקל אפסי עד שאתה מרגיש שאתה שולט.

1. צלם סרטוני טכניקה של כל התרגילים על מנת לקבל ביקורת טכניקה כאן. הסבירות שהמאמן בחדר כושר יודע לבקר ו\או ללמד דדליפט היא נמוכה. תיעזר בפוסט הבא:
https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

2. בפרס אתה יכול להתחיל עם מוט לא אולימפי עד שתוכל להשתמש באולימפי.

3. תסדר את התזונה בהקדם ותתחיל לעלות במשקל בקצב מהיר, תשתמש בקישור שצורף כאן באחת התגובות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם, אבל אני סיפרתי מה אני עושה בחדר כושר ואני חושב שאני לא מתאמן מספיק..
מה שחסר לי זה רק פרס, כדאי לי ללמוד על זה ולהתחיל דדליפט מאוחר יותר?
גם ראיתי בפורום שאחד שעשה דדליפט עם טכניקה לא טובה במשקל גבוה (חזרה אחת) כנראה שנגרם לו פריצת דיסק, מאוד מפחיד אותי..
ובמה להחליף את האופניים? איך לעשות חימום נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית