הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט מסה

artur_nov

משתמש מתחיל
43
1
נק' מוניטין:
1
43
1
1927081_270347216461376_950302060_n.jpg

זה אני בן 22 , תקופה של חיטוב 3 וחצי חודש הורדתי 9 קילו שומן נקי
הייתי שוקל פה 76.

כרגע אני שוקל 79.5 - 80
אחוז שומן : 16.5
תוכנית אימונים : ABCD
אחרי מסה של 3 וחצי חודש של תפריט כמעט לא מסודר עד שהחלטתי לעשות תפריט מסודר
איך התפריט ?
בנוסף לתפריט אני שותה כל יום שייק חלבון + קריאטין

תפריט ליום אימון.jpg

ערכים :

ערכים ליום אימון.jpg

תפריט ליום מנוחה :

תפריט ליום מנוחה.jpg

ערכים :

ערכים ליום מנוחה.jpg

נערך לאחרונה:
יהיה לך מאוד קשה לעקוב אחרי תפריט כזה תוציא כמה גרסאות אי אפשר לחיות על חזה עוף טונה ואורז כל היום .
ABCD נראה לי קצת לקפוץ מעל הפופיק יהיה לך המון נפח מיותר ואתה תאמן כל חלק גוף רק פעם בשבוע שכרגע
זה כניראה לא יעיל ורק יעקב את ההתקדמות שלך

• פותח/ת השרשור
יהיה לך מאוד קשה לעקוב אחרי תפריט כזה תוציא כמה גרסאות אי אפשר לחיות על חזה עוף טונה ואורז כל היום .
ABCD נראה לי קצת לקפוץ מעל הפופיק יהיה לך המון נפח מיותר ואתה תאמן כל חלק גוף רק פעם בשבוע שכרגע
זה כניראה לא יעיל ורק יעקב את ההתקדמות שלך

התפריט מאוד קשה לי אבל אני מאוד מקפיד ואין לי בעיה איתו , חוץ משישי שבת שאני לא מקפיד עליו ומרשה לעצמי להתפזר
אני שומר עליו , אז על איזה תוכנית אימונים אתה ממליץ ?

מה הRMR שלך?

- אל תעשה תפריטים מפוצלים תאכל כל יום אותו דבר, ותכין לעצמך חלופות, אתה לא אמור לסבול במסה מחוסר גיוון
- תעשה תוכנית FBW

• פותח/ת השרשור
מה הRMR שלך?

- אל תעשה תפריטים מפוצלים תאכל כל יום אותו דבר, ותכין לעצמך חלופות, אתה לא אמור לסבול במסה מחוסר גיוון
- תעשה תוכנית FBW

אין לי בעיה עם התפריט אני אוכל מה שצריך לאכול בכיף לפעמים אני מגוון בבשר אחר במקום חזה עוף
הRMR שלי הוא 1800 או 2800 מה שיותר הגיוני ..אני לא זוכר חח

הFBW זה עבודה על כל השרירים באימון אחד ?

אין לי בעיה עם התפריט אני אוכל מה שצריך לאכול בכיף לפעמים אני מגוון בבשר אחר במקום חזה עוף

אתה שוקל כמוני וה RMR שלי הוא 2350 כך בחשבון שאתה מבוגר ממני ב 5 שנים אז הRMR שלך כניראה בסביבות ה 2250-2300
אתה מתאמן מתחיל (כניראה) וכל תוכנית שתעשה שלא תיהיה מפגרת לגמרי תקדם אותך מעולה אם תשמור על תזונה טובה ותישן בלילה
ובגלל זה אין סיבה לקפוץ לתוכניות מתקדמות (עבודה על כל השרירים באימון אחד) FBW ו AB הם אופצים טובה

אף אחד מהם לא הגיוני, וכן עבודה על כולם באותו אימון, זה לא אומר שעושים 260 תרגילים באימון, אלא תרגילים שמערבים הרבה קבוצות שרירים בו זמנית

• פותח/ת השרשור
אף אחד מהם לא הגיוני, וכן עבודה על כולם באותו אימון, זה לא אומר שעושים 260 תרגילים באימון, אלא תרגילים שמערבים הרבה קבוצות שרירים בו זמנית

אוקיי אני אשנה תוכנית אבל איך התפריט ?
ובתפריט הזה להישאר עם חלבון או גיינר ?

אז איך הגעת ל-2800/3200 קלוריות?
נתחיל מזה שלא עושים תפריט ליום אימון וליום מנוחה אלא אחיד לכל הימים, ונמשיך בזה שהפלוס הקלורי שלך גבוהה מידיי!
נהוג להתחיל מפלוס קלורי של 300 קלוריות ולהעלות במידת הצורך. אם אתה לא רוצה להעלות הרבה מאוד שומן - הייתי ממליץ לך ללכת באותה הדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית