הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שריפת שומן

• פותח/ת השרשור vital
  • פורסם בתאריך

vital

משתמש פעיל
527
117
נק' מוניטין:
129
527
117
הלן קראתי על האפדרין במודעה ששמו וגם את המודעה הרפואית ששמה דגש על ההסבר הכימי והתהליכי של המוצר
רציתי לדעת האם יהיה הבדל ענק בין לקחת אפדרין עם קפאין מול לקחת מוצר כמו LIPO6 או Hydroxycut Hardcore Elite
שנבחר למוצר השנה בשירפת שומן
אני לא שמן ולא חדש בכלל הנושא האימונים אבל בגלל עבודה ולימודים קשה לשמור על תזונה נכונה אבל אני עדיין מקפיד כמובן לא מצפה לשום קפסולת קסם שתעשה בשבילי הכל, מתאמן 5 פעמים בשבוע הכל אינטנסיבי יש תוצאות יש הכל אבל אף פעם לא באמת נגעתי בנושא של השריפת שומן והאימונים שלי רובם סופרסטים בסגנון HIIT אבל עדיין אני חושב שאולי לנסות משהו.
הייתי לוקח משהו כמו חצי שנה את ה PRE WORKOUT שהם ברובם קפאין ואולי חומר או שתיים מהמרכיבים של שורפי השומנים אבל זה רק נתן לי אנרגיה ולא שריפת שומן, כרגע מבחינת אנרגיה אני לא צריך כלום וכל מה שאני לוקח זה חלבון ומולטי ויטמין
רציתי לדעת אולי בתור חבר'ה עם נסיון האם זה שווה לקחת את הסיכון ולקחת אפדרין או עדיף לקחת אם אחד מהשניים ולישון עם ראש נקי
אין לי שום בעיות רפואיות ובחיים לא היו לי, רק מנסה לוודא כמה אפקטיבי יהיה לקחת אותו אל מול משהו שאפשר לקנות בחנות

הליפו-6 והאידרוקסיקאט ושאר הירקות יש בהם קצת יוהימבין + קפאין ועוד כמה דברים. היוהימבין יהיה טוב באחוזי שומן נמוכים 10% ומטה . אם אתה 13+ אתה תרגיש שם רק את הקפאין בעיקר. האפדרין מין הסתם טוב בכל האחוזי שומן גם ב-20% . אחרי זה אפשר לקחת קלן.
האפדרין והקלן נותנים תגובה הרבה יותר טובה מליפו-6 או מוצר "חוקי" אחר.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה אבל אני לא מתכנן לקחת קלן האם התוצאה שלו אז לבד מול ה"חוקיים" תהיה ממש בהבדל גדול? או נגיד לדוגמא שחצי שנה עם האפדרין זה כמו 9 חודש עם ה"חוקיים" ?

בשימוש של קלן רואים תוצעות כבר אחרי שבועיים. בשימוש במוצר "חוקי" כמו ליפו-6 או משהו אחר אם תסיים 2 קופסאות ותראה תוצעה תגיד תודה. ושוב התזונה והאירובי זה כ-70% מהתוצעה הסופית אבל הקלן עושה את שלו ורואים את זה ( עלי אישית מגיב ממש טוב) כנל אפדרין.

• פותח/ת השרשור
סבבה אז עדיין גם לקחת אפדרין עם קפאין בלי אספרין יהיה שווה את התוצאות מול הרבה קופסות של ליפו שגם יקרות בהרבה?
אחלה תודה אחי
עוד מישהו אולי חוות דעת נוספת מנסיון?

סבבה אז עדיין גם לקחת אפדרין עם קפאין בלי אספרין יהיה שווה את התוצאות מול הרבה קופסות של ליפו שגם יקרות בהרבה?
אחלה תודה אחי
עוד מישהו אולי חוות דעת נוספת מנסיון?
@Alex0001 נתן לך כבר תשובה מלא. פעמיים. בכל זאת אתה די ממשיך לשאול את אותה השאלה.
אפדרין הוא אמפיטמין עם השפעה עצומה בהרבה מאוד מובנים. הכי חשוב, למטרתך הוא עובד. תמיד.
המוצרים המשווקים שהזכרת אינם מכילים חומרים פעילים או שמכילים תמציות שהחלק היחסי של החומר הפעיל בהן אינו ברור. וקפאין...
לאפדרין אין תופעות לוואי יוצאות מגדר הרגיל כך שהראש יכול להיות "שקט".
ההשוואה בינו לבין המוצרים שהזכרת פשוט לא במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית