הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מיליטרי פרס לפיתוח גוף?

• פותח/ת השרשור bidanb
  • פורסם בתאריך

bidanb

משתמש פעיל
657
104
נק' מוניטין:
231
657
104
שלום חברים,

אני רוצה לדון איתכם בעניין שמסקרן אותי מאוד-
מדוע רוב חברי הפורום, יציעו לשים מיליטרי פרס כתרגיל ראשי לכתפיים, בעוד שלא מצאתי כמות מפתחי גוף רציניים שעושים את התרגיל.
הרוב עושים בד"כ לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה/ לחיצת כתפיים כנגד דאמבלים בישיבה.

האם יש מגמת הסטה של חברי הפורום אל מתאמנים חדשים לכיוון הליפטינג?

לא רואה סיבה לפצל את זה. ב-AB לא משנה איך תסדר את האימונים שלך, לפחות פעם אחת יצאו לך אימונים בימים עוקבים.
אם עשית בנץ' באימון A, מה ההיגיון ללכת יום אחר כך לעשות כתפיים? אתה פוגע בהתאוששות ויותר מזה, כתפיים זה איזור
מאוד רגיש ולכן אתה מסתכן בפציעות.
כאשר הן הבנץ פרס והפרס מבוצעות באותו יום זה יפגע לך בביצועים = פחות משקל ובנוסף עומס גדול יותר.
אגב, גם בלינארית וגם בSS הבנץ פרס והפרס לא באותו יום.

הבנתי, אני רק חושב שלא נכון להכליל "בילדרים" כאנשים שמשתמשים בחומרים, כמו שלא נכון להכליל ליפטרים ככאלו שלא.
( ומי זה אנחנו? )
אף אחד לא אמר את זה
אנחנו - המתאמנים הטבעיים שצריכים עצימות גדולה על פני נפח גבוהה

להגיד שמתאמנים טבעיים צריכים יותר עצימות מאשר נפח יותר גבוהה זה פשוט לא נכון.
אנחנו לא בנויים אותו הדבר ומה שעובד עלייך לא בהכרח עובד עליי .התחזקת בפרס?סבבה..יש מצב עלית במסת שריר.ויש מצב שפשוט הגוף שלך התייעל מבחינת מערכת העצבים.
אני אישית עושה יום שלם לכתפיים ועד שלא עשיתי את זה שום דבר לא על הכתפיים שלי.
5 תרגילים 12-14 סטים והכל טוב.

אף אחד לא אמר את זה
אנחנו - המתאמנים הטבעיים שצריכים עצימות גדולה על פני נפח גבוהה
לא נכון. אם המטרה היא אסטטיקה ולהראות טוב, לבסס אימונים רק על עצימות לא יקדמו אותך הרבה.
אני לא אומר שלא מעלים מסת שריר באימונים מבוססים עצימות, אבל זה לא מקדם הרבה את אלה שמחפשים בעיקר מראה.
אפשר לשלב את שניהם ביחד ולעבוד עם תוכנית שתאפשר לך גם לתת בראש עם משקלים יפים מבלי לוותר על המראה,
ושילוב נכון (תרגיל טוב בכמות הנכונה) של נפח בתוכנית נותן לא רק תוצאות אסטטיות אלא עוזר גם לחזק נקודות חלשות וככה לחזק את ההרמות המרכזיות.

לא נכון. אם המטרה היא אסטטיקה ולהראות טוב, לבסס אימונים רק על עצימות לא יקדמו אותך הרבה.
אני לא אומר שלא מעלים מסת שריר באימונים מבוססים עצימות, אבל זה לא מקדם הרבה את אלה שמחפשים בעיקר מראה.
אפשר לשלב את שניהם ביחד ולעבוד עם תוכנית שתאפשר לך גם לתת בראש עם משקלים יפים מבלי לוותר על המראה,
ושילוב נכון (תרגיל טוב בכמות הנכונה) של נפח בתוכנית נותן לא רק תוצאות אסטטיות אלא עוזר גם לחזק נקודות חלשות וככה לחזק את ההרמות המרכזיות.
לא אמרתי רק עצימות
אבל אני חושב שבשביל מאמן טבעי זה צריך להיות בסיס תוכנית האימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית